duminică, 2 iunie 2013

Ideea de afacere - salon de masaj

Deschiderea unui salon de masaj
În prezent, există mai multe tipuri de afaceri care se poate roti destul de repede. Una dintre cele mai populare destinații este deschiderea unui salon de masaj. Dacă vă hotărâți să rămâneți în această lecție, mai întâi trebuie să decidă cu privire la câteva funcții principale:
1. Ce tipuri de masaj intenționați să oferiti clienților?
2. Personal vei furniza servicii de masaj?
3. Cum intenționați să angajezi un profesionist pentru locul de muncă?
Deschiderea unui salon de masaj - detaliile de bază:
Afaceri de masaj are nuanțe sale. De exemplu, în cazul în care biroul tau va oferi doar masaj tonic sau facial, nu aveți nevoie de o licență. În cazul în care tratamentele interioare, licența ar trebui să fie făcut cu atenție. Dacă angajezi angajați, trebuie să obțineți o persoană juridică.

În general, în vremuri de masaj a fost o prerogativă a instituțiilor medicale. Cu toate acestea, în ultimii ani, în orice centru de fitness sau salon de frumusețe, există camere unde relaxarea efectua procedura. Există, de asemenea, un studio de masaj, specializată numai în sesiunile de refacere și relaxare.
Masaj ca o afacere este profitabilă. După ce toate costurile sunt compensate într-un cuplu de luni de la deschidere. Acesta este cazul atunci când, practic, este posibil să înceapă o afacere de la zero. Investiție minimă pot transforma în profituri mari. Un aspect important al organizației este considerată a fi publicitate bună.

Ce este necesar?
1. Nu ai nevoie de o mulțime de echipamente speciale. Începe de afaceri de masaj este mai ușor decât, de exemplu, deschide un salon de înfrumusețare pe roți. Suficient pentru a cumpăra 1-2 de mese de masaj și câteva canapele. Ele sunt vândute în magazin de echipament medical. Dacă aveți de gând să-și exercite mai mult și de ieșire proceduri, necesitatea ca acestea să se plieze pe canapea.
2. Element include costul de ulei de masaj. Ei cu siguranță utilizate pentru a efectua procedurile de calitate. În ceea ce privește sesiunile de relaxare au nevoie de uleiuri speciale aroma. Acestea sunt cel mai bun vehicul pentru a cumpăra în baze en-gros.
3. Pentru vizitatorii nevoie de prosoape curate. Prin urmare, aveți nevoie pentru a cumpara o cantitate mare de prosoape si a seta masina de spalat pentru a le spăla.

Cum de a organiza o afacere de masaj?
Primul pas este de a găsi un loc bun pentru salon. Alegerea aici depinde de clientii care va viza afacerea ta. Dacă există oameni care au nevoie de manipulări medicale, locația cabinetului, în principiu, nu contează. Pacienti profesionale excepționale sunt dispuși să călătorească oriunde. Dacă interior este conceput pentru clientii care doresc sa se relaxeze, locația joacă un rol important. Astfel de oameni sunt mult mai probabil să vină la salonul de masaj, situat în apropiere de casa lor. În acest exemplu de realizare, camera trebuie să fie eliminate în zonele de dormit. Cel mai bun din toate, în cazul în salon va fi situat la parter.
Zona de studiu ar trebui să fie calculată în funcție de numărul de salariați. În mod ideal, fiecare ar trebui să se separe camera de masaj. Dacă intenția dumneavoastră este de a deschide un salon de masaj, folosiți profesioniști recomandate. Ei susțin că este nepotrivit să conțină interior, proiectat de mai mult de 3 angajati. Cel mai bine este de a deschide câteva puncte mici de oraș, mai degrabă decât cu una mai mare.
Un punct important este de selecție de personal. Oameni buni - acesta este succesul firmei. Este recomandat să angajeze vagoane profesioniști. În plus, terapeuti de masaj trebuie să faceți upgrade continuu abilitățile lor și să învețe să utilizeze o varietate de tehnici. Pentru a asigura cel mai bun ritm al cabinetului veți avea nevoie de un administrator și contabil. Cu toate acestea, la început, instituția gazdă poate îndeplini funcțiile lor.
Astfel, o idee de afaceri pentru a deschide o sală de masaj, chiar si cu limitate capital de start-up, este foarte real. Dacă competent abordare a organizației de afaceri, se va plăti pentru sine, destul de repede și va aduce proprietarului un profit "pur".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu