vineri, 24 mai 2013

Cum se utilizează cele 24 ore ale dvs?


Fiecare dintre noi are diferite abilități și oportunități pentru dezvoltarea sa. Unii oameni au talent, cu alte abilitati intelectuale mai mari, iar unele au un fizic puternic si poate face munca grea. Aceasta este viata. Cu toate acestea, există ceva în ea că noi toți avem în mod egal. Există un factor, care este una dintre cele mai importante în succesul care a fost dat la toti în cantități egale.

La fel de mult, ca si Bruce Willis, și mătușa Maria de la etajul șapte. Exact egal cit aveti si dvs. Ce este acest factor misterios? Desigur, acesta este timpul. Gândiți-vă la asta. Fiecare dintre noi are 24 de ore pe zi - nu mai puțin și nu mai mult.
De ce unii oameni folosesc timpul lor și ajunge la înălțimi mari, de a crea de la zero la marile companii stabilit recorduri sportive sunt cu succes în activități sociale sau politice, etc, și alții, au, de asemenea, 24 de ore pe zi, tot timpul luptă pentru supraviețuire, blocat într-un loc de muncă plictisitoare, care nu le place?
Răspunsul constă în capacitatea de a gestiona în mod corespunzător timpul lor, și, prin urmare, viața lor. Depinde doar de tine cum să utilizați 24 oră de care ai cheltui pe ele, ceea ce a investi timp. Investițiile alfabetizate poartă neapărat fruct sub formă de succes, este inutil ca timp de pierdut nu se aprinde nimic, dar dezamăgire.
Există o teorie foarte interesantă. Imaginați-vă că 24 de orele de este o camera de 24 m2. Dacă se va spam-ul o gramada de lucruri inutile (vizionarea serialul de televiziune și alte activități non-productive), atunci acesta va fi un dezastru. Aceasta conduce la faptul că va fi dificil să se mute. De asemenea, nu va fi capabil de a găsi un loc (de timp) pentru promițătoare lucruri noi și utile (idei, acțiuni), sau pentru dobândirea de cunoștințe și abilități importante.
Cu toate acestea, dacă vă aduce camera dvs., în scopul de, scăpa de lucruri nedorite, și tot ce ai nevoie răspândit pe rafturi în consecință (timp corect rasplaniruete), puteți naviga rapid și ușor prin ea. Nimic nu se va bloca drumul, și chiar starea ta de spirit se va îmbunătăți, ca mai plăcut să trăiască în cazul în care ordinea.
Managementul timpului este direct legată de gestionarea vieții noastre. În fiecare zi, vom lua toate deciziile care afectează sau nu viața noastră seamănă cu un depozit de deșeuri, sau de o cameră confortabilă și curată. Poate ar trebui să ne gândim și-l petrece, deși nu generală, dar încă curățenie? În orice caz, modul în care ne gestiona timpul nostru, depinde numai de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu