sâmbătă, 22 iunie 2013

Markus Frind - milionar singur

Lucra numai pentru o oră pe zi și câștiga în același timp mai mare de 5 milioane dolari pe an - în cazul în care este real? Aceasta este, în cazul de Marcus Frind - antreprenor canadian de succes și proprietarul celui mai mare gratuit dating PlentyofFish.com site-ul.
Markus Frind - identitatea misterios și destul de ambiguă. E un pic cam leneș și închis, el nu-i place schimbări bruște și preferă să lucreze singur, el are o multime de timp liber a petrece in vacanta, dar că nu se oprește Marcus câștigă cel puțin 10 milioane de dolari pe zi și să se bucure de viață.

Cum a început?
Fiind un student obișnuit Marcus nu s-au gândit cum să devină un milionar. El a fost mai interesat de un venit stabil, ca un programator tânăr și apoi concediat de la locul de muncă. Și nu e așa de rău Marcus face față cu responsabilitățile, dimpotrivă, el a avut întotdeauna o minte ascuțită, dar în 1999 a venit timpul accident dot-com, când afaceri pe Internet a fost în declin.
Aceste circumstanțe au stimulat Marcus măsuri serioase. În timp ce alții de colegii sai au creat un program pe termen lung de neînțeles, pentru a evita concedierile, frind învățat la simplificarea și optimizarea codurilor complexe, studiază limbi diferite, a câștigat experiență și abilități honed în evoluția mici. În 2003, atunci când următorul Frind șef concediat jumatate din personalul de echipa sa, Marcus a fost grav speriat și a decis să învețe o nouă limbă pentru dezvoltarea de site-uri web ASP.net. Și apoi un cap de lumina de un programator tânăr vizitat idee genială - la bine și mai rapid de a învăța o nouă limbă, el a decis să creeze un site de dating.
De ce dating site-ul?
În primul rând, crearea unei astfel de rețele necesită o bună cunoaștere și competențe în programare, și este o modalitate foarte bună de a lucra. În al doilea rând, dating site-uri au fost apoi nou domeniu de afaceri pe Internet. Dar principalul lucru pe care am observat Frind - toate serviciile de mari și de succes pentru comunicare virtuală plătit, așa că a creat un portal gratuit. Primele sale Utilizatorii au fost prieteni ai lui Marcus, care au fost deja înregistrate pe alte populare centre noi intalniri, au contribuit, de asemenea, pentru a atrage vizitatori la PlentyofFish.com.
Markus Frind nu este un pionier. Site-uri matrimoniale gratuit ce exista deja, dar nu au putut concura din cauza unei puternice campanii de publicitate site-uri plătite. Apoi, programator de resurse a creat o platformă pentru PlentyofFish pentru publicitate prin intermediul AdSense. O lună mai târziu, el a câștigat primul 5 dolari doar pentru câteva click-uri. De-a lungul timpului, care doresc să plaseze anunțuri lor pe PlentyofFish a devenit mai mult (plata proprietarii de site-ul sperând astfel pentru a atrage utilizatori) și un venit lunar de pana la 3.300 dolari. Acum, Marcus știut cum să facă o mulțime de bani, ceea ce înseamnă că e timpul să renunț. El nu a încetat să se angajeze în optimizarea site-ului, în timp ce nu obține creșterea dorită a traficului și a veniturilor AdSense nu a crescut la 10 milioane dolari pe zi.
Secretele Markus Frind și PlentyofFish.com
Frind a creat un site gratuit intalniri cu un web design foarte simplu și ușor de utilizat, la care sunt obișnuiți. În timp ce alți programatori crezut răsfăț AdSense, Marcus a folosit capacitatile sale maxime.
El a salvat personalul mare de angajați care lucrează ca unul. Astăzi la dispoziție doar câțiva oameni, opt servere și birouri mici.
În timp ce alții s-au petrecut o gramada de bani pe publicitate, Marcus a inregistrat la domiciliu și să fiți plătit pentru ea, numărul de care acoperă nu numai costul de promovare a site-ului, dar, de asemenea, profitabile.
Toate modificările la proiectarea sau caracteristicile specifice ale site-ului au fost realizate treptat, deoarece orice decizie pripită ar putea reduce participarea.
Chiar datând conform frind trebuie să fie util, așa că nu are încă "nici o sarcină" de informații sau de prisos.
El nu este "de afaceri rechin", iar cei mai bogati oameni din lume pot conta Marcus Frind amator sau diletant, dar în fiecare zi la dispoziție 23 de ore pe zi, de liber și de 10 milioane dolari în buzunar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu