luni, 3 iunie 2013

Ideea de afacere - VIP-Hotel pentru caini si pisici

În căutare de locuri de muncă oameni sunt în căutarea unor noi idei de afaceri. Uneori, sunt foarte originale.
De exemplu, dat hoteluri deschise (inclusiv clasa "lux") pentru câini și pisici. Când a plecat de afaceri, în vacanță sau într-o vizită comună cu animalele, oamenii pot lăsa prietenii lor cu patru picioare într-un mediu confortabil, sub ochiul atent.
De exemplu, pe piața din SUA este industria animalelor de companie este foarte profitabilă, putem spune, este înfloritoare. La urma urmei, pentru păstrarea animalele domestice americanii nu sunt zgârcit să-și petreacă miliarde de dolari anual. Pentru multe dintre aceste animale au devenit un fel de membru de familie, și ei doresc să le ofere un nivel de trai decent. Deci, pentru antreprenori este "lumina verde."

De exemplu, în Portland SUA, hotelul VIP-de lucru pentru câini. În esență, aceasta nu este cu mult diferit de la hoteluri de lux la oameni. 37 dolari pe zi și animalele de companie pentru a oferi o baie de lux. Nu veți găsi aer condiționat, baie, masaj, spa prodedury, lumina zilei, manipularea psihologică. Există o varietate de activități, mersul pe jos în iarbă aer liber. Desigur, mâncare excelentă în cafenea. În general, o rundă de ingrijire ceasul este luate de îngrijire. Dacă nu pentru calculatoare câini nu va sta jos și televizoare LCD nu le include.
Proprietarii de caini pot vizita, de asemenea, aceeași cafenea - mânca, bea bere, și apoi să ia o plimbare în parc cu animalele lor de companie. Proprietarii hotelului - doi frati si o sora, care este o afacere de familie. Alege o idee de afaceri a ajutat dragostea de un animal de companie.
Nu este un hotel de bine cunoscut pentru "frații noștri mici" de pe site-ul "Avantgarde Vogue" în Turcia. La deschiderea sa, chiar a venit cu animale stelele de cinema și cântăreți. Pentru oaspeții, există un pat dublu, haine personale, lenjerii de pat, prosoape, tratamente la spa (înot, având grijă de unghii, piepteni, de curățare ureche, etc). Există, de asemenea, dresor de animale, maseur, bucătar-șef. Această proprietate, animale poate conta pe un meniu special cu privire la recomandările de nutritionisti si medici veterinari.
În Berlin câinii hotelului nu sunt legat și latra poate fi destul de (nici vecinii din apropierea hotelului). Camerele spațioase, în care trăiesc, muzica clasică. Lângă lacul din apropiere - dotată cu șezlonguri și scaune de plajă.
Și apoi există teatru (spun ei câini arata jocul cu grijă, cu dobândă), și expoziții de artă. Angajații instituțiilor cred că lucrarea care le sunt prezentate pot fi curios pentru animale de companie.
Recent, aceste hoteluri devin tot mai populare în Rusia. Și poate ar trebui să se gândească la această afacere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu