marți, 28 mai 2013

Ideea de afacere - deschiderea unei mini-brutarie

Ideea de afacere - deschiderea unei mini-brutarie
Avantajele afaceri
Produse de panificație va fi întotdeauna în cerere mare la consumator, astfel încât industria este în industria alimentară ocupă o poziție de conducere. Cea mai mare parte din piata este saturata cu produse de panificație mari și mori de care se ocupă cu probleme gratuit și producția de masă de produse. Concurența este destul de acerbă, mai ales în fabricarea gama standard de pâine neagră și albă. Cu toate acestea, mini-brutării sunt în măsură să ofere clienților lor avantaje incontestabile - mobilitate și o varietate de produse mici de morărit, efectuate de o reteta interesanta: paine, franzele, biscuiți, inclusiv de dieta sau produsul național.

Mini-brutării mai ușor să urmeze cererii de consum, de multe ori schimbarea sortiment, fără investiții mari de capital pentru modernizarea echipamentului. Prospețimea, securitatea aprovizionării, gust pâine de casă - asta e ceea ce producătorul poate seduce orice magazin supermarket și lanț, care au nevoie de un astfel de prestator. Din aceasta cauza, de coacere a pâinii - o afacere care ajunge la profitabilitatea de 50-60%.

Probleme organizatorice
În scopul de a practica un antreprenor de afaceri mini-brutarie trebuie să stabilească mai întâi tehnologia de producție - și anume, ciclu complet sau incomplet. Ciclu complet prevede pentru fabricarea produselor de panificație, din frământarea aluatului, formând gama, controlul procesului de coacere și a testa proprietățile organoleptice ale produsului. Investiția inițială într-un astfel de caz ar putea fi substanțiale - 70-80 mii de dolari.
Ideea de afaceri ciclu incomplet Întruparea este mult mai mică în costurile de înființare de aproximativ 3,5 milioane de dolari, cu sortiment de produse de patiserie realizate pe baza de produse congelate, mai largi. În acest caz, procesul de producție este de trei etape - decongelare, coacere și de vânzare. Zona necesara pentru producerea de 10,4 mp
Pornirea unei afaceri de a deschide un mini-brutărie, este necesar să se stabilească locația avantajoasă din puncte de vânzare care se întâmplă și mobil. Autoritățile competente ar trebui să li se permită să comerțului și sanitare aranja cărțile pe vânzători. De asemenea, necesară înregistrarea ca un întreprinzător individual.
Echipamentul necesar pentru lucru: cuptor cu convecție, proofers, fereastra termică, tăvi, din oțel inoxidabil, congelatoare piept. Tehnicieni profesioniști va face configurarea echipamentelor și a personalului de tren. 2-4 oameni sunt capabili să facă față cu un set de servicii de echipamente de copt moderne. Numărul de ture afectează compoziția personalului la care se adaugă șoferul și contabil.

Profit imaginar
Alegerea potrivită sortiment de produse de patiserie și politica de stabilire a prețurilor competent, va oferi o gamă largă de cumpărători. Acest lucru va ajuta și servicii suplimentare - livrarea vizate la birou sau acasă.
Pentru a răspunde la întrebarea cum de a face bani de pe mini-brutărie, tu ar trebui să calculeze profitul așteptat, ținând cont de marja comercială, ajungând la 100%, iar numărul mediu de persoane care vor utiliza serviciile de evacuare. Volumul de producție, care este capabil să elibereze un mini-brutărie este de aproximativ 0,5-1 tone / zi. Mare volum zilnic produse de 10-12 de tone.
Mini-brutarie poate face un profit de pana la 30 la 100 de ruble pe lună, iar perioada de amortizare - mai puțin de jumătate de an. În țara noastră, produse de panificație nișă doar 4-6% umplut mini-brutării. Deci, pentru oamenii de afaceri întreprinzător este domeniul de aplicare enorm, iar situația este destul de favorabil situația pentru investiții în piața de cereale.

2 comentarii:

  1. http://www.vomos.biz pot fi gasite o multime de programe comerciale, ce pt fi descarcate gratuit. Zilnic sunt postate mai multe programe comerciale, pe care le puteti descarca gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere