luni, 3 iunie 2013

Ideea de afacere - Furnizarea produselor ecologice în oraș

Furnizarea de produse ecologice în oraș
Ai o casa de vara? Locuiți la țară? Ai o casă în sat? Deci, de ce nu-l transformati într-un venit constant? Dar tot ce trebuie să faceți acest lucru - pentru a depăși timiditatea și lenea și să ia livrarea de produse în oraș.
Dar nu cred că ideea noastră de afaceri vă solicită să încărcați saci și coșuri de la cel mai apropiat trenul pentru a ajunge la cel mai apropiat schimburile de pe piața de produse agricole. Propunerea noastră este mult mai moderne și profitabile. Și datorită lui, nu trebuie să stea în piață sau de a lua recolta cultivate pentru nimic dealeri diferite. Nu numai că, dacă ați profita de ideea propuse, și veți ști cât de mult produsul pe care il vinde azi, mâine sau săptămâna viitoare, și apoi la cine le-ai vinde, și chiar și la ce preț, și în mod similar nu are fiecare om de afaceri.

În scopul de a face aprovizionarea cu produse ecologice în oraș, trebuie, în primul rând, să crească într-adevăr culturile ecologice, și în al doilea rând, trebuie să aveți un dispozitiv - un tester, care va arăta ceea ce este în cartofii sau roșiile nu sunt pesticide sau alte substanțe nocive.
Dar al treilea - cel mai important lucru. Prelevarea de mostre de produse, trebuie să treacă prin birourile centrale de cel mai apropiat în oraș, în cazul în care nu convingeri inutile și publicitate, va demonstra culturile lor, confirmă curățenia sale ecologice și oferă funcționari și manageri pentru a deveni clienții dumneavoastră. Și în cazul în care produsul va fi foarte mare calitate, atunci ei vor, pentru că cineva care este, și lucrătorii de birou se consideră foarte "avansate", și așa mai preocupați de sănătatea lor, iar fraza "eco-friendly", nu-i afectează mai rău hipnoza.
Tot ceea ce rămâne după aceea, face o listă a cumpărătorilor, negocia prețul și să încerce să facă totul pentru a nu perturba aprovizionarea. Profitul va veni la tine eu.
Și, în sfârșit, am, desigur, ar provoca o listă completă a ceea ce doriți să cumpărați personalului de birou, dar nu vom face acest lucru, du-te în jurul valorii de transfer maximă posibilă. Și aici este: carne, pasăre, pește și vânat, legume, fructe, fructe de padure, ierburi și chiar plante medicinale - toate acestea vor ajuta nu numai pentru a face bine pe cont propriu munca lor grea, dar să ia în curând revinde ce vecinii sunt în creștere. După toate, în cazul în care produsul este într-adevăr va fi de foarte mare calitate, cu fiecare zi ce trece numărul clienților săi va deveni mai mult și mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu