joi, 23 mai 2013

Femeie în afaceri


Femeie în afaceri
Spune-timi, doamnelor, de ce nu stati in secretariat sau la lucru tehnic, care va permit pentru a nu bloca creierul de probleme. De ce, ca un magnet va atrage riscul și responsabilitatea de statutul de femeie de afaceri?
În timp pentru bărbați a fost un șoc, venirea femeilor pe piața forței de muncă, dar situația economică și emanciparea au făcut pentru rolul femeilor ca persoană care lucrează mai atractiv decât o gospodina îngusta la minte.

Jos cu discriminarea
Iar acum - e momentul cind lucrul la un "barbat" nu ar putea material și moral a satisface o femeie. Femeile sunt primele care intră sub incidența concediere (care au copii care se imbolnavesc, ei nu stau cu orele suplimentare, și chiar da naștere!) Atunci când se alege un cap de preferință rareori este dat la femei - ca bărbați se simt inconfortabil, sub dominatia unei doamne-șef, și, în general - un barbat este principalul susținător al familiei în familie, el are nevoie de un salariu mai mare, acesta ar trebui să promoveze, pentru aceeași muncă, fiind în același statut, femeile au mai multe sanse de a primi salarii mai mici. Femeia se simte umilita și discriminata.

Și propunerile de afaceri realizate de o femeie, de cele mai multe ori o trec pe linga ureche. După ce a auzit, a doua - și calitatea muncii suferă, piscina bonus este redusă, iar femeia suferă de ea, și nu numai punct de vedere moral. Femeie inteligentă și energic, mai devreme sau mai târziu obține obosit simt mai inteligent sef, ea vrea să facă bani și de a construi un loc de muncă ca ea se vede. În cazul în care acest lucru se poate face? Ca o regulă, în propria lor afacere.

Dorința de a face ceea ce-i place
Există, de asemenea, "coada de trecut." Pe fetele studente părinții pun presiuni puternice. Și fetele nu i-au profesiele potrivite. A vrut să fie un jurnalist sau o actriță - și mama și tata a insistat să primesti profesia de inginer. De-a lungul timpului, o femeie energică schimbă domeniul de activitate și deschis pentru industria că este de interes: Magazin de condimente, o grădiniță, o agenție pentru artiști, tastarea piscina, dansuri școlare, etc
Câte fete au fost aranjate într-un colegiu doar pentru că mama și tata gândit: o fiică sau fiică-frizer-croitoreasă - este subevaluată! Vremurile s-au schimbat, salariul de inginer este doar nominal. Unii dintre ei s-au așezat în aceleași locuri, altele, mai flexibil și rezistent, pentru a deschide o afacere on-demand profesii și de a reuși în carieră noi.
Femeia, care se bazează de multe ori bugetul familiei poate face față cu calculul costurilor de afaceri. Desigur, trebuie să sprijine familia cu ea, va trebui să ia unele teme, dar femeia a realizat el însuși în afaceri într-un comportament diferit în familie, nu bâzâi, emana optimism.

Statutul
Și există, de asemenea, și statutul social. Femeile sunt foarte importante să se simtă nu doar o unitate de lucru, și o femeie de afaceri care știe cum să evalueze pe piață și să câștige bani pentru a creierele lor, mâinile lor, talentul lor.
A făcut punct de vedere al oamenilor toate aceste motive apar neconcludente și mici. Dar femeile ierarhie de valori diferit. Ea nu va pierde capul doar pentru că partenerul ei a fost de picioare frumoase. Dar nu va fi o experiență plină zi, în cazul în care acesta este în pantofi de culoare greșite sau geanta. Deci, dragi reprezentanți ai sexului puternic, să accepte faptul că avem motivele noastre proprii pentru a se lua la trântă cu destinul, pentru a atinge realizarea de sine, de a face cu ceea ce am înțeles mai bine decât tine.
Principalul lucru pentru femei - nu să se retragă, pentru a efectua politicile sale, să știți că acum o mulțime de femei în afaceri și care sunt de succes. Se va lucra, veți vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu