joi, 23 mai 2013

Numerologie și afaceri


Numerologie și afaceri
Poate că toată lumea știe despre "pantaloni pifogorovyh", care sunt egale în toate direcțiile, dar puțini oameni știu că acesta este același Pifogor este fondatorul de numerologie. Conform acestei doctrine, în universul nostru fiecare eveniment a stabili numărul și calcule matematice. Fiecare cifră are o anumită vibrație, și fiecare număr complex poate fi redusă la o singură cifră.
Este vibrația de numere de unu la nouă a determina soarta omului și a tuturor întreprinderilor sale. Cu toate acestea, ceea ce este o parte importantă a unei numerologie cuprinzătoare pentru afaceri?

Data de naștere
A doua zi, pe care o persoana vede pentru prima oară lumina, este punctul de plecare al aproape tuturor învățăturilor ezoterice. Pentru a obține acest număr, va trebui să înregistreze data nașterii, și a aduna toate numerele împreună, chiar până la rezultatul la 1 la 9.
Să spunem că ați venit în această lume, 28.02.1985, apoi 2 +8 +0 +2 +1 +9 +8 +5 = 35 = 3 +5 = 8
Astfel, vibrația numărul este 8, în acest caz, va determina trasaturi de caracter, inclusiv cele necesare pentru a desfășura o activitate.

Figura numit
Desigur, data nașterii oferă o mulțime, dar încă vechi spunând că nava navighează depinde de numele său. Acest lucru înseamnă că cifra este, de asemenea, numele ar însemna foarte mult. Pentru a calcula, aveți nevoie pentru a pune în jos numerele de la 1 la 9, și strict sub lor pentru a picta alfabetul. Se va dovedi că fiecare literă corespunde un anumit număr.
Conform rezultatelor calculelor ar trebui să obțineți, de asemenea, un număr de o cifră, care va completa informațiile de abilitatea ta de a număra banii, gestionarea oameni și altele, care sunt importante pentru a face afaceri.

În cazul în care zi de succes
După cum știți, Vede, astrologiei, în special Muhurta, și alte științe, care încearcă să ne dea sfaturi importante pentru fiecare zi, să ia numărul din ziua de apariția omului și la începutul evenimentului. Similar, conform numerologiei, în aceeași zi poate fi o afacere bună pentru unii, dar pentru alții, dimpotrivă, duce la eșec complet.
Pentru a afla cât de mult vei avea noroc într-o anumită zi, se adaugă până la vibratiile de data lor de naștere și a doua zi pentru a obtine o singura cifra dorită. Dacă sunteți interesat în, Este merită să înceapă o afacere în această zi, vibrații calculează, de asemenea, numele și evenimentul.
Să spunem că vibrația voastră corespunde la 8, și vibrația de zi - 2. Ca rezultat, veți obține 8 +2 = 10 = 1 +0 = 1.
Pentru a face întreprinderile utiliza numele dvs. și numele de evenimentele programate, cum ar fi deschiderea de locuri de parcare. Toate acestea se calculează în funcție de ordinea alfabetică și adaugă rezultatul vibrație a zilei.

Vibratiile de numere
1 - Numarul de om puternic, de conducere. Zi cu vibrația de acest număr este mai bine să dedice un caz, în special, ar fi un rezultat favorabil pentru negocieri, executie de împrumuturi și de rambursare a datoriilor. De asemenea, toate inițiativele vor fi de succes.
2 - Costuri și sărăciei. În aceste zile renunțe la tranzacțiile comerciale și importante.
3 - Numărul de persoane deschis, dinamic, cu gândire flexibilă și sensibilitate psihologice subtile. În această zi, puteți începe în condiții de siguranță orice afacere, semnarea contractelor și să negocieze.
4 - descrie omul ca o încredere și stabil, dar conservatoare. Ziua promovează, de asemenea, inițiative și soluții la probleme complexe. Pe o zi mai bună sumă în sus, organiza documentele acumulate face curățenie.
5 - Numărul de persoane care poartă totul, de la relații personale pentru jocurile de noroc. În cele cinci zile de la vibrații, se recomandă să depună eforturi în orice chestiune importantă, de a investi contractele de bani și de semn.
6 - stabilitate și conservatorism. Oamenii sunt subordonate vibrația acestui număr, nu cred în posibilitatea de a propria afacere și de propria lor putere, ei muncesc din greu la unchiul său. În șase zile cu vibrații sunt implicate în treburile de rutină și laborios de zi cu zi.
7 - numărul de cheltuitori și cheltuitori. Nu în cele șapte zile, nu fac exerciții fizice afacerile financiare, refuză să semneze pieței financiare, în măsura în care este posibil, și nu atingeți de afaceri.
8 - Numărul de activități financiare. Rezolva aceste zile, în timp ce punctul de fluxul de numerar.
9 - banii nu este conectat, dar de afaceri este foarte important. Această cifră reprezintă înțelepciunea care este important pentru management și finanțe, și de personal.
Numerologia - una din științele ezoterice, care este sub o bază științifică, pentru că într-un fel sau altul, totul în lumea noastră este conectat cu numerele și datele. Poate că aceasta este numărul a vă ajuta să decidă cu privire la acțiunile care duce la prosperitate și libertate financiara va ajuta pentru a deveni bogat și de succes. Credeti sau nu, și fie-toate pot ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu