marți, 28 mai 2013

Ideea de afaceri - magazin de jucării

Ideea de afaceri - magazin de jucării
Găsirea nisa cel mai potrivit pentru ea însăși în afaceri pot petrece o mulțime de timp. Îmi doresc ca activitatea de viață a fost benefică în cerere, în orice moment și să aducă plăcere. Cum de a face bani, fără riscul de a pierde totul? Multe persoane aleg pentru ei înșiși modul în care, cu o multime de avantaje - distributie de produse pentru copii. Aceasta este o opțiune foarte bună, pentru că presupusele bunuri de larg consum - părinții sunt mereu interesati sa cumparam cea mai bună calitate, frumose și durabile.

Avantaje de business "jucărie"
În primul rând, puteți fi sigur că cumpărătorul este întotdeauna acolo. În orice moment, parintii nu cruța bani de dragul lui zâmbet copiilor și magazine frecventate de jucării pentru copii. În cazul în care le iau copiii cu ei, vă promite chiar mai multe venituri, ca întotdeauna copiii pentru a obține o nouă distracție. Astfel, cu abordarea dreptul la afaceri de cererea constanta pentru tine furnizate.
În al doilea rând, termenul de valabilitate al acestor produse nu este limitat. Produse non-perisabile pot fi depozitate fără cerințe speciale pentru conținutul orice loc uscat, bine ventilat.

Cum de a atrage un cumpărător?
Pentru a găsi un cumpărător, este important de a găsi cu succes un nou loc pentru cumpărături. Jucărie magazin ar trebui să fie în mod ideal, în cazul în care de multe ori duce la un număr mare de copii, de exemplu, pe drumul spre școală sau la grădiniță. Ca o "momeală", numele de truc, folosiți un luminos, plin de sens pozitiv și clar chiar și pentru copii mici.
Semne colorate, cu o imagine de jucarii si personaje de desene animate pentru a atrage atenția unui client mic, care vor dori să viziteze magazinul și abia pleca fără să cumpere. În plus, informa locuitorii despre deschiderea prin anunțuri în mass-media locală și de a oferi primii clienti sunt cadouri mici, dar frumos sau carduri de discount.
Și cumpărător a fost mulțumit și sa întors încă, asigurați-vă că pentru a se asigura că intervalul a fost suficient de largă pentru a satisface nevoile de diferite grupe de vârstă. După toate, jucăriile sunt interesati sa cumparam totul, de la copii, adulti si finisaje, care sunt, uneori, face schimb de astfel de cadouri. Există mai multe tipuri de jucării: moale, lemn, plastic, precum și dezvoltarea și muzică. Oferind o gamă de produse, magazinul tau va iubi potențial client.

Cum sa incepi afacerea cu jucărie
În ceea ce privește necesare capital de start-up, va avea nevoie de cel puțin 10000 euro pentru a începe o afacere într-un oraș mic. Dacă deschideți un magazin de jucării în oraș, atunci această cifră va crește la 2 sau chiar de 3 ori. Cu acesti bani va trebui să cumpere primul lot de produse, vitrine, rafturi, mobilier si casa de marcat, si cel mai important - pentru a plăti chiria cel puțin 25 mp și angaja personal. Pentru prima dată, te face față cu rolul de vânzător, sau de a lua o pereche. De asemenea, această sumă este de 1000 euro, ca o rezervă în caz de urgență.
Deschiderea unui magazin, puteți proiecta pentru tine, ca un întreprinzător individual sau ca o entitate juridică. Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale, astfel încât numai o alegere decisivă pentru tine.

Când va veni venitul
Nu presupune că investiția se va rascumpara în prima lună. Trebuie să muncesc din greu pentru a promova afacerea lor de pe piața locală, și un venit constant poate fi de așteptat doar după câteva luni. Înainte de aceasta, este mai bine pentru a evita costurile inutile și activități riscante.
Ideea de afaceri de a deschide propriul magazin de jucării este întotdeauna relevantă, deoarece acest produs este în cerere, indiferent de veniturile populației și situația din țară. Aceasta este o modalitate foarte bună de a lua primul pas în lumea de bani!

Un comentariu:

  1. de larg consum - părinții sunt mereu interesati sa cumparam cea mai bună calitate, frumose și durabile. haine copii

    RăspundețiȘtergere