miercuri, 29 mai 2013

Cum să faci bani pe eBay

Cum să faci bani pe eBay
Despre această licitație au auzit toti. O cantitate mare de produse la prețuri mici, de vânzare constante, sute de mii de vânzători și milioane de cumpărători. Mulți se gândesc serios despre cum să faci bani pe eBay, și dacă este posibil.

Cum de a cumpăra pe eBay.com
Cum a face cumpărături pe eBay.com este descris pe un set de site-uri tehnice și bloguri. Sarcina noastră - de a împărtăși cunoștințe care vă vor permite să organizeze afacerea dvs. de mici dimensiuni. Să începem cu o listă de categorii de produse care pot fi de interes pentru cumpărători. Cu alte cuvinte, puteți cumpăra în străinătate și apoi vinde la un profit în Romania.
Acestea sunt:

Îmbrăcăminte;
Electronice;
Echipamente profesionale;
Instrumente muzicale.
Imbracaminte - un exemplu tipic de ceea ce în Romania este foarte scump. Oricine poate compara cât de mult sunt blugi de marcă din Statele Unite. În cele mai multe cazuri, suma de $ 30-45. Această informație pare puțin probabil, mai ales având în vedere prețurile de mărci similare în toate buticuri din Romania (același lucru poate fi stabilit acolo în pretul de $ 100-200).

Constatarile
Ideea de afaceri de a castiga pe ibee este simplu - găsi cea mai bună afacere sunteți interesat de acest produs, cumpara acest produs și vinde prin intermediul site-ul. Aștept cu nerăbdare să o călătorie interesantă virtuale în diferite țări și continente. În SUA, cele mai ieftine haine din Italia - bijuterii de argint, Australia produce echipamentul de snowboard minunat, Germania - este un furnizor de telefoane mobile ieftine. Aceasta este doar o parte din ideile pe care le puteți pune în aplicare. eBay.com - e ocazia ta. Doar începe și direcția vă spune intuiția.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu