vineri, 24 mai 2013

Cum găsesc un loc de muncă?


Cum de a găsi un loc de muncă? Această problemă este de interes pentru mulți oameni ale căror mâini sunt în mod constant sortarea ziare de informare, iar picioarele merg periodic la o agenție de muncă. Toți angajatorii au nevoie de super-specialiști cu o experiență de lux, un palmares mare și reputație excelentă. Dar, din păcate, chiar și cei care au acest avantaj nu poate obține întotdeauna.
De ce?
"Ai un nivel foarte ridicat", explică cu răbdare la birou personal, cu promisiunea de a suna înapoi. Poate într-o zi.
Ce înseamnă asta: experiență neplăcută cu și fără experiență nu este foarte mult.
Cum a face tu găsi un loc de muncă, în cazul în care se pare că tot în jurul pentru o lungă perioadă de timp ocupat, dar este distribuită între rude, și scaunele rămase sunt complet nepotrivit?
Nu vă faceți griji, și nici nu cred să vă faceți griji. Adevărul simplu ", care încearcă să găsească" nu a fost anulat! Succesul garantează nu numai un CV bun pentru un loc de muncă, dar, de asemenea, atitudinea ta mentala interior.

Spune-mi, ce gânduri rotindu-se în capul tău atunci când te gândești la locul de muncă?
Pun pariu că cele mai multe dintre ele scade în mod semnificativ stima de sine. Este timpul pentru a opri astfel bucurați-vă! Minte de auto-flagelare nu va atrage in viata ta un contract de muncă, mai degrabă atras de data aceasta pentru o perioadă mai lungă de timp.
După cum știți, este foarte greu de ghicit cine va cădea pe alegerea angajatorului, și, prin urmare, experienta mai mare sau foarte puțin în acest domeniu nu contează. Cunosc mulți oameni care reușesc să se nu este pe profilul dvs., și să devină profesioniști restante. Și temperamentul nici o persoană nu joacă un rol important, și încrederea în sine ca de obicei.
Vrei să găsească un loc de muncă?
• Fii o persoană încrezătoare. Nu-l ia? Deci, ce! Deci, ești într-o tidbit! Cultiva un sentiment de auto-valoare. De ce nu-ți face griji despre asta. Crede-mă, munca ta este de a nu va merge nicăieri! Veți găsi încă ceva. În orice caz! Și, dacă te duci cu un cap de ridicat, atunci căutarea se va deschide mai multe oportunități pentru tine și va duce la cele mai bune, "a băncilor."
• Tratați pentru interviuri mai ușor. Mai relaxată și primitoare vă sunt, cu atât mai mult interesul angajatorului. Acorde o atenție la ceea ce spui, și nu intrați în panică. De ce aveți nevoie pentru a strica nervii? Cap - cum ar fi om ca tine.
Ganditi-va ca un prieten, chiar dacă el nu vrea să "facă prieteni." Știu de un caz în care o persoană foarte mult, dar nu era potrivit pentru un anumit loc de muncă. Astfel, același regizor sfătuit și a aranjat pentru el să lucreze la prietenul său. Vei vedea acum ce vreau să spun?
• Amintiți-vă! Ai fost intervievat și a promis să te sun saptamana viitoare, ca va fi un concurs. Numesc nr. "Aceasta înseamnă că cineva a luat-o!" Poate ați rezumate. Pentru ce? Poate că și-au pierdut telefonul? Oricum, e bine sa stii sigur ... Am fost o dată în această situație, ci, mai degrabă decât specula, și a luat apelul. Mi sa spus că competiția va merge pentru încă o săptămână, și toată lumea va suna înapoi. Nu suna înapoi. Am sunat din nou. Ca rezultat, 50 dintre principalii au ales doi, inclusiv eu. Paradoxul este că angajatorii au interzis toate apel înapoi și alege printre cei care sunt chemați din nou de el însuși. Se pare că a lucrat "logica de fier", că acest lucru este cu adevărat necesar ...
Nu te îndoiești și deposedat departe toate gandurile deprimante. Sunteți sigur de a găsi un loc de muncă. În același timp, bucura de un moment de relaxare, du-te sau faptul că atât de mult întârziat. Pentru că foarte curând pe acest nu are timp ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu