vineri, 24 mai 2013

Cum de a transforma sotul intr-un milionar


Ca un copil, aproape fiecare fetita a visat de un prinț din basm, dragostea cerească și un castel. Acum, când domnișoara sa transformat in femeie respectabila și încep să gândeasca ca un adult, aceste dorințe și-au pierdut semnificația lor: Printesele pot fi numărate pe degete, și idealul lor "de substituție-milionari" este, de asemenea, situată în drum. Și toată lumea a fost căsătorit visător afară.
"Iubirea de rău ..." - suspină soția Din păcate deziluzionat, uita la soț sforăi frumos la televizor. Oh, te întrebi la cruce ei iubit înainte de timp pune. Desigur, un cal la galop, el este puțin probabil să se oprească (și acest lucru pare a fi deosebit prerogativa femeilor), dar prosperitatea familiei este mai mult decât se poate îmbunătăți. Nu fără ajutorul tău, desigur.
Deci, dacă în inima ta încă mai spera la un important, un viitor sigur și fericit,, apoi următoarele sfaturi pot fi utile pentru a te complet ...

Beneficiu să se transforme într-un soț milionar
Conform toate scripturile antice, soțul în familie - e cap. Și soția lui? Asta-i drept, gâtul! Cum va răsuci, iar cazul se va face. Multe femei care au trăit într-o căsătorie sunt folosite pentru a vedea în doamnă sale unele dezavantaje. Desigur, ei cred cu tărie că orice înjurătură "acțiune", și numai transformat într-un ferăstrău, puteți obține rezultatul dorit.
Cu toate acestea, această atitudine nu funcționează întotdeauna - soțul începe să se retragă în ei înșiși, și nu este bună, dacă se întoarce adecvate. Schimba adult practic imposibil - nervii nu vor fi de ajuns, așa că trebuie să vă asigurați că el a vrut să se schimbe.
După cum știți, milionar diferit de "muritorii de rând", în primul rând tărie de caracter, încredere în sine și o dorință puternică de a obține rezultate. El - personificarea de curaj și putere. Și ce soții noștri? Aici este greu să vorbim despre stima de sine:
- Nu poti face nimic!
- De câte ori te-am rugat, si tu ...
- De ce nu se pot baza în totalitate pe ... și așa mai departe și așa mai departe.
Acest lucru, erupe din gura noastră, poate conduce întreaga umanitate temelie adâncă de case bune. Sunt sigur că dacă el este în forțele? În cazul în care nu există! Sunteți mereu spunând că "nu ceva ce el nu va face."
Dacă doriți să activați un om într-un milionar, în primul rând, este necesar să se supună temperamentul său pasional și schimba tactica. Faptul este că în fiecare zi, să denunțe soțul ei în greșelile mari și mici, am pus în cap programul de puternic. La ori pe saptamana este de ajuns pentru tine să cred că acestea sunt ineficiente, iar atunci când sugestie similare dura ani de zile!
Reprogramarea
Cred în om. Și sincer și din toată inima mea. Uita pentru totdeauna de ceea ce "soțul tău pere umplute". Desigur, uneori este foarte dificil de a se transcende - în timpul căsătoriei nemulțumirilor acumulate, și, în general. Dar dragostea necondiționată pentru soțul ei și de credința în El - cel mai important pas pe calea de a deveni un milionar său.
Lăudați-l. Da, nu numai femeile iubesc cu urechile lor, dar toate sunt bărbați. Admirați soțul ei, fie în favoarea sa. Secretul acestei metode - în influențarea mintea subconștientă. Soțul va depune eforturi pentru a depăși cea mai mare înălțime și mă dovedi și să fie capabil de a atinge orice scop. Astfel, tu, de altfel, și va dezvolta încrederea în sine.
Stimula creșterea. Cum se face? Ca o femeie este foarte simplu ...
"Iubito, vreau o haină nouă, și apoi punctul de vedere vechi este destul de pierdut. Da, este adevărat. Am înțeles că trebuie să-l nu vă puteți permite. Tu lucrezi, să încercați. O astfel de bine facut .... "
În această formă, vă rugăm să solicitați arata foarte bine, și, în orice caz, nici o presiune asupra psihicului. Și probabilitatea că soțul ei "brusc", se va lucra este foarte mare (pentru sine, de multe ori verificate)!
Nu-l taie "pentru nimic." Da, priza este încă "la muci" se păstrează, iar sotul este un plumb electric nu este nici măcar o sprânceană. Paradoxul "cizmar, fără pantofi" se observă acum în multe familii, și influențează puternic "presiunea atmosferică". Amintește-l de-l ușor, dar nu împinge. Toate la fel, se va mai devreme sau mai târziu se va face. Soțul ei tocmai a fost utilizat pentru a ridica mîna și să faci totul singur (invocați expertul, etc). Deci, draga mea, dacă înveți să te uiți la ea printre degete fărădelege, el își dă seama că aceasta este treaba lui. Și fără el, ea nu a făcut-o. NU. În scopul de a transforma într-un soț milionar trebuie să insufle în el un sentiment de responsabilitate, și a insuflat-l doar pe baza de aceste "lucruri mici".
Dezvolta talentele sale. Ai atât de mult timp împreună, și știi fericită la indemana lor. În ceea ce știe el mai bine? În cazul în care se simte ca un pește în apă? Împinge-l, ajuta să se extindă cunoștințele și abilitățile. Desigur, pentru un pic și discret. Trebuie să fie sprijinul lui, de sprijin, prietena lui și tovarăș într-o singură. Este dificil? Ei bine, totul depinde de gradul de "neglijare." Dar în această lume nimic nu este imposibil, există o voință ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu