joi, 23 mai 2013

De ce munca grea nu aduce succes?


De ce munca grea nu aduce succes?
Lenea - nu este principalul dușman al succesului. Sa se asigure in aceasta poate orisice persoana, după analizarea viețile amicilor și prieteniilor. Unii muncesc din greu la două sau trei locuri de munca, dar o bunăstare numerara nu a existat nici odata. Care este misterul? De ce oamenii petrec atât de multă energie, si nu primesc nimic în schimb?

Absența unor obiective clar definite
Există două tipuri de oameni: strategii și tactici. Întâi să adere la planificarea pe termen lung. Au fixat ca țintă (de exemplu, deschiderea lor librărie), și du-te pentru el. În această strategie poate accepta unele privarea justificate, ele cheltuiesc energia pe un singur lucru, care reusesc cel mai adesea. Ele sunt, de asemenea, o mulțime de muncă, dar munca lor are un accent clar definite.
Cei mai mulți oameni - tactici. Scopul lor - un salariu mare / venituri, cu o anumită sumă de cantitatea dorită, ele nu reflectă. Cel mai adesea, aceasta este tactica în căutarea de bani au organizat două locuri de muncă, munca în afara orelor normale de lucru. Au un scop clar de astfel de acțiuni nu este prezent și, ca urmare, salariul nu este cheltuit pe investiții (în educație, afaceri, etc), și pentru a satisface capriciile pe termen scurt.

Lipsa de timp liber
În mod ironic, de multe ori împiedică realizarea de succes ocupării forței de muncă. Este în timpul liber oamenii vizita promițătoare idei, și el poate face auto-dezvoltare, definirea obiectivelor sale. Sateliților necesari succes - analiza eșecuri, conștientizarea de ce munca grea nu aduce rezultatele scontate, toate acest lucru se întâmplă, de obicei, în timpul liber, atunci când se poate, cu o conștiință curată, pentru a reflecta cu privire la rezolvarea problemelor lor.

Incapacitatea de a distinge importante de cele neimportante
Surprinzator, doi oameni pot lucra 10 ore pe zi, dar unul dintre ei va ajunge la maxim de profit și productivitate personală, iar a doua va fi de conținut cu un penny. Răspunsul la acest paradox constă în faptul că o persoană de succes efectuează numai acele acțiuni care nu pot fi delegate, și care sunt cu adevărat necesare și justificate.
În activitățile umane mai de succes sunt rareori motivați de un rezultat specific. El face de multe ori locul de muncă, care pot fi externalizate, dacă nu nu. Adesea, o persoană în tulburările de munca inutile, reduce calitatea muncii. Un exemplu frapant de toate cele de mai sus - șef al companiei, care este angajat nu în responsabilitățile sale directe (de exemplu, controlul), și a luat la locul de muncă a angajaților.

Imposibilitatea de a înțelege că pur și simplu nu este suficient lucrind
Această teză este ușor să ia în considerare exemplul de tineri care doresc să realizeze o creștere de carieră. Mulți oameni cred că o cariera de succes depinde de numărul de ore petrecute la locul de muncă. Cu toate acestea, cariera de creștere este afectat nu numai munca grea, chiar dacă acesta este un lucru bun. În scopul de a obține observat, trebuie să știți valoarea muncii lor, este necesar nu numai să fie un tehnician bun, dar, de asemenea, posibilitatea de a convinge pe alții de profesionalism. Un om ambițios trebuie să meargă în mod constant dincolo de sarcinile prezentate la el. În acest moment, au existat chiar și cărți pentru oameni aventuros, care face obiectul așa-numita auto-de marketing, și anume promovarea și publicitatea propriilor competențe profesionale.
Există oameni care lucrează foarte mult și nu te mișca. În scopul de a rezolva o astfel de problemă, care au nevoie pentru a obține departe de locul de muncă, relaxați-vă și să reflecteze asupra cauzei specifice din necazurile lor. Ore petrecute pe analiza a propriei sale vieți - este cea mai bună investiție în succesul tau viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu