marți, 28 mai 2013

Ideea de afaceri - șinșila de reproducție

Chinchilla haina funnyIdeea de afaceri - reproducție chinchilla
Industria de blană a prosperat mereu - din cele mai vechi timpuri blana este renumita pentru proprietatile sale unice de o frumusete extraordinara. Astăzi, moda de blana nu se stinge, astfel încât chinchilla e o afacere profitabilă și ușor de performanta idee de afaceri va fi o optiune interesanta pentru cei care preferă să facă bani pe cont propriu și poate funcționa pentru profit.

Cine este potrivit pentru aceasta?
Pentru a rasa chinchilla poate fi aproape oricine - aptitudini deosebite acest tip de afacere nu are nevoie, și toate cunoștințele necesare pentru a obține foarte ușor. Dar cel mai bun din toate, dacă începeți să cresc aceste animale cu blană nu sunt în apartament, și având o cameră separată, unde puteți ajusta cu ușurință de umiditate și temperatură, precum și de a plasa un minim de 15-20 celule cu chinchilla. Având în vedere experiența deja acumulată, cel mai bine este să rasa animalelor în satul unde a rezolva problemele cu spațiul de căutare a priori mai ușor.

Specificitatea de afaceri și perioada de amortizare
Pe lângă faptul că această afacere este foarte scump, dar o caracteristică importantă este pe termen lung, așteptările sale venituri. Primul puii vor avea chinchilla nu mai devreme de 5-6 luni. Și apoi pentru încă 90-100 de zile pentru el să fie atent să se uite după, și se cântărește zilnic cheltuite pe cumpararea produselor alimentare si accesorii. Toate că are o mulțime de timp, așa că, dacă preferă să facă fără a începe o afacere personal angajat, trebuie să aveți o sursă constantă de venit pasiv, care va aștepta în liniște pentru a profita de creșterea animalelor cu blană.

Inmultirea chinchillelor - aceasta este o afacere profitabilă, care este deja un an vă poate oferi cu un venit stabil și relativ ridicat, cu condiția să nu se tem să lucreze din greu și sunt dispuși să lucreze din greu pentru a crea o afacere de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu