vineri, 24 mai 2013

Ce te oprește să deschizi propria afacere?


Aveti visul mare de a deține propria afacere? Dar cumva nu se leaga? Vă rugăm să răspundeți sincer - de ce?
Ei bine, dacă te-ai găsit în aceste linii, apoi bun venit la club "leneș "! Cei care doresc, dar nu pot (prea lenes sa născut).
De fapt, pentru a începe o afacere nu este atât de greu, dar cu o condiție: să vrei să acționezi! Ce ai făcut pentru a merge mai departe? Ai trecut pe un canal știri despre afaceri?
Un mic secret: afaceri are nevoie de o energie puternica. Energia ta. Omul repede se obisnuieste cu rutina: domiciliu - locul de muncă. Pas pentru partea de este capabil de a scoate din echilibru. În această viață, toata lumea viseaza despre ceva, dar puțini își dau seama aspirațiile lor. Interfera cu restul de lene simplu.

De exemplu, vrei mereu să lucreze, dar în loc de a merge la sala de sport, un maximum de ceea ce faci - se cumpără pantofi într-un motor de căutare și de tip în "sala de fitness site-ul" pentru a vedea în ce direcție să aleagă. Acest lucru, de fapt, se termină ...
Destul vin deja cu scuze nenumărate și lingura-alimentare lenei!
Vrei să deschizi o afacere?! Atunci de ce sunt încă mai stau acolo? Ce mai aștepți? Doar depinde de tine, dacă ești om bogat și prosper, sta sau sta la birou, aplecat peste munte de hârtii.
Planul, studia literatura de specialitate, în căutarea pentru toate intrarile si iesirile. Si esti sigur de a gasi tot ce ai nevoie.
Amintiți-vă adevărul simplu, dar foarte corect: "Nimic nu aventurat, nimic de câștigat!"
Lupta cu lenea ta! Deveni un om de cuvânt. A spus - făcut. A decis - îndeplinit. Începeți cu lucruri mici, care vor contribui la tempera voința dumneavoastră. De exemplu, doriți să vă înscrieți pentru t Mann? Alături de melodie! Bun exercițiu vă va adăuga energie și putere.
Faptul că de afaceri - mișcarea. Persoane obosite și voință slabă este puțin probabil pentru a prinde vreodată. Un om de succes - este cel care este capabil de a lucra și de mișcare, deși încet, dar sigur, la rezultatul dorit.
Absolut totul este în mâinile tale! Scapa de lene acum, și vă va fi mult mai ușor atunci!
Lucrarea sa - nu este un miraj, este disponibil pentru toată lumea! Dar, din păcate, nu toată lumea poate depasi barierele interne.
Dar tu-tu sunt capabile de ea! Crede in tine si noroc in toate eforturile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu