marți, 28 mai 2013

Ideea de afaceri - deschidere magazin de legume

Ideea de afaceri - deschidere magazin de legume
Dacă vă există o nevoie de a câștiga mult mai mult decât pe piața forței de muncă oferă și bani pentru a deschide o afacere nu este atât de multi, atunci nu vă faceți griji. Este o oportunitate foarte simplu și accesibil pentru a câștiga de la 50.000 dolari la 100.000 de dolari pe an, cu capital de pornire de 20.000 $ - deschiderea de magazinul său alimentar. Această idee de afaceri s-ar putea, la prima vedere, nu pare ideală. Pot exista unele asociere: mătușa sănătos Ruddy în spatele contoare în piață, murdărie, miros urât de fructe contaminat, Movers stare de ebrietate, a dat vina pentru fiecare bunica gram.
Dar, pentru că puteți începe o afacere care exclude inconveniente similare. Implicația nu este punctul în piață, și magazin de specialitate în apropiere de metrou sau oprire de trafic, cu un personal bun, echipamente, și de depozitare. Imaginați-vă acest lucru: veți avea clienți fideli de la case din apropiere, iar apoi, aducând venituri de zi cu zi.
Avantajele de afaceri cu legumele: pachetul minim de documente retur rapid (în funcție de anotimp 2-6 luni), un mic spațiu de vânzare cu amănuntul (și, prin urmare, o mică taxă de închiriere), echipamente de low-cost, lucrătorii cu salarii mici, vânzări permanente și numerar ( Criza sau nu criza - oamenii nu se va opri aici).

Imediat pre-înlăturat următoarea întrebare: din moment ce există supermarketuri, unde fructe și legume gama este doar incredibil cum de a concura cu ei? Foarte simplu - în hipermarketuri 80% din fructele aduse din strainatate încă imature (nu să-și piardă lor de comercializare). Și în fiecare zi, vă va fi în măsură să furnizeze clienților de pe piața internă proaspete, coapte legume, fructe și plante.

Start rapid sau de unde să încep
Mai întâi trebuie să întocmească documentele, va dura 2-3 luni. În primul rând, deschide transmițătorul. Apoi găsi o proprietate potrivit, intră într-un contract de leasing. Pretul de inchiriere depinde foarte mult de oraș, cartier și zona de camera (ar trebui să fie 30 la 50 de metri). Asigurați-vă că pentru a verifica ceea ce este inclus în plățile dvs. - doar plata de metri patrati sau mai mult, si utilitati, de încălzire, de eliminare a deșeurilor.
Încercați să păstrați magazin, în viitor, a existat un loc în depozit, au avut acces la apă, toalete. Daca orasul tau este chirie foarte scump, încercați să ia în considerare opțiunea de subînchiriere și stați la magazin alimentar, luând 10-15 de metri de spațiu de retail și 15 de metri pătrați. m de stocare - pentru a începe și asta e de ajuns. Costul total de închiriere de la 500 dolari la $ 2.5.
Apoi scrie la SES, pompieri, gostorginspektsiyu. După ce va primi documentele necesare (acesta va costa aproximativ 5 mii). Apoi, veți obține echipament: frigidere, rafturi, rafturi (de la 1 milion de dolari la 4 $ milioane de euro) și să încheie un acord cu privire la scări și case de marcat (de la 2 mii de ruble pe lună.).

Cum de alege personalul
Când ați terminat, nu uitați să ridic un personal bun. Da prioritate nu numai fetele cu modelul arata oamenilor ca îngrijite și fermecător, care va comunica cu amabilitate cu clienții și de a urmări de vitrine frumos decorate.
Pentru a începe, aveți suficient de 2 vânzători și 2-mutari, pentru că acestea pot substitui reciproc, pentru că oamenii au nevoie de week-end. Pentru angajații dumneavoastră nu uita sa zambesti la clienții, ei pot încuraja plata. În mod ideal, acest lucru va fi rata de +% din venituri. Acesta va costa aproximativ $ 1000 - 1500 pe lună.

Ceea ce ar putea fi în asortiment
Este mai bine să se înceapă cu un amestec simplu de cartofi, ceapa, varza, morcovi, sfecla. Precum și ardei, castraveți, roșii și ierburi. În viitor, ea trebuie să se extindă treptat, adăugați legume congelate, alimente murate sau conservate, fructe uscate, fructe de padure, ciuperci, fructe exotice și plante aromatice.
Nu uita in fiecare zi pentru a livra bunuri proaspete! In funcție de comerț, care se calculează lucrat timp de 2-3 luni. Asigurați-vă că să acorde o atenție la alegerea furnizorilor.
Dacă ați luat o cameră separată, se pot face bani in plus de a deschide o fabrică de procesare. De exemplu, castraveți proaspete în a treia zi de la decolorare, pierderea de comercializare. Și în ciuda faptului că acestea sunt "comestibile", ei nu doresc să cumpere.
Există trei ieșiri:
1: preț mai mic și să se întoarcă banii investiti;
2: le marinate, cât mai curând primele semne de degradare, și de a ajuta bani în plus, pentru că castraveti sărate sunt de 3-4 ori mai scumpe;
 În al treilea rând (nu este recomandat) să aștepte până când sunt complet rasfatata, aruncați-l și pierde o parte din fondurile lor.
Același lucru se poate face cu rosii, mere, vinete, varza. De morcovi, sfecla si ciuperci, puteți face salate mari coreene. Și de fructe de padure si faceti-va gem sau suc de fructe. Cine nu ar vrea să economisi timp pentru conservare, în cazul în care aveți o calitate vânzare magazin și produs gustos de producție "acasa"?
Ca pe statisticile din magazinul de legume, uneori, a ucis până la 20% din bunuri. De ce ar permite în schimb produsele să putrezească, nu transforma acest interes într-un venit suplimentar? One-bucătar (în funcție de volumul de lucru) va îndeplini salariul minim cu o răzbunare. După toate, profitul din salate de 500%! Exemplu: 1 kg de morcovi costa 30 de ruble, iar 200 de grame de salata de ea - aceleași 30 de ruble..
Cu toate acestea, trebuie să aibă grijă de echipamente suplimentare. Necesare: masa, tăietor de legume, aragaz, cuțite, ustensile, recipiente. Și verifica SES va avea loc cu regularitate o dată pe lună.
Pentru a rezuma, investiția este de aproximativ 20 de milioane de dolari, marja la legume 3-50%. În timpul vacanțelor, venituri crește de 5 ori. Pierderile pot fi reduse sau eliminate cu totul. În anul de venit este de aproximativ 100.000 de dolari. Dacă te gândești cum să câștige o mulțime de bani, care este mai mult de 100 de milioane de dolari, apoi acorde o atenție la următoarea opțiune - rețeaua de depozite de legume. Și de ce nu?
Asta e tot. Mult noroc in afacerea ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu