marți, 28 mai 2013

Instalarea aparatelor de aer condiționat ca o idee de afaceri

Instalarea aparatelor de aer condiționat ca o idee de afaceri
Prea mulți ar-fi antreprenori, întrebându-se cum de a face bani, dureros în căutarea de idei care ar putea pune în aplicare. Acesta este de multe ori nu sunt luate în considerare faptul că ideea de afaceri ar trebui să urmărească satisfacerea nevoilor societății.
Una dintre cerințele pentru a satisface că nu are nevoie de investiții uriașe și care este simplu de implementat, este de a oferi un climat confortabil de viață și de muncă. Locul de aplicare a ideilor de afaceri va fi de viață sferturi, birouri și locurile de fabricație. Diferența dintre tendințele în logistică, instruirea angajaților și capacitatea de a negocia cu clienții.

Investiția inițială
Servicii de instalare de aparate de aer conditionat implică un specialist profesionale, Instrumente speciale și echipamente pentru lucrari la inaltime, precum si un furnizor de încredere de aer conditionat, si consumabile. Intrarea moale în această nișă presupune costuri de formare și cumpărarea de instrumente speciale. Nu începe această afacere fără a avea o bună pregătire teoretică și practică. Rasfatata la momentul de aer conditionat (sistem split), va trebui să plătească, și costul incepe de la 200 $ (în cazul în care acesta este un aparat de aer conditionat fereastră).
Cea mai bună opțiune este de a intra în afaceri semestrial (timpul depinde de abilitățile inițiale), de formare în instalațiile existente alături de un tehnician calificat. În cazul în care întregul ciclu de proces se stăpânit, în viitor, va fi posibil să te antrenezi și să monitorizeze angajații, iar aceasta este cea mai bună opțiune. Cu această abordare, investiția inițială poate fi redusă doar la achiziționarea de un instrument special, al căror cost nu va depăși 200$ în total.
Nu vă grăbiți să registru etapa de internship sau IP LLC. Uita-te pentru locul de muncă, furnizarea de studiu și a cererii, în general, să fie sigur 100% că doriți cu adevărat pentru a începe această afacere. Înregistrează-te va nevoie neapărat în tranziția de auto-ocuparea forței de muncă. Și în comandantului inițial etape profesia, să devină o bază de clienți profesional și formați.

Caută client
La începutul acestei sarcini este cel mai important. Canalele de căutare pot fi multe. Care sunt cele mai simple, care nu necesita investitii mari. Mai întâi de toate, puteți crea și conduce o mică unitate pentru instalarea de aer condiționat în compania de vânzare sau de construcții. Nu este necesar să se concentreze pe faptul că ați venit să colecteze de fapt, baza de clienti. Oportunitate este faptul că, de regulă, aceste organizații, în virtutea dimensiunilor sale, uitat în viitor, pentru a însoți clienții servit, și aceasta este o oportunitate reală de a face bani cu privire la prevenirea de aer conditionat.
A doua opțiune este de a intra într-o alianță cu o echipa de construcție mica, care este angajată în mod activ în activitatea de reparare a spațiilor de locuit și industriale, cu birouri. De obicei, aceste echipe câștigă administrator, având volumul de muncă și distribuirea acestor lucrări între artiști.
Când veți obține o bază de clienți mici, nu uitați să sune la clienții periodic pentru a stabili problemele existente, oferind soluții și întreținere de aparate de aer conditionat instalate. Un alt set de comenzi se poate face prin canalele publicitare tradiționale.

Diversificarea de afaceri
Nu este nici un secret faptul că de afaceri cu privire la instalarea de aparate de aer condiționat are o sezonalitate pronunțată. Perioadă de lucru activ este redusă la lungimea mai - august. Acesta a fost în acest moment costul înalță lucru la 2-D și valori de 3 ori. În cazul în care, în vremuri normale, costul de instalare de sisteme split variază de la 80 dolari la 150 dolari, perioada de vârf a serviciilor lor poate fi estimat în 400 dolari. Aceasta nu se întâmplă de fiecare dată, dar atunci când clientul are nevoie de aer condiționat "ieri", atunci astfel de inseala este foarte real.
Elimina influența factorilor sezonieri pot lucra prin adaugarea treptata de ventilație și de încălzire a spațiului. Expansiune de afaceri în acest domeniu va avea rezervările anului. Având în marja financiar, poti sa te duci pentru a găsi furnizori de echipamente HVAC în străinătate, care va include în a obține venituri din vânzarea de aparate de aer conditionat. Profitul va depinde de volumul de achiziții, care este strâns legată de discount din prețul inițial al echipamentelor HVAC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu