joi, 30 mai 2013

Ideea de afacere - club de paintball

Cum de a deschide un club de paintball
Dacă sunteți ingândire cu privire la deschiderea unei afaceri proprii, si cauti o nișă profitabilă, este timpul pentru a învăța cum să se deschidă un club de paintball. De ce această direcție? Răspunsul la această întrebare este simplu: paintball a devenit cea mai populară formă de divertisment pentru tineri de astăzi. În fiecare weekend, studenți, elevi de liceu și familiile tinere cauta pentru a trage vopsea și doar să se distreze.


Paintball ca o afacere
Paintball-ul este destul de interesant și direcție promițătoare pentru a înțelege aceasta ca o afacere. Mai mult, capitalul inițial va depinde de nevoile și capacitățile tale. Puteți începe o afacere cu investitii minime de organizarea ceva ca un cerc cu aceleași interese, și de a primi venitul de bază din vânzarea de bile de vopsea, dar puteți deschide un club cu drepturi depline pentru clienții mai bogate.
În primul caz, trebuie doar să găsească și să echipeze o platformă de jocuri, cumpăra mărgele de arme, să închirieze sau să cumpere jucători dressing și odihnă. Dar această opțiune este perfect doar pentru acei clienți care sunt serios dependent de joc și au camuflaj și mașinile lor. Desigur, se poate organiza o mașină mică și unde oamenii vor putea să cumpere arme și forma pentru o perioadă de joc.
În acest caz, venitul dumneavoastră este un câștig din vânzarea de bile cu vopsea, care, de altfel, face o majorare de 80-100%, iar costul biletelor de toți jucătorii. În plus, unele pot fi obținute ban și laminate.

Cum de a câștiga bani din paintball
În scopul de a câștiga o mulțime de bani, care este de a primi acest joc captivant un venit bun, aveți nevoie pentru a deschide un club cu drepturi depline, care va fi capabil să vină nu numai fanii, ci oameni care doresc doar să se distreze. Acest lucru va necesita o cameră destul de mare, de preferință în țară. Acesta are un salon, un mic magazin de cafea, vestiare, un magazin care vinde tot ce ai nevoie pentru joc și de rulare, unde puteți împrumuta o mitralieră, camuflaj si ghete.
Înainte de a deschide un club de paintball această dimensiune, echipament gândește-te bine pe mai multe site-uri. Sunt de acord că joacă întotdeauna în aceleași condiții plictisit repede. Prin urmare, este necesar să se organizeze cele mai interesante opțiuni, de exemplu:
Loc de joacă, dotate cu scuturi și stive de anvelope, cu șanțuri și movile
Zona în pădure îngrădit. Este de asemenea posibil să se deplaseze prin staționări noapte pentru cele două echipe. În cazul în care, dacă nu în pădure, poți să te joci un adevărat război
Zonă împrejmuită pentru neterminat șantier abandonat sau ruinele unei fabrici vechi.
Cele mai multe opțiuni veți avea în stoc, mai mare sansa de lung și păstreze clienții, care sunt gata să plătească bine. Desigur, nu toate site-urile pot fi găsite în imediata vecinătate a clubului. Deci, ai nevoie de mai mult și microbuz și van pentru transportul muniție, de exemplu, Fiat Ducato sau gazelă.

Acordăm o mișcare afaceri
Unde să căutați pentru persoanele care nu pot refuza sa joace paintball? În primul rând, în cluburile militar-patriotice și universități. De obicei, aceste categorii de tineri sunt predispuse la relaxare extremă. Prin urmare, afișe trebuie să fie plasate doar în afara de cluburi și instituții de tineret. Un rol important în dezvoltarea unei afaceri poate juca paintball Internet, în special, bloguri tematice și rețele sociale, în care cele mai multe dintre tineri acolo în fiecare zi.
De obicei, jucătorii nu intră sub una și toată companii. Doar acest lucru este avantajul de un joc de echipa de paintball la alte tipuri de afaceri. Prin urmare, mic efort suficient pentru clubul a fost lansat și dezvoltat cu succes, aducând venit bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu