miercuri, 29 mai 2013

Ideea de afaceri - studio de design interior

Ideea de afaceri - studio de design interior
Ideea de afaceri moderna, ca un design interior descoperire - astăzi e mai relevantă decât oricând. La urma urmei, aceasta este o tendință extrem de căutat și în curs de dezvoltare cu succes în afaceri. Lumea de artă de design - o afacere profitabilă fascinant și, mai important,. În ultimii ani, tot mai mulți oameni au început să reflecteze, nu numai cu privire la disponibilitatea de imobiliare, dar, de asemenea, estetic și latura practică a obiectelor de zi cu zi și zonele limitrofe, fie că e casa ta sau locul de muncă. Aici, de asemenea, vine în ajutorul studioului de design.
Deci, ce ai nevoie pentru a deschide propria afacere în formatul de Interior Design Studio și modul de a face rapid si fara durere de cap bani? Procesul nu este ușor.

Ideea de afaceri: ce servicii să furnizeze
Primul și important pas este soluția de această problemă. În design interior, există mai multe direcții și tendințe, precum și un număr foarte mare de servicii. Este din lista de servicii vor fi dezvoltate noi măsuri de construire a unei afaceri. Standard și mai puțin profundă este pregătirea și dezvoltarea proiectului de design, direct de reparații și lucrări de decorare. Coordonarea proiectului cu diverse agenții guvernamentale au susținut, dar sarcina in copilarie lor.
Sfat: Nu suprasolicitați începe o afacere o mare varietate de servicii, atunci ceea ce este mai puțin consumatoare de timp și costisitoare.

Finanțe: cum și unde să obțineți bani
Această întrebare este cel mai vital și de ardere. Există o concepție greșită că puteți începe această afacere de la zero, și că este mai puțin costisitoare decât altele. Trebuie doar să menționăm că pregătirea estimărilor financiare, crearea unui plan de afaceri - o condiție importantă și necesară pentru deschiderea de studio. Savvy de afaceri și persoanele care lucrează în această afacere de ani, susținând că existența de capital de pornire de cel puțin zece mii de dolari necesare.
Soluția problemelor de finanțare este rezolvată în mai multe moduri: de a lua de credit, împrumut de la prieteni, rude sau prieteni, sau de a folosi propria lor de capital de economii. O opțiune promițătoare este considerată a fi o invitație pentru afaceri - partener cu propriile lor mijloace. Oricare dintre aceste opțiuni poate exista, dar fiecare are propriile sale quirks și defectele.
Sfat: studio de design deschis, cu cel puțin cincizeci de procente din fondurile sale proprii.

Selectarea personalului
Este aproape o garanție de afaceri de succes. Din personal bine selectate în funcție virtuoz pe orice întreprindere. Trebuie să se țină cont de faptul că acesta este designeri talentati si arhitecti - o problemă cheie care va dezvolta afacerea. Importanță considerabilă este prezența unui designer - testat pe clienții și propriul portofoliu. De asemenea, asigurați-vă că pentru a avea un angajat care promoveaza serviciile care vor afecta de marketing. Aceasta este așa-numitele directorii de marketing. Din cauza de cercetare de marketing deliberat va depinde de succesul de existența unui studio de design. Puteți limita o echipă de mai multe persoane, dar au nevoie pentru a găsi personal calificat, din cauza lipsei de experiență și cunoștințe necesare - calea spre distrugere rapidă.
Sfat: alege un personal experimentat și greu de lucru, această combinație va achita în următoarele luni.

Birou: Carte de vizită
Având în vedere că Interior Design Studio presupune lucrul cu obiecte și obiecte care demonstrează frumusețea și confortul din cameră, ea are nevoie de mai mult sau mai puțin prezentabil birou. Opțional, ar trebui să fie o zonă mare de studio și bogat decorat, dar un design atent și funcțional ar trebui să fie. Acest studio persoană și demonstrație preliminară a posibilităților. Oficiul pot fi închiriate sau, în mod ideal, propriu, dar simpla sa prezență este de dorit. Cu toate acestea, locație excelentă este, de asemenea, o condiție esențială - ideal în cazul în care acesta este locul acceptabil și aglomerat.
Sfat: birou de proiectare și locația sa prim - Reclama afacerea dvs. și consistența aplicării, așa ignora acest interzis.

Publicitate si promovare
Problemă semnificativă care afectează popularitatea de studio și a cererii pentru serviciile sale. Puteți face publicitate orice mijloace - televiziune, internet, radio, ziare, broșuri, pliante, și, bineînțeles, publicitate prin intermediul prietenilor. Interior Design Studio se distinge, care necesită investiții de capital în publicitate.
Sfat: Ar trebui sa publicitate inițial serviciile lor, și să promoveze în mod constant imaginea, amintind ușor publicitate.
Studio de design interior - într-o abordare profundă și temeinică a dezvoltat poate fi o afacere care nu numai că va aduce bani buni, dar se va realiza ca un lider într-un astfel de complicat, dar frumos de afaceri, interesant. Justifica ei înșiși financiar această idee de afaceri destul de repede dacă toate cerințele, este deja posibil într-un an de activitate. Principalul lucru - pentru a elabora o idee, ridica o echipă de profesioniști și să facă o investiție minimă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu