joi, 23 mai 2013

Energia banillor


Energia banillor
Dintre cele cinci persoane care au deschis afacerea, în afaceri câțiva ani, există doar o singură. De ce? De ce o persoana își dă bani cu ușurință, doar nu "plutesc în mână", iar cealaltă în mod constant de a depăși obstacolele pe drumul spre gol? De ce succesul companiei, uneori, nu depinde de abilitățile, cunoștințele și experiența persoanei, și de la o simpla succes sau eșec?
Banii are o energie aparte. Dacă o persoană este interacționa corect cu aceasta energie, ea este de așteptare pentru succesul financiar.

Manipularea banilor
1. Banii ar trebui să simtă dragostea ta pentru ei
Vă rugăm să respecte valorile nominale și cea mai mică monedă. Nu cutelor proiectul de lege, nu lăsa un fleac plat. Atitudine desconsiderare față de bani îi va împinge departe de tine.
2. Banii ar trebui să aibă o "casă confortabilă"
Nu depozitați banii și cărți într-un posete vechi ponosite și pachete înfundat. Nu strângeți pete de benzi de cauciuc strans bani. Nu ori în una monede pungă compartiment din diferite țări.
Chiar dacă capitalul principal este păstrat în bancă, în casa ta trebuie să fie în numerar, care se află într-un loc fix, ambalate într-o pungă elegant sau geanta. Banii ar trebui să se simtă proprietar. Bani pe carte de munca la banca, nu tu. Recalcula în mod regulat nalichku lor, de cotitură pagini de note. Încărcați bani cu energia lor. Dacă trebuie să luați bani din pachetul întârziate, asigurați-vă că pentru a le returna și apoi să se întoarcă cu interes.
 3. Banii trebuie să fie în mișcare
Energie de bani - dinamica, elementele, fluxul de informații. Sume mari de bani trebuie să lucreze să se rotească în sens invers, pentru a plăti dividende. Banii nu ar trebui să "sufoca" lenea sub saltea. Nu pot metodic pentru a economisi bani, se complac în mod constant în plăceri. Uneori ai nevoie pentru a petrece ceva bani, astfel încât acestea si taxa de emoțiile înapoi la tine din nou. Acest lucru nu este de a menține o pierdere neglijent de bani. Banii ar trebui să se simtă emoțiile tale să dețină ceva tangibil de dorit.
4. Banii trăi prin propriile legi
Este imposibil de numărat sau de a da bani cu cineva la sfârșitul zilei. Full zi ia fluxului de numerar.
Nu lăsați portofelul gol. Chiar dacă doriți să obțineți toți banii din ea, cel puțin o monedă ține.

Energia piramidei
Omul nu este ultima verigă a piramidei energie. Unul se evidențiază în mod constant energia emoțiilor sale de energie cauzate de iubire, furie, sex, experiențe spirituale. În ezoterism în religiile lumii au concepte, cum ar fi egregors, spirite, ingeri pazitori. Ele se hrănesc cu anumite energii și de a crea un om din față a condițiilor în care energia este eliberată. Cum afectează acest lucru de bunăstarea financiară?
În cazul în care o persoană produce invidie energie, furie neputincioasă, sentimente de norocul lui rău, el atrage entitățile care ridica de energie al clasei. Ei vor fi interesați în crearea de situații de ghinion fatal.
O tot parcursul vieții angajat în munca de creație, subliniază lumea de energie spirituală subtilă. Dacă o astfel de persoană se va deschide o fabrică de bere sau o sauna, se va schimba calitatea de energie care le sunt alocate, acesta va fi cu picioarele pe pământ, dur și nu poate fi la gustul de mix energetic, entitatea care însoțește viața umană. Dar dacă o astfel de persoană se va deschide o librărie sau un studio de design, energie va continua să fin, creativ, iar cazul său va merge la munte.
Puteți să-l pune într-un alt mod: dacă un înger păzitor este de părere că banii vor strica persoana respinge dezvoltarea sa ca o persoană de un plan de date va împiedica dezvoltarea calităților sale spirituale, acea persoană va întâlni pe drum obstacole persistente. Dacă vă decideți să faceți ceva nou, dar nu aveți timp și efort din cauza eșecuri, boala, cei dragi, acesta este în valoare de vedere. Fie soarta te temperament și trenuri, sau nu iau locul lor de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu