marți, 28 mai 2013

Ideea de afaceri - productia de inghetata

Ideea de afaceri - productia de inghetata
Omul rar pe o zi fierbinte va refuza ceașcă de Ice Cream preferat sau inghetata pe bat. Iubirea de inghetata acolo ca un copil și nu părăsește niciodată majoritatea dintre noi de-a lungul vieții. Și popularitatea acestui desert oferă o cerere constantă pentru ea, deși sezon. Pot face o mulțime de bani în producția de înghețată? În ciuda creșterea concurenței între producători, există o nișă care poate fi considerat complet goala de pe piață înghețată. Acesta este un produs de înaltă calitate exclusiv din ingrediente naturale, în loturi mici.

De ce este in cerere?
Pentru a înțelege profitabilitatea această idee de afaceri, doar ridica ambalajul de la orice magazin de-a cumpărat înghețată, și a cititi o parte. Dacă după ce a studiat lista de îngroșare dubioase, conservanți și arome ai ajuns bolnav de a cumpăra un produs de producție de masă, astfel încât ideea de producere de inghetata naturale va fi mai mult decât in cerere.

Costul de producție
Un alt avantaj notabil al acestei metode de producere de inghetata este costul redus. Tot ceea ce ai nevoie - un congelator de calitate, o bucătărie privată și ingredientele pentru a face desert gura-adăpare. Cea mai simpla reteta include smântână, ouă, zahăr, gelatină și apă clocotită. Dar, în scopul de a diversifica, este recomandabil de a cumpăra și de arome naturale, ca poate fi acționat esențe de fructe. În plus, va fi necesar pentru a avea acces și de a primi permis implementarea IP a alimentelor.
Astfel, suma maximă necesară pentru producția de înghețată naturale, să nu depășească 1000 euro.

Cum să-se pună în aplicare?
Pentru dezvoltarea cu succes a afacerii este de a alege mai multe moduri de marketing de inghetata:
Personalizare
Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a plasa oferta dvs. la numărul maxim posibil de locuri - fie că este vorba portaluri urbane, grupurile de pe rețelele sociale, anunțuri în ziare și chiar reclame de televiziune.

Vânzările în magazine
Cu mostre de produs și un contract standard, puteți găsi cu ușurință puncte de vânzare care sunt fericiți să ia cu privire la vânzarea de crema ta de gheață, mai ales atunci când ia în considerare faptul că costul acesteia va fi redus, care vă va permite să facă posibile implementatorii oferta foarte buna.
Includerea de inghetata din meniuri fixe. Acest tip de implementare este pentru cei care au ales deja ca activitate principala de livrare de mese la birou. În acest caz, vânzarea de porțiuni mici de inghetata, împreună cu masa de prânz și va deveni și mai multă publicitate produsele, și publicitate, pentru care plata nu va tine, și tu.

Cât de repede investiția se va rascumpara?
Calcula prețul per portie de inghetata se poate complet independent, cu prețurile medii din zona dumneavoastră, și este dotat cu produsele tale. Dar, dacă luăm performanța medie a 10 kg de inghetata intr-o zi, și să-l compara cu prețul per kilogram de acest desert in magazin, apoi, după o lună este toate investițiile vor achita, iar afacerea va începe să genereze venituri.
Producția de înghețată naturale - este o idee buna pentru cei care doresc să încerce mâna lor în afaceri, dar aceasta nu este gata să facă investiții mari și vrea să înceapă o afacere de la zero. Desigur, acest tip de afacere va necesita să lucreze din greu pentru a găsi potențiali clienți, dar a găsi chiar și câțiva clienți fideli, puteți crește ușor volumul de producție de cea mai buna reclama - "word of mouth".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu