vineri, 31 mai 2013

Ideea de afacere - sală de biliard

Cum de a deschide o sală de biliard
Biliard - un joc interesant și larg accesibil, care devine din ce în ce mai populare, mai ales în orașele mari. Acesta aparține de jocuri corporative, care permite nu numai pentru a distrage atenția de la propriile probleme, dar, de asemenea, se cufundă într-o realitate complet diferită - lumea jocului. Acesta este jucat și managerii rang și fișier și cei mai bogati oameni din lume. Dacă sunteți un iubitor de biliard, bine-versat în ea și de gândire cum să câștige o mulțime de bani prin pasiunea ta, atunci întrebarea cum de a deschide o sală de biliard poate fi foarte relevant pentru tine.

De ce aveți nevoie să ia în considerare pentru a face un plan de afaceri pentru o sală de biliard
Ca în orice alt plan de afaceri trebuie să ia în considerare costul sala de biliard:
- Închirierea de spații;
- Achiziționarea de echipamente;
- Pentru personalul.
Sală de biliard - această instituție proiectat pentru joc, și cu echipament adecvat. Se închiriază mese de biliard și tot ce ai nevoie pentru a juca: mingi, bastoane tac, mănuși, etc Serviciile suplimentare pot fi produse alimentare și de vânzări lichior, dar este necesar de a avea un permis special.
Pentru a aduce un venit bun, o sală de biliard a devenit un loc popular de petrecere a timpului liber o parte a populației. Acesta poate fi plasat într-o clădire separată, și cală sau compartiment podea într-un centru comercial mare.
De obicei, de divertisment, cum ar putea fi oameni destul de bogați care dau prioritate la acele cluburi care sunt în măsură să ofere un serviciu care se potrivește cu așteptările și gusturile lor. Trecătorii de vin la un club ca acest lucru este foarte rar. Prin urmare, locul în care se află, nu foarte important. Desigur, este mai bine dacă se află în centrul orașului, și nu undeva la marginea zonei industriale, dar prețurile pentru închirierea de spații variază în consecință.
Prin însăși natura lor, instituția ar trebui să fie proiectat să funcționeze non-stop și sistem de control automat.
Pentru a înregistra o societate mai bună opțiune ar fi să formeze SP - întreprinzător individual. Prelucrare de contabilitate, în acest caz, este mult mai simplu.
Ce să cumpere
Pentru a asigura succesul de sala de biliard va avea nevoie de:
- Mese de biliard;
- Bile;
- Mănuși, indicii, și alte accesorii;
- Sistemul de numărare timp.
Masa de biliard - componenta principală a jocului. În scopul de a deschide o sală de biliard nevoie de mese de 3-4 mari concepute pentru biliard rusesc, și cel puțin unul mic. Piscină american este, de asemenea, de dorit să existe 1-2 tabele. Numărul total de tabele, desigur, depinde de dimensiunea camerei - jucătorii în orice caz, nu trebuie să interfereze unul cu celălalt sau se simt orice disconfort datorită etanșeitatea.
Componenta principală a clubului de biliard venit - taxa pe joc. Taxa pentru băuturi și produse alimentare furnizate pentru a le putea oferi doar un pic de venituri suplimentare. Pentru a evita pierderile financiare clubul ar trebui să fie întotdeauna echipate cu un sistem automat de numărare timp petrecut pe joc. Este nevoie de timp de control în acest caz este destul de greu.
Ceea ce trebuie să faceți pentru a îmbunătăți randamentul instituției
Cele mai profitabile, în conformitate cu estimările analiștilor, este un club care are aproximativ o duzină de mese. Timpul de recuperare a acestei întreprinderi va fi de patru sau cinci luni, cu condiția ca confort, comoditate și servicii este furnizat la nivelul corespunzător.
Cu comportamentul abil de caz biliard poate fi destul de o afacere profitabilă. Probabilitatea de succes a acesteia foarte mare, dar, în scopul de a realiza nevoia de a încerca să păstreze în curs de revizuire posibilitatea de concurență și pentru a evita deficiențele în alte cluburi similare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu