vineri, 31 mai 2013

Ideea de afacere - cursuri de gatit

Cum de a deschide un curs de gatit
Până în prezent, foarte dificil de a găsi un om care ar putea face cu ușurință ceva valoros și util, dar, în ciuda situației, oamenii moderni suprasaturate deja alimente nocive și au tendința de a învăța cel puțin elementele de bază de gătit. Pe această puteți face bani buni, dar înainte de a deschide cursuri de gătit, trebuie să cântărească avantajele și dezavantajele de acest caz, numai după aceea să înceapă pregatirea documentelor.


Audiența țintă
Înainte de un plan de afaceri cursuri de gătit, aveți nevoie pentru a decide pentru cei care vor oferi cursuri, deoarece afectează nu numai venit, dar, de asemenea, costurile de profesori, echipamente de bucatarie si de închiriere cameră. Dacă aceste servicii vor beneficia de bucatari cu experienta pentru a îmbunătăți propriile aptitudini, profesor de obicei de colegiu culinare acesta nu va fi mai bine pentru a invita un expert bine-cunoscut de popular restaurant. Costul de pregătire pentru astfel de clienți va fi mult mai mare decât pentru cetățeanul de rând, dar cea mai mare parte a banilor va trebui să dea bucătarul-șef. Cheia pentru un stabil, deși mici, câștigurile sunt cursuri pentru copii și adulți care nu știu să gătească.

Unde e mai bine pentru a deschide un curs de gatit
Există două moduri în care se pot organiza lecții: spații închiriate, echipat cu propriul său, sau cu unitățile de catering alimentare. În primul caz, să ia un lounge spațios, cu acces la lumină și aer, care se potrivesc cu ușurință echipamente speciale, și va canalizare, energie electrica si apa curenta. Plus veți avea nevoie de o cameră separată pentru studii teoretice. Zonă echipată, deși mult mai ieftin, dar, în primul rând, necesitatea de a se adapta la regimul instituției, și, în al doilea rând, în sălile de mese sau cafenele pentru toate restaurantele vechi și nu întotdeauna profesionale și de prestigiu este puțin probabil să vrea să coopereze cu tine, chiar cele mai favorabile condiții pentru ei.

Documentație
După ce a definit publicul și locul de desfășurare ar trebui să înceapă colectarea și completarea toate actele necesare. În scopul de a face viața mai ușoară, mai bine să apeleze la experți care organizează totul în cel mai scurt timp posibil. Pentru o astfel de placere de a avea salariu bun, dar, în practică, nu numai că economisește timp, dar, de asemenea, nervii. Plus, pentru o taxă, acești oameni vor oferi sfaturi valoroase cu privire la modul de a începe o afacere și pentru a evita problemele, inclusiv cele cu oficialii necinstite.

Aspectele pozitive și negative
Avantajul incontestabil este că aceste cursuri nu au fost încă adoptate pe scară largă și este destul de popular în rândul populației din țara noastră, deci un venit stabil pentru următorii cinci sau zece ani - garantat. În ceea ce privește contra, totul este destul de dificil. În primul rând, începe o afacere de la zero, fără atașamente nu va funcționa. Necesita mari de capital start-up, care nu pot achita imediat. În al doilea rând, este dificil de a găsi un profesor bun, care nu pot invata doar teorie.

Servicii
În acest sens, viitorul proprietar are libertatea de a acționa: este posibil să se deschidă un curs de gatit la brutărie sau de afaceri cofetărie, și să se concentreze pe diversificarea formare. În plus, se pot organiza cursuri pentru chelneri, barmani și alte categorii de personal.

Competitivitate
Clientii pot fi atrasi cu un preț mai mic, cu discount, cursuri de scurtă durată, practică în instituții de elită și profesori bine-cunoscuti.

Constatarile
La prima vedere s-ar părea că organizarea unor astfel de cursuri și de a câștiga bani este dificil, pentru că cine vrea să învețe arta de a găti, și chiar să plătească pentru el, dacă se poate reincalzi alimente gătite în câteva minute. Dar cu o abordare corectă și o publicitate bine organizat, o astfel de afacere are toate șansele de a fi de succes. La etapa inițială, încercați să vă informeze cu privire la Internet și ziare locale, iar după primul set de grupuri și de profit, apel la radio și televiziune. Dacă nu vă grăbiți și nu omite prima mână în caz de dificultăți în câteva luni, va merge la persoanele care doresc să învețe secretele de gătit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu