joi, 23 mai 2013

Ne inbogatim din tinerețe, sau cum de a stabili prioritățile în viață


Ne inbogatim din tinerețe, sau cum de a stabili prioritățile în viață
Care este motivul pentru care în rândul tinerilor de astăzi sunt mult mai multi bogați, și chiar milionari în dolari reali decât în ​​generațiile anterioare? De ce atât de mulți dintre cei care au studiat și a lucrat cu ei și au rămas doar funcționarii și forțat să trăiască pe un salariu, în timp ce tovarășii lor isi poate permite aproape totul? Principalul motiv constă în faptul că cei mai bogați oameni au un secret important - ei știu cum să acorde prioritate, iar acest lucru le permite pentru a atinge succesul.

Cum se acționeaza în practică?
Imaginați-vă doi prieteni care au mers la aceeași universitate, iar acum lucrează la aceleași poziții în cadrul companiei de o mână medie. Ziua de lucru e de - 8 ore, tot restul timpului poate folosi la discreția lor.
Și aici soarta a doi prieteni incepe radical diferit - de fapt, unul dintre ei petrece seara în căutarea de noi jocuri, testarea activ tot ceea ce apare pe rețea, și discutarea avantajele si dezavantajele de o versiune beta pe forumurile de discuții, iar al doilea dedică timpul liber freelancing . El face sabloane pentru site (scrie programe, studii special web design, crearea de conținut pentru site-uri - a selecta cel mai potrivit).
Ca urmare a 3-4, una dintre el stie totul despre lumea jocurilor de noroc și este capabil de a purta o conversație despre acest subiect ore, iar celălalt știe exact ce produse sunt cea mai mare cerere în rețea știe cum să creeze și are deja un mic profit de la primul proiect de succes. El nu este încă un milionar, dar ideea timida pe care poate o avea sa aiba bani fără a sta o jumătate de zi într-un birou înfundat l-au vizitat în mod repetat. Având un pas în direcția cea bună, a fost pe un drum pe care l-ar duce pe drumul spre bogățiile. Prietenul său, cel mai probabil, va rămâne un servitor, si nu e capabil de a crește veniturile sale.

Legea a activelor și pasivelor
Care este motivul pentru care nivelul de venit al celor doi prieteni devin atât de diferite? În primul rând, de faptul că prioritățile corecte, și alege direcția corectă, unul dintre ei își creează propriile sale active, și a doua crește numai obligațiile. Ce înseamnă acest lucru? E simplu - în activul este definit ca fiind orice element care aduce în venituri, chiar dacă titularul nu funcționează.
Acesta poate fi orice - site-ul propriu, apartament închiriat, un punct mic pe vânzarea de bijuterii sau instalate în prin intermediul site-ul fotokabinka. Sub forma unui activ, în acest caz, este secundară și faptul primar că activul este generează în mod constant venituri fără proprietar. Desigur, ignora complet activul nu poate fi - un site pentru a promova și umple. Dar timpul petrecut pe ea, nu este comparabil cu zi de lucru la grefa.
Ceea ce, atunci, este o datorie? Acest lucru este ceva care necesită un flux constant de fonduri proprii - un împrumut bancar, masina care necesită îngrijire neobosit, tot ceea ce nu aduce venituri și cheltuieli. Din acest punct de vedere, banii - un produs versatil, pentru că inflația este în mod regulat "mananca" o parte numerar.
În scopul de a obține bogat, trebuie să urmați următoarea regulă - ca mai multe active posibil și pasivelor.

Cel mai bun mod de a te inbogati - a active corecte
Combinația potrivită de active și pasive - este cheia pentru o existență confortabilă, care este motivul pentru care unul dintre prietenii noștri, crearea și dezvoltarea activele lor în timp poate permite să renunțe la slujba  regulata și de a trăi fără probleme. Cele mai multe active, venituri, mai scurtă cale de a avere adevărat, și invers, cele mai multe datorii, care sunt atât de popular astăzi (credit ipotecar, credit auto, restul în rate) - cea mai mică șansa de a deveni bogat.
Se îmbogățească prin urmare regula a activelor și pasivelor, și toată lumea poate, aceasta este legea care operează în 100% din cazuri. Principalul lucru - pentru a alege calea ta, și apoi face o avere ca un om tânăr poate fi fără dificultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu