vineri, 31 mai 2013

Ideea de afacere - scoala de dans

Cum de a deschide o scoala de dans
Dans - nu este doar o oportunitate de a deveni mai frumoase, precum și pentru a obține o creștere a mușchilor și crește rezistența, dar, de asemenea, o modalitate foarte bună de dezvoltare spirituală, aculturatie si artele. De aceea, dansuri școlare sunt, de asemenea, în cererea de astăzi ca cluburi de fitness și săli de sport. Pentru cei interesati de modul de a deschide o școală de dans, și va fi indicat pe principalele aspecte ale acestei afaceri.

Deschiderea școlii de dans
În primul rând aveți nevoie pentru a decide cu privire la o specializare - fie că este un studio separat, în cazul în care profesorii vor învăța o varietate de tipuri de dans sau un cerc mic pentru studiul de una din destinațiile populare. În primul caz, școala va achita mai repede ca în ziua în care se poate lua în aceeași cameră câteva grupuri, dar la momente diferite.
Odată direcția școlii de dans ați decis că trebuie să se înregistreze ca un comerciant unic. Aveți posibilitatea să obțineți un certificat de la biroul fiscal. Licențe suplimentare și permise de scoala de dans nu este necesară.
Apoi, deschide scoala de dans implică găsirea o locatie potrivita. Acest lucru ar trebui să fie o cameră de zi spațioasă, cu parchet pe jos, cu oglinzi pe perete și cu ventilație mare. De asemenea, trebuie să aibă grijă de vestiare și dușuri. Cameră, îndeplinind toate cerințele enumerate mai sus pot fi găsite în școli de dans, școli de artă, palate și alte instituții culturale. Închiriat o cameră acolo, nu poți avea grijă de realizare a sa.
Acum aveți nevoie pentru a angaja personal. Dacă întreprinderile educație coregrafice precum și experiența în dezvoltarea de orice tip de dans, el poate preda la școală pe cont propriu. Dacă doriți să aveți o școală, care va cuprinde o serie de programe de formare și a zonelor de necesitatea de a angaja un instructor. În plus, ca un antreprenor veți avea nevoie de un contabil (se poate face un specialist cu jumătate de normă) și o femeie de serviciu pentru conținutul camerei în ordine.
Deci, cum de a deschide o școală de dans și ce costuri așteaptă antreprenor in devenire? În prima etapă a acestei specii întreprinderile trebuie să cheltui pe chirie, la plata a personalului și, în unele cazuri, de amenajare a camerei. În medie, aceste costuri se ridică la 100-400 de mii, în funcție de prețul de chirie și salariul mediu într-o anumită regiune. De asemenea, va trebui să ia în considerare costurile de publicitate. Ea este cunoscută pentru a fi mai bine decât orice alt mijloc poate atrage potențiali clienți. Este de dorit să declare școala nou înființată la promovare presa scrisă, internet, radio și televiziune.

Cum de a plăti rapid pe deschiderea școlii de dans
Potrivit statisticilor, costul mediu al unei vizite la o școală cursuri de dans variind de 20 - 40 de lei, în funcție de direcția aleasă de client, precum și de calificare a cadrelor didactice. Recrutat un grup mic - până la 15 de persoane. Expertii recomanda oferind elevii dobândesc un abonat, care va costa un pic mai puțin decât suma din costul unei singure clase de vizita. Asigurați-vă că pentru a oferi clientilor dreptul de a alege - cineva vrea să plătească pentru serviciile tale în același timp, și cineva vrea să meargă la școală în mod regulat și speră să obțină o reducere. Cu un set suficient de elevi de dans pot achita rapid, cu antreprenor venit lunar va varia de 30-50, și mai mult.
Deci, dacă sunteți interesat de modul de a deschide o școală de dans, pregătesc suficient de suma mare de bani, pentru că, dacă sunteți de planificare de proiect va fi un serios, solid și pe termen lung, apoi începe doar o afacere fara investitie nu va reuși, și să fie pacient. Singura cale de a deveni un om de afaceri de succes pe piata, "dansul" de servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu