joi, 23 mai 2013

Schimbarea scenariilor de karma, în scopul de a atrage bani


Schimbarea scenariilor de karma, în scopul de a atrage bani
Dorința de a fi bogat sau o persoană bogată este natural pentru toată lumea. Cu toate acestea, nu totul este. Principalul obstacol - o face nu de legi de stat, o țară sau o alegere proastă de profesie, și script-ul karmic, induce în eroare pe oameni departe de fluxul de numerar și de prevenire a construi o afacere de succes. Sub script-karmic are menirea de activitate a unui anumit program, independent de acțiunile din trecut (în esență - este unul dintre sinonimele de karma).

Energia banilor
Banii joacă un rol important în orice scenarii karmice, deoarece acestea reprezintă parte semnificativă a mass-media la nivel mondial. Este un instrument versatil, cu care se poate ghida și consolida vitale de energie psihică, imaginația și să implementeze propriile idei, transformându-le în ceva tangibil.

După cum știm, Karma - este o relație cauză-efect. Că este, orice activitate are nici un impact. Și acest lucru este, de asemenea, pentru toate activitățile legate de bani. Astfel, toate tranzacțiile financiare efectuate înainte, au consecințe. În timp ce în trecut o greșeală a fost făcută atunci când se ocupă cu bani, atunci va trebui să lucreze prin intermediul. Studiul propriu-zis va ajuta să corecteze script-ul negativ karmice, astfel încât să puteți câștiga cu ușurință bani face afacere placuta.

Eliberare spațiu pentru fluxurile financiare
În primul rând, aveți nevoie pentru a curăța spațiul energie prin limitarea convingeri. Acest lucru necesită elaborarea de mai multe probleme:
incapacitatea de a mă lua ca un individ,
respingerea de avere și de bani
invidie de prosperitate altora,
teama de pierdere a finanțelor.
Studiu începe cu conștientizarea și acceptarea problemei - doar recunosc că l-ați și pentru a preveni subconstientul tau pentru a răspunde la întrebarea cum de a face bani în cantitate suficientă pentru tine.
După adoptarea problema, încercați pentru a vedea ochiul ei interior, pentru a da o imagine vizuală sau auditivă - care va avea nevoie pentru a trimite un flux puternic de dragoste care vine de la cele mai multe din inima ta, și cu toată ființa ta. Aceasta este o practică foarte puternic, care vă permite să lucreze pe problema într-un timp scurt.
Efectuați cele mai bune în singurătate, într-o stare de calm și relaxat. Fiecare problema trebuie să lucreze în mod individual, atât timp cât vor fi rezultatele practice aparente. În orice caz, nu se poate opri în mijlocul drumului, chiar dacă se pare că nimic nu este imposibil. Rezultatul este obligat să fie - acest lucru este dovedit în practică!

Distribuția veniturilor
După eliberarea de spațiu pentru energia de bani, după fluxului financiar va satura viața ta este foarte important pentru alte acțiuni care vor ajuta să nu perturbe nou creat favorabil karma. Pentru acest lucru este necesar pentru a învăța distribuirea corectă a veniturilor. Deci, bani pentru a fi distribuite în 4 părți:
O parte (5 la 25%) este dat de părinți, bunici sau alte persoane în vârstă - atât de aproape datoria karmică, care a fost făcut în această viață sau anterior;
Cea de a doua parte (de asemenea, la 5 la 25%) este cheltuită pe copii, nepoți, nepoate sau orfani - acești bani este considerat o datorie karmică care o zi va fi returnat;
Un alt 10% (parte, cunoscut ca un "zeciuiala") trebuie să fie cheltuite pe dezvoltarea spirituală: achiziționarea de literatură, o varietate de cursuri și seminarii, vizite la locuri de putere, etc;
Ultima parte este cheltuit pe tine (pentru hrană, îmbrăcăminte, recreere, etc, din care este posibil să retrase din circuitul agricol o parte din economii);
A învăța să trăim cu aceste reguli este dificil, la început va fi dificil de a adera la ele strict, cu toate acestea, atunci când primele rezultate vor deveni evidente în formă de dezvoltare a afacerilor de succes și o creștere solidă a salariului, veti intelege ceea ce se structurarea o necesitate și aceasta este, totuși, viața mult mai ușoară prin comanda-l.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu