sâmbătă, 22 iunie 2013

Secretul succesului lui Richard Branson

Richard Branson este a patra în lista celor mai bogați oameni din Marea Britanie. Și, probabil, el este unul dintre miliardarii lumii cele mai extravagante și pline de culoare a lui. Viața lui Branson este plină de contraste și aventuri incitante. Puțini sunt cei mai bogati oameni din lume se poate lauda cu o asemenea biografie bogata.
Nu e de mirare directorul școlii unde a studiat, Richard, la balul de absolvire a spus că acest tip sau merge la inchisoare, sau să devină un milionar. Branson a ales a doua opțiune.

Primii ani
Sir Richard Charles Nicholas Branson sa născut la 18 iulie 1950, în județul în limba engleză a Surrey. Mama sa a vrut ca fiul său să devină prim-ministru, deci din copilărie oțelit caracterul său. De exemplu, la vârsta de patru ani, ea a primit un mic Branson de autoturisme la câțiva kilometri de casa lor și ia spus pentru a obține pe cont propriu. S-ar putea trimite, de asemenea, băiatul pe bicicleta iarna în orașul din apropiere de rudele lor cu o misiune. Este prin aceste formare Branson a făcut una dintre cele mai importante descoperiri în viață: dacă vrei ceva - acest lucru este necesar pentru a atinge cele mai multe, și nu așteptați până când îl dau.
Din studiile sale cu Richard nu sa întâmplat. Preferința lui a fost dat la școală, dar sa dovedit că băiatul suferă de dislexie și complet incapabil să învețe. Pentru o vreme a fost ținut în școală, din cauza realizare Athletic - Branson bucurat de joc rugby și fotbal, dar după ruperea piciorul, băiatul a trebuit să fie transferat la o școală pentru copii retardați.
În ciuda piedicilor din educație, Branson încă în școală încearcă să dau seama cum de a face o mulțime de bani. La început, Richard și un prieten vândute brazi de Crăciun, și apoi budgerigars. Dar primii pași în afaceri nu a reușit.
Primele succese
Totul sa schimbat în 1966, când Bernson, nu au citit o singură carte din cauza dislexiei, el a decis să publice propria revistă. În ediția tipărită a Student John Lennon, Mick Jagger, Jean-Paul Sartre și alte celebrități. În acest caz, Branson însuși nu este în valoare de nimic. El a făcut apel la personalități bine-cunoscute din scrisorile în care a cerut să reflecteze asupra temelor importante pentru omenire și răspunsuri publicate sub forma unui interviu.
Pe drum, acest Richard a început să dezvolte un Centru de caritate organizație Student consultativ, care ajută studenții în găsirea locurilor de muncă și soluționarea altor aspecte importante.
Doi ani de la primul numar al revistei Student a fost nevoit să închidă: Richard nu a reușit să atragă suficient de publicitate și să stabilească repartizarea ediție așa cum ar trebui.
Virgin bază
Deoarece muzica anii 60 a fost una dintre cele mai importante valori in viata tinerilor, Branson a decis să înființeze o companie care comercializeaza in LPS e-mail - Virgin Mail Order Records. Richard a ales în mod special un nume care nu ar fi conectat doar cu muzica, deoarece a sugerat că în viața lui, el va avea nici un proiect de afaceri, care va fi vandut sub numele de Virgin marca.
Prin timp Branson a creat casa de discuri, care "a dat" stelele lumii, cum ar fi Sex Pistols, Rolling Stones, Phil Collins. A fost adus la Branson Virgin Records primul milion. El a câștigat contractul său la un necunoscut la momentul în care un muzician Mike Oldfield. În 1973, recordul său Tubular Bells, înregistrate în Branson studio a vândut mai multe milioane de exemplare. Dar, în 1992, Richard a vândut casa de discuri Virgin, să investească în propria companie aeriană.
În 1993, veniturile totale ale societăților incluse în Virgin Group of Companies "trecut" pragul de un miliard de dolari. La acea vreme, în plus față de exploatație compania aeriană a fost, de asemenea, o rețea de cinematografe, hoteluri, post-productie, compania producătoare de jocuri, și mult mai mult.
În prezent, Virgin - un conglomerat versatil de afaceri imprastiate pe toate continentele de pe glob, și Richard Branson - un om bogat adevărat. Averea sa este estimată la 4,2 miliarde de dolari.
Secretul succesului
Când Branson obosit de a răspunde la întrebarea cum de a deveni un milionar, a început să scrie cărți despre asta. În sale active opt autobiografii cu sfaturi pentru succes.
Secretul principal, în funcție de Branson - este să se bucure de ceea ce faci și foarte mândru de ea. Richard consideră că oamenii de afaceri de succes decide totul, și pentru ca ei să lucreze cu plăcere, liderul lor ar trebui să inspire de exemplu și infecta entuziasmul lor. Este de asemenea important să fie în măsură să își asume riscuri, deoarece cele mai multe din bucătărie Branson - a fost aventura pura, dar el nu a fost frică să eșueze și, prin urmare, destul de des câștigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu