joi, 23 mai 2013

Feng Shui pentru a atrage bani


Feng Shui pentru a atrage bani
Tehnici care atrag bani - este o știință, care au stăpânit pe care, puteți crește în mod semnificativ capitalul lor și pentru a atinge succesul profesional. Cunoașterea caracteristicilor de energie monetară, puteți controla cu ușurință mișcarea de avere, canalizarea este în propriul portofel. Feng Shui poate ajuta pe oricine - trebuie doar l folosească în mod corespunzător.

Canale prin care banii se duc
Primul lucru de care ai nevoie pentru a scăpa de a începe să utilizați Feng Shui - este canale deschise care contribuie la dispariția banilor. Acestea sunt:
Aprins slab hol și scârțâie ușa din față. Dacă nu a corecta situația, banii nu vor fi în măsură să pătrundă în casa ta - se sperie scârțâit posac și întuneric total, pe usa.
Robinete rupte și toaletă neclasificate. Prin intermediul acestor canale, în funcție de Feng Shui, bani, lasă casa ta, astfel încât să nu întârzie repararea robinete neetanșe și obișnui trebuie să închideți capacul de toaletă.
Feluri de mâncare non-auto-spalare. Mai adesea un oaspete în casa ta pentru a te ajuta după sărbători, cea mai mare cantitatea de energie au scos bani de la tine. Îndeplini atribuțiile singur hostess, refuzând politicos toate ofertele de ajutor.
Alpinism sau târâtor plante. În conformitate cu învățăturile antice chinezești, acestea sunt transformate într-un fel de web de probleme, datorii și dificultăți, care devine în mod inevitabil proprietarul încurcate al casei.
Care se încadrează în jos de apă. Populare mini-cascade, precum și picturi cu imaginea lor pentru a ajuta la fluxul de numerar pentru a merge în jos în pământ, ai priva de posibilitatea de a câștiga o mulțime de bani. Chiar dacă preferați un decor unde apa este prezenta, selectați alte imagini.

Canale pentru a atrage fluxul de numerar
De a scăpa de toate canalele energetice nefinalizate, ar trebui să li se acorde timp și formarea calea corectă pentru averea viitor.
Lari. Orice găleată, inclusiv gunoi, simbolizează procesul de acumulare, crearea de bogăție. Prin urmare, trebuie să urmați aceste reguli: în primul rând, a cupei trebuie să fie întotdeauna acoperit cu un capac, în caz contrar banii din casa ta poate și se va evapora. În al doilea rând, nu se expune la gunoi de spectacol - le ascunde de ochii ale clienților dumneavoastră sau masca. Și pentru a accelera procesul de acumulare, nu cu fir, vopsea sau un lac de simplu de unghii roșu bar pe marginea de sus a cupei și în interiorul capacului său.
De apă în casă. Dacă se poate pune pe o suprafață plană și gradină, a stabilit casa de cel puțin o fantana mica - aceasta va atrage atât de mulți bani încât în ​​cele din urmă profiturile tale vor literalmente "bubble", te transforma intr-un om bogat de succes. Într-un vârf de cuțit, puteți înlocui pictura fântână sau apă fotografia să țâșnească în sus.
Lucruri inutile împiedică sosirea de bani și noroc. Pentru a face loc pentru noi încasări, experți în Feng Shui recomanda de a efectua un audit detaliat al întregului apartament. Toate lucrurile care nu s-au folosit, trebuie să fie eliminate din apartament (de exemplu, donarea de caritate sau renunțarea la lombard). Apoi, curat în apartament și a obține ceva care ar putea ridica starea ta de spirit și de a crea o aura pozitiva in casa.
Copac bani va crește bogat. Scoaterea plante nedorite, stă în locul lor a pus populare acum un copac bani - acesta este capabil de a atrage norocul și de a crește merge la fluxul de numerar.
Feng Shui ajută pe toți, chiar și cei care nu cred în ea, expertii spun ca invataturile antice chinezești. Prin urmare, chiar dacă sunt sceptici cu privire la această metodă de a ridica bani, încearcă să-și îndeplinească toate comenzile, iar rezultatul nu va dura mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu