marți, 28 mai 2013

Ideea de afacere - deschiderea unui studio de yoga

Ideea de afacere - deschiderea unui studio de yoga
În ciuda faptului că yoga este neobișnuit să se asocieze cu primirea de venituri, deschide un studio în acest domeniu ar putea fi profitabile. Această idee poate ajuta pe cei care meditează, cum de a face bani cu un mic capital inițial. Perspectivele de această idee este foarte bună, pentru că yoga a atras mulți oameni, indiferent de vârstă sau statut social, ea învață să fie în ton corpul și mintea, îmbunătățirea sănătății și de a îmbunătăți starea fizica.
Avantajul principal al deschiderii de studio sunt costuri relativ mici, deoarece valoarea principalului trebuie inițial să închirieze și documente. Remunerarea salariaților, mai presus de toate, cu rată bucată și depinde de numărul de sesiuni organizate avantaj imi.Glavnym de această idee este costul relativ mic, așa cum este necesar principala capitalul inițial pentru închirierea de spații și documente. Salariile pentru angajați, mai presus de toate - piese-rata și depinde de numărul de sesiuni pe care le dețin și suma în cauză.

Primii pași
Primul pas este de a colecta date statistice: analiza prețurile concurenților, învață abilități și costul aproximativ de viitori formatori de munca, costul de inchiriere sau construirea de facilități, costurile de operare. Toate stabilire a prețurilor este un moment important, numai după verificarea, care poate dura un plan de afaceri.
Prin alegerea de spațiile trebuie să fie abordat foarte serios, pentru că a scoate în evidență multe aici depinde de succesul unei afaceri. Deci, dacă lângă clădirea va fi linii mici de transport public, trebuie să fie pregătiți pentru faptul că potențialii clienți vor fi mult mai puțin. Exista clienti care vin de pe mașinile lor, deci este în valoare de a gândi zona de parcare.
Multi oameni prefera sa inchirieze o camera. De fapt, această abordare este mult mai favorabil, deoarece compania va plăti în curând pentru sine. În cazul în care investitorii preferă să construiască o clădire de la zero, este, desigur, va fi mult mai confortabil în planificarea, cu toate acestea, trebuie să fim pregătiți pentru faptul că profitul net al companiei va aduce în doar câțiva ani. În medie, construcția va trebui să-și petreacă câteva milioane de ruble, chiria este mult mai ieftin, prețul său va depinde de oraș, județ, construirea de stat.
Ca un minim, un studio de yoga, ai nevoie de 2 camere într-o cameră pentru grup și lecții individuale.

Personalul
Pentru un centru de yoga mic, destul inițial a invita 2-4 instructori. Antreprenori de succes da de multe ori sfaturi pentru incepatori, pentru a invita un cuplu de profesori care au deja un anumit renume această direcție. La urma urmei, un certificat de autorizare a muncii instructor în acest domeniu este mic, ar trebui să meargă la oameni, acesta trebuie să atragă noi clienți. Salariul de profesor depinde de cât de mulți oameni din grup.

Modalități de promovare
Orice idee de afaceri pentru a deveni o întreprindere profitabilă are nevoie de o promovare buna. Una dintre cele mai eficiente modalități de publicitate pe Internet este. Aproape fiecare studio de yoga, mare sau în devenire, are o pagină de pe site-urile sociale. În plus, aveți posibilitatea să creați un blog tematic despre yoga. În plus, necesita publicarea continuă în presa scrisă. Informați cu privire la știri clienții existenți, promotii, bonusuri prin intermediul SMS-urile și corespondență prin e-mail. În general, start-up-uri se poate face în acest scop o sumă de aproximativ 10 de mii de ruble. Centre de yoga mari cheltuiesc pe publicitate este de câteva ori mai mare.

Profit suplimentar
Munca Centrul de Yoga oferi servicii suplimentare care pot fi profitabile. Aceasta include lecții individuale, se retrage, vânzările de produse conexe (carti despre alimentatie sanatoasa, alimente, bunuri, ingrijire corporala, etc).
Întreprinderea amortizează destul de repede, în comparație cu multe alte proiecte. Un studio de yoga bine concepute, se pot oferi primului venit în termen de câteva luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu