vineri, 31 mai 2013

Ideea de afaceri - taxi biciclete

Ideea de afaceri - taxi biciclete
Cum de a organiza activitatea de transport de persoane cu biciclete
Transport de persoane, în ciuda crizei și a situației din țară - acesta este destul de profitabile, așa cum mulți dintre noi sunt dispuși să plătească bani buni pentru o călătorie confortabilă. Este imediat evident că taxi bicicleta nu este modul de transport, care pot înlocui în totalitate sau înlocui masini sau autobuze, ci mai degrabă o activitate separată axat pe distracție și relaxare în timpul cald al anului.

Etapele de punere în aplicare a ideilor de afaceri
- Achiziționarea de echipamente necesare;
- Face toate documentele;
- Selectarea personalului;
- Spații de închiriere pentru parcare;
- Căutare clienți și publicitatea.

Cât de mult bani este nevoie pentru a porni propria afacere și cât de repede se va plăti toate costurile
Orice afacere asociate cu riscul de a pierde bani, astfel încât, în scopul de a face imediat începe să facă un profit, la fiecare pas ar trebui să fie de a conta de două ori, și atent la toate aspectele legate de venituri și cheltuieli. Singura modalitate de a începe o afacere și pentru a evita problemele. Deci, pentru prima dată (doi sau trei ani), va trebui să achiziționați un nou 5-10 pedicabs și să angajeze personal care va transporta oameni în oraș sau la parc. În medie, costul unui astfel de biciclete este douăzeci la cinci mii sau mai mult. Prețul depinde de spatialitate, modele, desene și firmele producătoare. Următoarele Costurile de linie - se închiriază pentru parcare la locația în care vă va pune unitățile. Cel mai bun din toate, în cazul în care costul va include, de asemenea, plata pentru paza pentru a vă în liniște dus despre afacerea lor și nu s-au temut de deteriorare sau furt de proprietate. Și, cel mai important, nu uita despre taxele care trebuie plătite lunar.
În ceea ce privește prețul unui astfel de serviciu, totul este total dependentă de voința de antreprenor. Cea mai bună opțiune - este de a aloca o sumă fixă ​​pe care fiecare șofer trebuie să dea, la sfârșitul zilei, iar restul de bani și acesta va fi salariile. Asta este, cum s-ar preda bicicletele lor de către conducătorii auto. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji dacă puteți face azi sau nu, și angajații dumneavoastră, care va încuraja doar de căutare pentru clienți. Prin stabilirea ratei în 200 de lei pe zi, într-o lună va fi capabil nu numai să recupereze costul mașinii de treizeci de mii, ci pentru a face un profit. Aceasta, desigur, în mod ideal - în practica de zi cu zi se va implica toate mașinile din parcul de biciclete.
A doua opțiune - un sistem de ticketing care angajații plătească un procent din numărul de locuri vândute, iar restul de bani va rămâne proprietarul de biciclete.

Unde și cum pot oferi un serviciu pentru transportul de călători, precum și tipurile de câștiguri suplimentare
1. Parks. Deoarece acest tip de activitate este considerată a fi un punct de atracție, pe care doriți să plimbare în jos vor fi multe. Este recomandabil să închirieze un spațiu, care va fi amplasat biciclete, a fost într-un loc aglomerat, sau puteți ignora pur și simplu.
2. Promoții, concursuri și festivaluri. În timpul festivităților de localnici mai ales doriți să încercați ceva neobișnuit, astfel încât aceste zile toate companiile încearcă să se exprime și să facă un profit, care depășește uneori venitul lunar.
3. Publicitate. În plus, puteți câștiga bani fără prea mult efort, prin vânzarea de spațiu pe suprafața de biciclete pentru a se potrivi orice informație. Puteți face acest lucru cu ajutorul unei agentii de publicitate.
4. Tururi de vizitare a orașului și locuri de neuitat. Uneori, văzând toate atracțiile anumite zone, aveți nevoie să-și petreacă cel puțin o zi. Cum să fie turiști în acest caz, atunci când, după doar câteva ore de mers pe jos în soare fierbinte nici o dorinta, ci să stea pe banca si restul, nu? Desigur - pentru a utiliza serviciile, din care vor beneficia de două ori, atât ca orasul va inspecta, și va călători în confort.
Astfel, cu o abordare corectă și un sunet și de publicitate, puteți face bani buni pe acest tip de servicii ca taxi biciclete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu