joi, 23 mai 2013

Unde pot obține o idee pentru o afacere


Unde pot obține o idee pentru o afacere
Cum de a începe orice afacere, care vizează profit? Desigur, cu o idee. Orice om de afaceri care aspiră cu primul său pas în lumea afacerilor crede intro idee de afaceri. Cineva crește prepelita, cineva - fabrica un săpun, cineva vinde baloane, dar toti au început cu o idee.
Ideea - este fundamentul unei afaceri de succes, și pe această temă, se lovesc mulți nou-veniți. După cum arată practica, multi antreprenori care aspiră nu poate scăpa de credință oarbă în mitul că toate nise de afaceri existente sunt deja ocupate, și cu siguranță își înceapă propria afacere au nevoie de un impresionant capital de start-up. De fapt, departe de ea, și de idei de afaceri inteligente, care pot genera venituri, există atât de multe. Să încercăm să răspundem la întrebarea veche de unde să găsească o idee pentru o afacere.

Cautam o idee: cum să începeți?
Destul de des auzim cuvintele tinerilor antreprenori care încep o afacere în fiecare zi devine tot mai dificilă. Nișe, spun ei, nu este lăsat, și să vină cu ceva nou și original, este aproape imposibil. Această idee împiedică o persoană "din coajă", făcându-l să oftat din păcate numai că în loc de a fi implicați în afaceri. Găsi ideea este destul de simplu - doar vrei. Deci, primul pas pentru a găsi idei pentru a începe o afacere este de a rupe cătușele de stereotipuri și dorința de a începe propria afacere. Apoi, puteți trece la găsirea ideea în sine.

Uită-te în jurul
Aflați pentru a vedea și auzi. Ideile sunt tot în jurul vostru. Uită-te la cozile vorbesc despre mame tinere - poate că sunt nemulțumiți de ceva și se plâng de lipsa de pe rafturile de unele lucruri utile mici în viața de zi cu zi. De ce nu cred că despre eliberarea de o astfel de schimbare?
Unele om de afaceri de succes care a făcut avere pe ceva original, a recunoscut că au fost "auzit" o idee de afaceri într-un bar într-o conversație între doi muncitori beți greu. Simțiți-vă liber să se uite în jur, să asculte și să analizeze - veți obține neapărat ceva potrivit.
Un alt punct care trebuie să se acorde atenție este hobby. Mulți nu văd o perspectivă de afaceri este că ei fac pentru suflet. Dar un antreprenor bun fi cu siguranta capabil de a găsi locuri de muncă într-un mod care să profit.

Vorbim cu noi insusi
Vorbește cu un bărbat inteligent și inteligent este întotdeauna plăcut și util. Și cine ar putea fi mai inteligent, inteligent și bine-manierat decât tine? Nu-ți fie frică să vorbesc cu tine - uneori, aduce dividende bune. Sunteți nemulțumit cu ceva? Gândiți-vă la modul în care aceasta poate fi îmbunătățită, derulați în minte câteva opțiuni. Iată o idee pentru inceperea unei afaceri este gata.

Cele mai bune practici
Din această frază a fost o tragere ceva sovietic, dar relevanța ei nu le-a pierdut. Din păcate, țara noastră astăzi, în funcție de numărul de idei de afaceri original și nou este în mijlocul de clasament. Conduce, în acest caz, Europa de Vest și Statele Unite ale Americii și Japonia. Dacă aveți posibilitatea de a vizita țările din Europa de Vest sau Statele Unite în Japonia, atunci trebuie doar să se plimbe în jurul zonelor de agrement, să se uite la ceea ce este oferit de către companiile locale - uneori exista idei demne, unice în țara noastră nu este încă disponibil.

Pregatim Business: pe aragaz
Dacă este găsit corespunzător în toate privințele o idee de afacere, indiferent de ce nu, iti poti indrepta atentia dvs. de afaceri gata. Desigur, pentru achiziționarea de afaceri a terminat nevoie de bani destul de mare, dar vă puteți transforma întotdeauna ochii spre ofertele de franciza. Unele dintre nume sunt de vânzare franciza lor la un preț rezonabil, și de a ajuta la francizatului este de multe ori dificil de a supraestima.
De asemenea, Business Ready pot să nu fie luate în considerare în ceea ce privește achiziția de întreprinderi, dar în termeni de idei de afaceri gata de pe drumul bătut de succes. Dacă cineva primește deja venituri, atunci de ce nu poți?
Astfel, cel mai important obstacol în calea de a construi o afacere este teama de necunoscut și credința în stereotipuri. Nu-ți fie frică de cazuri noi, nu ezitați să se uite în jur și să analizeze ceea ce se întâmplă. Ideea - o sămânță de care aveți nevoie doar pentru a prinde, să planteze și să cultive cu dragoste. Ieși, și veți reuși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu