duminică, 2 iunie 2013

Afaceri într-un oraș mic

Afaceri într-un oraș mic
Multe persoane cu un stil de viata activ, care trăiesc în așezări mici, viseaza pentru a deschide un magazin sau birou. Cu toate acestea, afacerile într-un oraș mic are propriile caracteristici specifice, ceea ce este absolut necesar să ia în considerare înainte de a investi în dezvoltarea oricărei afaceri.

Cum să înceapă o afacere într-un oraș mic
În primul rând, aveți nevoie pentru a evalua piata. Ceea ce lipsește în acest sat mic? Ceea ce consumatorii așteaptă și ceea ce au cu adevărat nevoie? Care sunt punctele slabe ale firmelor existente - concurenții viitori? Cum poti face cu adevarat bani într-un oraș mic?

Sunt de acord, nu este cost-eficient pentru a deschide SPA-centru cu servicii costisitoare bronz și alte, în cazul în care salariile locale mici, și populația generală - sunt pensionari și oameni se apropie de vârsta de pensionare. Absolut ne profitabil va fi un supermarket alimentar, în cazul în care doar 2 pași de magazine, unde timp de 10 ani se alimenteaza în mod constant populația locală.
Dar de afaceri într-un oraș mic, a prezentat magazin de haine ieftine, dar de calitate sau de farmacie, cu un nivel minim de prețuri va aduce un venit stabil și bun. În toate timpurile, oamenii sunt bolnavi și în nevoie de protecție de la frig, și, prin urmare, cererea de medicamente ieftine și haine va fi întotdeauna.
Nu mai puțin interesant este ideea pentru crearea de magazine online, care va livra toate orașele. Deci, nu te poate limita la termenii de consumatorii locali și începeți să tranzacționați chiar și produse din piele scumpe și bijuterii.
Și, desigur, începe o afacere într-un oraș mic și poate fi bazat pe franciza sau de externalizare. Ce înseamnă acest lucru? Franciza ca un management ramură separată presupune deschiderea magazin, restaurant, cafenea sau altă organizație cunoscută marcă rus sau străin. Un exemplu de succes este franciza McDonald, care este vizitat de milioane de oameni în fiecare zi. În acest caz, un antreprenor care vrea să lucreze pe franciză, marca primește de credit autorilor pentru descoperirea cauzei. Profesioniști sale tren competente din marile orașe și spune regulile de bază de afaceri. Acest lucru va ajuta să înceapă o afacere și o bună relaxare.
Dar, indiferent de ce fel de afacere într-un mic oraș de provincie, ați ales, este important să ne amintim că produsul sau serviciul dvs. trebuie să fie unic și un număr de avantaje. Singura modalitate de a vă relaxa și a devenit bine-cunoscut antreprenor de succes.

Ce alte caracteristici trebuie să știe
Ca o regulă, acele întreprinderi care doresc să devină bogati prin demararea unei afaceri într-un oraș mic, uita absolut despre particularitățile de teritoriul local.
De exemplu, oamenii dintr-un sat mic pentru o lungă perioadă de timp și de multe ori comunica unul cu celălalt, ca să împărtășească știri și experiențe. Deci toate lucrurile pe care le place sau nu le place noua organizație, ei vor spune vecinii lor, rude și colegi. Prin urmare, este necesar să prețuim reputația noastră și întotdeauna vinde numai produse de calitate și furnizează servicii de calitate.
În al doilea rând, într-un sat mic sau oraș aparent există un deficit de forță de muncă calificată. Pe de o parte, e rău, pentru că nu se poate deschide în astfel de birou de proiectare teren sau institute de cercetare. Pe de altă parte, de a angaja personal poate, promițându-le pentru prima dată sunt câștigurile subțire.
Și în al treilea, deschiderea unei afaceri nou, original, într-un oraș mic, vă veți simți imediat lipsa de consumatori, deoarece localnicii, pentru că, vor fi luate cu un bob de sare de produse și servicii inovatoare la modă. Deci sugestia dumneavoastră, în primul rând, trebuie să cunoască și să înțeleagă cetățeanul mediu.
Luând în considerare doar toate aceste caracteristici, puteți deveni om de afaceri foarte de succes, care spun ei este nu numai în orașul său natal, dar și în centrele regionale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu