vineri, 31 mai 2013

Ideea de afacere - fitness-club

Cum de a deschide un club de fitness
Fitness - nu este numai frumusetea, ci, de asemenea, de sănătate. Și oamenilor le place să viziteze locuri care se specializează în aceste valori. Prin urmare, cei care se întreabă cum de a deschide un club de fitness, va fi util să citiți următoarele sfaturi.
Pentru un club de fitness din mijloc și o mică sală de gimnastică și un complex sportiv. Deci, înainte de a dezvolta un plan de afaceri pentru un club de fitness, aveți nevoie pentru a decide cu privire la lista de servicii care trebuie furnizate clientului.
De obicei, în plus față de formare pe simulatoare, multe cluburi de fitness oferă terapie cu apă, masaj, terenuri de tenis, un salon de frumusete, bar de sucuri și multe alte servicii conexe. În orice caz, numărul de propuneri va fi afectat în mod direct zona a camerei, care va trebui să închirieze, să construiască sau să cumpere. Dacă nu aveți suficiente investiții pentru construcția și finisarea de clubul lor, ar trebui să alegeți camera si inchiria.

În cazul în care este următorul loc un club de fitness? Firește, o afacere nu ar trebui să fie considerată ca o zonă pentru a deschide un club de fitness zona industriala a orasului, Country Estates, zone de liniște în care există puțini oameni și greu de atins. Dar centre de afaceri și centre comerciale în potrivită la îndemână pentru sali de sport. Aceste locuri sunt mereu aglomerat, și, prin urmare, posibilitatea de a se exprima primi orice club de fitness. Este important să ne amintim că în zona în care aveți de gând să instaleze echipamente de fitness ar trebui să fie bine ventilat. În plus față de construirea unui club de fitness trebuie să fie prezente dușuri și zone de relaxare.
Acum aveți nevoie pentru a alege echipamentul potrivit. Astăzi, o mulțime de piață a producătorilor care oferă echipamente de fitness numai dovedit, unitățile de putere și alte instrumente care pot fi necesare pentru deschiderea și funcționarea unui club de fitness. Salvare pe hardware-ul nu merită, pentru că de calitatea și caracteristicile sale vor depinde de rezultatul activităților clienților dumneavoastră. Și dacă nu le place ceva la amenajarea sălii, ei nu se mai întorc la voi, și veți pierde profiturile.
Etapa finală a deschide un club de fitness este de recrutare. Dacă sunteți de planificare pentru a crea un club de fitness reală, ceea ce va fi segmentat ca o instituție de elită, este de dorit să angajeze numai calificat cu o diploma sau un "crusta", precum și o experiență vastă, inclusiv un antrenor personal. În cazul în care afacerea ta va fi reprezentat de un singur mică sală de gimnastică poate fi invitat să lucreze doar un antrenor, fără vreun merit și titluri.

Cât de mult va costa clubul de fitness
Rezultă din cele de mai sus, dacă deschideți un om de afaceri club de fitness va trebui să-și petreacă o sumă decentă. Salvarea pe soluționarea camere, în achiziționarea de echipamente exercițiu și chiar mai mult pentru a nu personal merita. După toate, aceste componente vor afecta direct formarea de reputatia ta bună. Apropo, imaginea clubului poate fi îmbunătățită cu ajutorul unei de marketing competente (realizarea de campanii, evenimente, publicitate în ziare, la televizor, pe internet). Toate acestea necesită investiții mari.
Deci, cât de mult costă să deschidă un club de fitness? Conform estimărilor neoficiale, un metru pătrat de un om de afaceri instituție similară costa un potențial de 900 dolari. Este o mulțime de bani, așa ceva înainte de a organiza o astfel de afacere, trebuie să vă înregistrați compania dvs. ca un SRL sau SA, și nu ca o proprietate exclusivă. Prin crearea de propriul LLC, puteți atrage investitori care citesc planul de bine-compus atractiv și eficient de afaceri care vor dori să investească în construcția și promovarea unui club de fitness.
Acum, că știți cum să deschideți un club de fitness și cât de mult va costa. O astfel de afacere poate fi foarte profitabil și profitabilă, dar în condițiile în care clubul de fitness vor fi original. Singura modalitate de a iesi in evidenta de la masa de alte săli de sport și a devenit o destinație favorită nu doar cetățenii obișnuiți, dar, de asemenea, oameni celebri din orasul tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu