miercuri, 29 mai 2013

Ideea de afacere - deschiderea magazinului de haine la mâna a doua

Deschiderea magazinului de haine la mâna a doua
O afacere bună - aceasta este o afacere bazat pe faptul ca oamenii cumpara mai des. Este această tendință - comerț în magazine second-hand. Nivelul scăzut de prosperitate a poporului nostru duce la faptul că numărul de clienți cumpărături la mâna a doua în țara noastră decât în ​​țările bogate din Europa de Vest. Deci, ideea de a face bani pe acest produs arata destul de promițător.

Alegerea locul potrivit
Baza de afaceri - cumparatori. Mai mulți cumpărători - mai mult profit. Cumpărător - acesta este un om ocupat, pe care lenea se abată de la traseul său. Prin urmare, magazinul trebuie să fie situat într-o zonă care este în mod constant merge dincolo de fluxul mare de pietoni.

Se abtine de la furnizori indentici
Pentru ca afacerea ta va fi în comerț, aceasta este alegerea corecta a produselor este importantă. Este o valoare deosebit de important din prima achiziție, dacă ați luat deja de credit ei. Dar este la prima achiziție influențează perspectivele de dezvoltare a afacerii dumneavoastră. Cea de a doua întrebare - livrare. Dacă sunteți incepand o afacere într-un oraș mic, mai degrabă decât în ​​capitală, livrarea mărfurilor la depozit en-gros de la Moscova, Rusia va costa pentru gratuit atunci când sunt livrate sortare partid bolee200 kg sau de partid de mâna a doua inițial de 2 tone.
Încercați să facă prima achiziție în persoană la firma care importurile de haine second-hand din țară. Nu fi leneș pentru a merge la furnizor se, îi cere documente vamale.

Profitabilitatea afacerii
Pentru referință, volumul de mărfuri în saci, la livrare meshok25 kg-0, 25 cu. m meshok50 kg-0, 5 cu. m meshok100 kg-1 cu. m de livrare a avut loc companii de transport de mărfuri, cum ar fi "Business Line".
Să efectueze calcule mai detaliate de venituri și cheltuieli
Noi transporta un calcul pentru doi vanzatori. Selectați furnizori de salarizare de 300 de dolari pe lună.
Scoateți spațiul ploschadyu35 pătrat. zona rezidentiala mv al orașului, lângă centrul de transport, lângă un centru comercial de 200 de dolari pe lună. La echipamente cameră - instalarea de rafturi, cumpărare umerase, cabine de montaj - 200 de dolari, cu instalarea - aceasta este suportate o singura data.
Pentru a face publicitate magazin în primele 3-6 luni de muncă vor trebui să aloce 200 de dolari pe lună pentru distribuirea de pliante și broșuri de la intrare, și publicitate în ziare. Încă mai trebuie să inserați până la plasarea de anunțuri pe deschiderea de magazine - ar trebui să fie făcută la fiecare trei luni.
Suma inițială de cumpărare - 2000 dolari. Au cumpărat la mâna a doua de la firma importatoare originală.
Dupa sortarea bunurile pe care le obține 15% din lucrurile pe care categoria de elită și de lux, 60% din clasa I, 25% din clasa a doua.
Setați marca lucrurile într-o medie de 200% (trebuie să se uite cu atenție la fiecare element separat). Și aici trebuie să coproprietar stabilirii dreptului la reduceri la prețuri accesibile și în timp util cu privire la diverse lucruri.

Comerț
Pornim de la faptul că în această săptămână vândut 15% din bunuri - e real. Ne - pentru prima săptămână de lucru, am vândut 15% din bunuri - e 300 $ de la prețul de achiziție, vom primi $ 900 din venituri. Din această sumă, vom face 300 dolari achiziționarea de gama lipsă de produse, avem 600 de dolari plecat.
De-a lungul saptamana viitoare am vândut un alt 15% din bunurile din primul lot - este de 300 de dolari pe prețul de achiziție și $ 50 de jocuri achiziționate, pentru a primi un alt 1050 dolari din venituri, din care 300 dolari pentru a produce o nouă achiziție, 750 dolari ne-au lăsat.
Elementele rămase de vânzare - 1.400 dolari pentru prețul de achiziție - ne reducere, se face acum de 100% mark-up în medie. Dar avem deja în vânzare în gama 550 dolari de ax produse proaspete, este de 200%, marca-up.
De-a lungul saptamana viitoare, am vândut o suplimentare de 200 dolari pe prețul de achiziție al produsului original - obține 400 dolari de venituri, și de 150 dolari pentru un nou produs fierbinte - obține 450 dolari din venituri - total de 850 dolari, ei trebuie să cumpere 300 de dolari de amestec taur proaspete, 550 $ rămâne.
În a patra săptămână vindem un alt $ 200 de produse de la prima achiziție de la o primă de 200% - primi 400 dolari la 200 $ gama ax bunurilor achiziționate - obține un alt 600 $. Total venituri de 1.000 de dolari, din care peste 300 dolari pe anumite achiziții. Rămâne de 700 de dolari.
În următoarea jumătate de săptămână din luna avem timp să-și vândă un alt $ 100 la primul lot - obține 200 de dolari de venit. Achiziții proaspete sunt de vânzare de la $ 150 - primi 450 $.
După prima lună a elementelor rămase din prima utsenyaem lot și să vândă la costuri - l-am lasat la 900 dolari la prețul de achiziție.
Rămâne în produsul
Din primul lot de 900 dolari - l-am vândut deja, la costuri.
Și am cumpărat produse rămâne la 1200 - 550 = 750 dolari, pe care le vinde în continuare, la o primă de 100%.
Pentru a realiza un echilibru al balanțelor comerciale ale veniturilor avem nevoie pentru a cumpara mai multe produse în 2000 - 900 -750 350 = $

Rezumând rezultatele
Veniturile totale s-au ridicat la 900 + 850 + 1050 + 1000 3800 = $
Cheltuielile pentru achiziționarea de aceasta luna 300 + 300 + 300 + 300 = $ 1200 (dar, de fapt, această sumă am primit constant de la circulație)
La achiziționarea suplimentară de bunuri de 350 dolari
Costurile de închiriere de 200 $
Vânzători salariale 600 dolari
Costurile de publicitate 200 + 100 $
Profitul (inainte de taxe și cheltuieli de contabilitate) 1150 dolari
Un alt factor important pentru produsul dvs. - sezonalitate. Haine - acesta este un produs sezonier, prin definiție. Și aici trebuie să luăm imediat în considerare sezonalitatea în timp pentru a oferi reduceri de a vinde resturile la sfârșitul sezonului.

Fleacurile economisesc bani
Încă o dată - de lucru cu mâna a doua aduce profit constant dacă ia în considerare în mod corespunzător toate detaliile și nuanțele. Este de mare importanță moment dat liber, modificări de timp în politicile comerciale, care dețin acțiuni pentru a atrage clienții, posibilitatea de a face schimb de bunuri cu acelasi magazin într-un alt cartier sau oras. Gama trebuie să fie actualizat în permanență. Și în cazul în comerțul merge prost - aceasta trebuie să fie actualizate mai frecvent. Aici dificil de a da un sfat universal - există o mulțime de opțiuni, și ele trebuie să fie utilizate la maximum. Deci, pregateste-te pentru că cel puțin primul an, va trebui să o faci singur.

Un comentariu:

  1. vintagecloset.ro -> Magazin online unde poti cumpara haine sau poti vinde hainele de calitate pe care nu le mai folosesti pe cash sau puncte bonus.

    RăspundețiȘtergere