joi, 30 mai 2013

Cum de a câștiga bani pe imagini 3D

Cum de a câștiga bani pe imagini 3D
Cei mai mulți oameni distreaza oaspeții lor prin vizualizarea fotografiilor de familie. Album de nunta si o gramada de carti cu poze de copii, amintiri minunate cu familia și emoție de oaspeți. Dar, ce poate capta un moment în forma unui apartament pe o foaie de hârtie? De ce nu a salva o felie de viață într-un 3D-volum?
Desigur, această ofertă neobișnuită potențialul de a atrage un număr mare de lyudey.3D-fotografii - calea propriilor afaceri destul de tineri și necălcat. După cum se știe, este de 80% din profitul este cel care este la început. Ei bine, e timpul pentru a învăța meseria de fotograf!

Cum de a face o fotografie 3D-
Se pare imagini tridimensionale complicate, care pot fi vazute doar folosind ochelari anaglife sunt create cu un aparat de fotografiat digital și o prelucrare programe de calculator. Cu toate acestea, în cazul în care fotografia convențional suficient pentru a "prinde" o imagine bună, pentru 3D de înaltă calitate pentru două cadre - una de stânga și una pentru ochiul drept. Pentru a crea un efect de surround a solicita unghiuri diferite, care este de oamenii fotografia nevoie de direcții diferite, menținând în același timp expunerea sa.
După ce au fost pregătite de imagini, acestea trebuie să fie tratate cu un program de calculator special, cel mai popular de care este Adobe Photoshop. Programul este încărcat prima "stânga" și apoi fotografiile "corecte", selectați anaglifă culoare pentru fiecare dintre ele, în funcție de punctele de culoare - verde sau albastru la rosu pentru prima și a doua. Următorul pas este de a impune fotografiile obținute de celălalt.
Efectuați acest mod ecran.
O altă versiune de procesare foto - impunerea de unghiuri, și apoi selectați Anaglifă Optimizat funcția. În acest fel, veți obține imaginea, potrivit pentru vizionarea prin ochelari albastru-rosu.
Unul dintre cei mai importanți factori în obținerea de înaltă calitate 3D-fotografie este subiectul o poziție similară în ambele fotografii. Dacă obiectul fiecare imagine este diferit, este necesar să se selecteze aliniere suprapunere.
Un lucru mai mult, fără de care cu siguranță nu face - anaglifă ochelari. După tot ce ai nevoie este de a evalua calitatea muncii lor! Apropo, puteți afla, de asemenea, tehnologia de a face aceste puncte și de a primi din aceste venituri suplimentare.

Business de-a face poze 3D
Fără o anumită experiență și de încredere, face imediat o ofertă pentru producerea de imagini 3D străini nerezonabile. Prin urmare, pentru a începe cu este de a face fotografii ale familiei sale. Cele mai bune imagini pot avea loc în portofoliul dumneavoastră.
Odată cu disponibilitatea de expertiză și probe de lucru poate începe și de a găsi clienți. Acesta ar putea fi rude și prieteni, dar vă pot oferi serviciile în grădinițe și școli. Este puțin probabil ca părinții refuză pentru a produce imagini 3D în albumul de familie. În acest fel, puteți obține imediat nu numai destul de un cec mare, dar bine-configurate "word of mouth".
Element de munca de fotografi și fotografii Studios este suisuri periodice și coborâșuri în activitatea lor. De exemplu, să fie pregătit să nu dormi pentru zile de la data absolvirii în școli și universități, matinee în grădinițe. Nu va fi nici un răgaz în sezonul de nunta. În același timp, în cazul în care nu este de așteptat locul de desfășurare, atunci vă puteți relaxa și să aibă o bună săptămână sau două.
Rolul de lider în modelarea cererii de crearea de imagini 3D joacă bârfe și Expertul portofoliu. Cu toate acestea, faptul că nu a uitat de tine, ai nevoie pentru a oferi periodic serviciile lor la grădiniță.

2 comentarii:

  1. Atenție !!! Acest lucru este de a aduce la cunoștința publicului că intreprinderii Premier agenții de creditare ofera acum credite la o rata de ieftine de 1,5%, am folosit pentru a oferi împrumuturi la rata dobânzii de 2%, înainte de dar oferim acum împrumut la persoane la un ieftin procent de 1,5%, din cauza perioadei festive, precum și noi da, de asemenea, daruri de Crăciun pentru clienții noștri, astfel încât obține un împrumut de la noi astăzi și de a lua, de asemenea, un cadou remarcabil Xmas pentru sine, pentru a aplica pentru un împrumut rugam sa ne contactati prin e-mail nostru oficial adresa: premierlendingagents@gmail.com, vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze.

    Contact Email: premierlendingagents@gmail.com

    Tel: + 133-465-108-47

    Publicitate Agent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atenție !!! Acest lucru este de a aduce la cunoștința publicului că intreprinderii Premier agenții de creditare ofera acum credite la o rata de ieftine de 1,5%, am folosit pentru a oferi împrumuturi la rata dobânzii de 2%, înainte de dar oferim acum împrumut la persoane la un ieftin procent de 1,5%, din cauza perioadei festive, precum și noi da, de asemenea, daruri de Crăciun pentru clienții noștri, astfel încât obține un împrumut de la noi astăzi și de a lua, de asemenea, un cadou remarcabil Xmas pentru sine, pentru a aplica pentru un împrumut rugam sa ne contactati prin e-mail nostru oficial adresa: premierlendingagents@gmail.com, vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze.

    Contact Email: premierlendingagents@gmail.com

    Tel: + 133-465-108-47

    Publicitate Agent.

    RăspundețiȘtergere