joi, 23 mai 2013

Cum de a schimba "psihologia celor săraci" in "psihologia om bogat"


Cei mai mulți oameni cred eronat că schimbarea dramatica situației lor financiară este imposibil. "Nu se poate sari mai sus de cap" - spun ei, continuă să prelungeasca existenta lor in saracie.
Cu toate acestea, multe exemple de oameni care au decis să schimbe viața în bine, ei spun contrariul.
Deci, de ce ai nevoie pentru a schimba la tine pentru a obține schimbări semnificative în situația ta financiară?
Mai întâi de toate, trebuie să se decida cât de mult bani ai nevoie pentru fericire. De părere că "banii nu sunt multi nici odata" este la fel de adevarat ca omul de configurare pentru disponibilitatea de a trăi în sărăcie. Bani în plus duce la degradarea spirituală. Prin urmare, de la început pentru a alege tinta corecta. Ei se reduce la faptul că o persoană ar trebui să aibă suficienți bani pentru a aduce familia confortabil, confortabil și spațiu amplu pentru locuințe. Banii ar trebui să fie suficient pentru asistenta medicala de calitate pentru toți membrii familiei să plătească pentru educația copiilor, sejur anual frumos în stațiune, moteluri, etc Desigur, nu putem uita de principalul avantaj. Dacă sunteți un automobilist, masina este potrivit destul de bine la lista de lucruri utile, precum si resedinta de vara pentru rezident de vara. Știu când să se oprească, și în stabilirea obiectivelor - prea!

Atunci când obiectivele sunt clar articulate și definite de "dreamboat", puteți trece la pasul următor. Este cel mai dificil. Adânc înrădăcinate în mintea stereotipul de lipsa cronică de bani ca un dat, este necesar să se rupe în jos, pentru că este "psihologia omului sărac." Înlocuiți-l cu gânduri care astfel nu poate merge mai departe, că începi să trăiești, gândească și să acționeze diferit.
Începeți cu gândurile. Le monitorizeze. Nu se permite să se gândească la ei înșiși și familiile lor ar fi învinși, persoanele care se confruntă cu probleme financiare pentru totdeauna. Înțeleagă un lucru simplu, fiecare persoană are posibilitatea de a câștiga la fel de mult ca este necesar pentru o viață demnă. Renunțe la viață a unui împrumut. Împrumuturi de la prieteni, credite bancare - nu mai mult de dorința de a trăi dincolo de mijloacele lor. Sistemul special vicios de creditare. Ea dă naștere la dorința omului de a obține ceea ce el nu le-a câștigat. Aflați pentru a câștiga!
Schimba atitudinea ta față de tine banii. Gândiți-vă la acestea ca o recompensă pentru munca. Cum de a deveni bogat dacă lucrați un pic și a obține un pic? Trageți propriile concluzii - schimba locul de muncă! Dacă lucrați foarte mult, dar obține un pic, cred - că în viață nimic nu este întâmplător. Cel mai probabil, astfel încât soarta vă spune că vă aflați în afaceri greșită! Aflați cum să-și planifice cheltuielile. Niciodată nu pierdeți atât de mulți bani în portofel. Când a plăti în magazine, plata utilităților, taxi, etc, sunt mereu recunoscător pentru ceea ce aveți posibilitatea, în timp pentru a "plăti facturile."
În nici un caz nu neglijeze componenta de energie al bunăstării materiale. Omul trăiește într-o lume în care există întotdeauna cei care sunt mai săraci decât el. Și cât de umil ar putea fi situația dumneavoastră financiară, încercați să împartă cu cei care sunt mai rău decât tine. Acesta poate fi bani, hrăni cerșetor foame, sau o pereche de plăcinte proaspăt coapte, care ugostite vecinul său în vârstă. Un vechi proverb spune: "Pentru a obține ceva, mai întâi trebuie să facă sacrificii." Dar nu se aștepta recompense și bogățiile de îndată ce depune un cerșetor. Ei veți găsi doar atunci când sunteți gata să le accepte.
Analiza mai multe ori situația lor financiară. Găsi răspunsul la întrebarea "Ce fac gresit? Cum să faci bani? ". De obicei, răspunsul la suprafață. Cauza de greutăți este de cele mai multe ori refuzul omului de a schimba și de a schimba ceva în viața lor. În cazul în care este cazul - să decidă, pentru că soarta ta depinde de tine! Nu vă fie teamă să își schimbe locul de muncă și activitate, și în cazul în care trebuie să fie - ca și loc de reședință.
Atunci când a decis pe o schimbare radicală în viața mea, rasstantes complet cu "psihologia celor săraci", înlocuind-o cu "psihologia omului bogat." Ai mers pe jos trecut scumpe magazine în pantofi cu un singur uzate? Trece primul test din dorința de a deveni un om bogat. Du-te la magazin, mers pe jos de-a lungul rândurilor cu lucrurile din dimensiunea, să fie pregătit pentru faptul că vă va apropia de vânzător și să întrebe dacă nu ajuta. Încearcă să vorbești în largul său și încrezător. Fie si sa se simta bogat nu este ușor, dar atunci când o mulțime de timp pierdut, chiar mai dificilă, dar acest lucru trebuie să fie învățat!
Nu vă permiteți să cred că ai un pic de bani. Înlocuiți-le cu gândul că te-ai schimbat foarte mult în sine și este acum în sfârșit gata pentru bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu