duminică, 23 iunie 2013

Modalitati de a face bani cu un site web

Mai devreme sau mai târziu, proprietarul de orice site web sau blog-ul începe să se întrebe cum de a face bani pe copilul dumneavoastră. Orice proiect pe Internet - este, în primul rând, activitatea a investit în crearea, dezvoltarea și susținerea. O mulțime de economii și să investească. Prin urmare, creatorul site-ului nevoie de motivație pentru a continua să lucreze. Ce ar putea fi un motivator mai bun decât banii?
Cât de mult puteți câștiga
Cifrele sunt de multe ori și-a exprimat în amatori Runet reprezintă, astfel încât să puteți apela cu ușurință o cifră dur. Se crede că un webmaster de succes castiga o medie lunară de 75 TR Dar trebuie remarcat faptul că acesta deține mai mult de una sau două situri, și mult mai mult. Și să vină la un astfel de rezultat, este necesar să se lucreze cu câțiva ani.

Ce aveți nevoie pentru a câștiga online
1) O mulțime de munca grea. Doar ca nimeni nu va si nu va cumpara. Promovarea noului site, precum si orice pornirea unei afaceri de la zero - o munca titanica, indiferent de ceea ce spun ei.
2) Perfecționarea continuă. Internetul este în continuă evoluție și modificate. Pentru a face site-uri pentru care mii de oameni vin, trebuie să fie profesioniști versatil.
Algoritmii de motoare de căutare, motoarele de site-uri, engleza, Photoshop, SEO - Nu e chiar un minim de cunoștințe necesare.
3) Pentru a investi banii. Cum să nu se răcească, dar repede câștiga fără a cheltui un ban, nu va funcționa. Aceasta nu se intampla, este unul dintre miturile de la pozițiile. Tu trebuie să plătească. Și mai mult, mai repede revenirea.
Moduri de bază pentru a face bani on-line sau pe blog tema - trei. Acest publicitatea contextuală, programe de afiliere, și de vânzare link-uri.
Publicitatea contextuală
Această metodă este cea mai simplă, dar, de asemenea, face posibilă pentru a avea doar o prezență bună. Loc pe site-ul cu blocuri de text de publicitate, vizitatorii faceți clic pe anunțuri, proprietarul site-ului pentru a acumula bani pentru clicuri.
Hits valoare diferită. Mai scump tema site-ul dvs., faceți clic pe mai mare.
În Net pot identifica trei sisteme principale de publicitate contextuală. Adsens Google. Puteți pune aproape orice site sau blog. Principalul lucru pentru a respecta regulile, iar site-ul aproba rapid sistemul.

Vanzarea link-uri și gardieni
Câștigurile în această categorie depinde performanță site și PR. Gărzile sunt, de obicei, cumpărate de proiecte mici cu rate reduse sau de resurse de la vechi-cronometre. Faptul este că, dacă o resursă CY mare și PR se referă la un alt site, acesta se transmite împreună cu o parte din greutatea sa. Aceasta se bazează pe câștigurile și în acest sistem.
Webmaster merge la schimb sau de cumpărare link-uri Rotapost Gogetlinks, selectează un donator potrivit pe această temă cu mare performanță, plătește bani și pune articolul său, link-ul, sau de paza, cu referire la resursa.
Cu cit mai mare PR, mai scump este un link. Prin urmare, toți cei care doresc să facă bani în acest fel, crește performanța prin toate mijloacele ... cumpără link-uri pe schimburi. Aceasta este natura a link-urile din ciclul.
Programe de afiliere
Acest mod de a transformați în bani un site web poate fi foarte profitabil, în cazul în care la ia competent.
Totul funcționează bine. Ia în considerare exemplul de produse de informare, deși produsul poate fi diferit, dar sistemul este aproximativ aceeași.
1) Infobiznesmen creează un film de instruire. Începe să-l vândă.
2) Calitatea Desigur, oamenilor le place să cumpere, dar nu foarte mult.
3) Infobiznesmen organizează un program de afiliere pentru a vinde cursul.
4) proprietar al unui site sau un blog, care doresc să facă bani, cursul recomandat de vizitatorii săi. Pune un banner la domiciliu. Discret publicitate pentru posturi noi. Spațiu pentru imaginație este nelimitată.
5) Cu fiecare vânzare de către o legătură webmaster afiliat câștigă un profit de 30 până la 50% din taxa de curs. Depinde de generozitatea proprietarului.
6) Un afiliat de mii de utilizatori.
După cum puteți vedea, există modalități, și ele sunt foarte reale. Ea ar dori.
Site-uri cu mai mult PR mare poate vinde link-uri cu siguranta trebuie să acorde o atenție la publicitatea contextuală și de programe de afiliere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu