vineri, 31 mai 2013

Ideea de afacere - asamblarea mobilei

Afaceri asamblarea mobilei
În lumea de astăzi, oamenii sunt obisnuiti pentru a trăi în confort. Deci, de multe ori familiile reînnoiesc mobilier lor. Și deschiderea de noi firme si forțând managerii pentru a cumpăra o mulțime de mese, dulapuri, scaune. În cazul în care mobilierul comandat este colectat de la magazin, proprietarii nu au probleme. Dar este, de obicei, opusul - magazin preia mese și dulapuri de asamblare taxa imens sau nu oferă astfel de servicii. În această situație, afaceri de asamblare mobilier poate fi foarte lucrativ.

Cum de a începe o afacere cu ansamblul de mobilier sau de cabinet
Pentru a continua cu organizarea de afaceri pentru montarea de mobilier sau de cabinet, ar trebui să găsiți oameni. Dar de două sau trei ori se va merge mai repede. Ar trebui să fie aranjate în plăți în avans - atât vor împărți suma primită de la client. Dacă nu negocia cu clienții și să încerce să formeze clientela lor, care este, de fapt, să devină un lider, salariul tau va fi mai mare. Și de "aliații" vor primi un procent din suma castigata.
Desigur, se poate lucra singur. De exemplu, fiecare artizan este capabil de a "contractului" pentru a colecta mobila pentru orice fabrica sau in magazin, dar acesta va fi un loc de muncă regulat, și, de fapt, toate dintre cei mai bogati oameni din lume de lucru exclusiv "pentru tine."
Dacă vrei vreodată să ia comenzi, și să ofere o garanție, astfel, în scopul de a atrage noi clienti, va puteti inregistra ca un întreprinzător individual. Înregistrarea nu ia o mulțime de timp și bani, dar ce faci în fața potențialilor clienți un om de afaceri solid și competent.
Acum, o echipa de profesionisti (sau amatori) gata. Acum, avem nevoie pentru a avea grijă de instrumente. Veți avea nevoie de ferăstraie electrice, Jig și șurubelnițe, ciocane, un set de chei și șurubelnițe, clești, foraj, cuie, șuruburi, lipici, domnitorul și unghiul de măsurători precise. Puteți achiziționa toate instrumentele individual, dar ar fi mai bine să cumpere doar un set. Sculele electrice sunt mai scumpe - ei vor trebui să-și petreacă o medie de 8-10 mii de lei. Acesta va fi mare dacă în "portofoliul" este întotdeauna un maestru de accesorii, care pot oferi proprietarilor pentru o taxă. Acestea sunt instrumentele de bază care sunt necesare pentru a lua în considerare activitatea de asamblare mobila la comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu