luni, 3 iunie 2013

Ideea de afaceri - chirie biciclete

Ideea de afaceri - chirie biciclete
Oricine care vrea să facă primul milion de euro, ar trebui să înțeleagă că o dorință nu este de ajuns. Este important să analizeze situația nu numai în oraș, ci peste tot în lume ca un întreg. Cu alte cuvinte, trebuie mereu să țină pasul cu vremurile, iar apoi banii vor curge neapărat în direcția dorită. Cred că chiar și oamenii foarte îndepărtati de automobile și alte vehicule personale cunosc rata cu care crește prețul petrolului, și, de fapt, și produse petroliere. Deja, mulți pur și simplu nu își pot permite costisitoare benzina și alege mijloace alternative de transport. Noi pur și simplu nu putem pierde o astfel de tendință importantă, și să înceapă să se adapteze la cererea în mod constant a apăruat și în creștere. Acesta idee se bazează pe de închiriere de biciclete.

Noțiuni de bază - alege biciclete
Închirieri biciclete - afaceri cu cel mai mic prag de a intra în afaceri. În contrast cu motocicleta de închiriere și de transport auto pentru pornirea normală va avea nevoie de doar aproximativ 5 milioane de dolari pentru primul sezon (inchiriere numai în timpul sezonului cald, pentru că în timpul iernii este puțin probabil va merge cu bicicleta), va fi de ajuns chiar si 15 biciclete. Astfel, este mai bine să cumpere biciclete de formate diferite pentru copii, mers pe jos, munte, sport, etc Bicicleta a servit, atâta timp cât posibil, cel mai bine este de a alege un model cu ace moi. În general, costul optim aproximativ pe biciclete este de $ 250-300.
Cumpăra biciclete la minte. În primul rând, analiza și compara prețurile din diferite magazine și chiar orașe. Uneori, diferența de preț pe aceeași bicicletă poate fi de 60%. Pentru afacerea noastră cea mai potrivită medie de piață de brand-gigant, Kellys, Merida, Mongoose, Trek, Scott, Bergamont. Datele se vor servi două roți prietenii despre 4-8 luni. Dacă ați cumpărat biciclete mai ieftine din China ($ 150-200), acestea vor genera venituri la 2 la 4 luni. De obicei, o bicicleta se amortizează în aproximativ cinci săptămâni, veți fi de acord, este un indicator bun. De multe ori, marile companii să ia în mai multe închiriere biciclete, așa că, dacă vă construi aceasta "Streak", întreaga afacere a rambursat integral pentru primul sezon.

Câștiguri suplimentare din afaceri cu bicicleta
În plus față de închiriere de biciclete, închiriere de reparații dvs. plătit poate organiza prietenii căi ferate din străinătate. Vă va fi, în orice caz, trebuie să angajeze cel puțin un maestru pentru a fi reparat biciclete, deci de ce nu câștiga niște bani în plus pe el. În general, este important să se păstreze toate motocicletele lor în ordine, în caz contrar acesta poate afecta nu numai negativ credibilitatea dumneavoastră, dar, de asemenea, clienții banale rănit.
În afară de aceasta, nu în ultimul rând câștigurile ponderea ar putea fi rulat accesorii de călătorie, echipamente de siguranță (căști de protecție, genunchiere, cotiere, etc) și alte produse conexe. Persoanele care iau în material pe două roți prieteni, cu siguranță va dori să vă proteja de la tot felul de răni și zgârieturi, deci nu vă faceți griji că echipare si turismul mărfuri care nu sunt în cerere.

Organizarea de închiriere de biciclete
În primul rând avem nevoie pentru a determina locul de dislocare. Ar trebui să fie aproape de parc, tabara turistic sau loc doar publice unde oamenii odihnindu-se în mod activ. Ca un depozit, iau, de obicei, fie costul integral al bicicleta, sau un pașaport. Acest depozit va asigura că clientul va returna motocicleta și va fi la fel de atenți în utilizarea acestuia.
Foarte punct de închiriere este un vagon spatios, unde se pot ascunde biciclete pentru o noapte sau pentru toata iarna. În plus, pentru a oferi spațiu pentru distribuitori și reparatori de biciclete. Cea mai bună parte este că nu are nevoie de un teritoriu mare, ca bicicletele sunt destul de compacte si cu loc de parcare propriu-zis se va ocupa spatiu minim.

Concluzie
După cum puteți vedea, de afaceri de la box office nu numai interesant, dar de asemenea, profitabile. Pentru a începe, aveți nevoie de destul de un pic de bani, iar perioada de recuperare de doar minuscule. Prin urmare, un bun cred că peste tot, să construiască un capital de start-up și deja în primăvara devreme alerga primul său punct de rulare. Odată cu dezvoltarea de afaceri, puteți deschide mai multe dintre aceste puncte, și un aflux de clienți va crește în mod semnificativ. Și dacă ne gândim în mod corespunzător de campanie și de a organiza în mod regulat tombole, concursuri, să coopereze cu magazine de vânzare biciclete - profit va crește cu fiecare zi ce trece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu