joi, 23 mai 2013

Risipind unele dintre "secretele" de prosperitate monetare


Risipind unele dintre "secretele" de prosperitate monetare
Succes, bani, faima - toate acestea au devenit referinta vitala pentru oameni de 21 secole. Nu este surprinzator, exista o multime de articole si carti cu privire la modul de a realiza visul. Dar sunt toate secretele succesului în exces care apare în rețea și în paginile ziarelor, sunt eficiente? Să încercăm să reflecte pe cele mai comune "secrete", promițând bani și faimă.

Gândirea pozitivă
Vrei să dezvolte încrederea în utilizarea declarații pozitive? În acest caz, trebuie amintit că mintea implică critică și realistă. Se poate te convingi că ești fericit, frumoase și de succes, dar este puțin probabil va fi capabil să credem profund în ceea ce nu este.
Poate e timpul pentru a opri zombie-vă și să ia o privire la toate dificultățile și neajunsurile? Da, desigur, e greu să recunosc situația reală, dar, după cum știți, recunosc greșelile lor - un mod sigur de a progresa. Acțiune decisivă are loc, cel mai adesea, după repetarea sutime din fraza "Eu sunt cel mai bun", dar după ce și dea seama că pentru a trăi ca aceasta nici mai mult.

Vrei sa fii bogat? Aratati ca cei bogați!
O astfel de afirmație este, desigur, strălucitoare. De ce acționează, să crească, să învețe, dacă puteți cumpăra doar un sacou scump și, astfel, se clasifica ca oameni de succes? Amintiți-vă că această promovarea ideologic de consum, desigur, este de profit, dar cu siguranță nu pentru tine.
O mulțime de companii se face profituri uriașe de la faptul că masele doriți să copiați elită, și au posibilitatea de a cumpăra obiecte de lux. Există o cale de ieșire din această capcană? Desigur, nu există. Nu mai încerca să demonstreze ceva cuiva. Este suficient pentru a face propria lor dezvoltare internă doar greu. Om educat și inteligent este puțin probabil de a face lucrurile din cult.

Pentru ce se obține un învățământ superior? Pentru a avea succes, este inutil
Cei mai mulți oameni, oferind un motiv pentru reticența de a urma studii superioare, să ne dea exemple de persoane bine-cunoscute și bogat. Dar cât de mulți sunt într-un mare exemplu al unei afaceri, sunt implicate direct în crearea societății, într-un moment în care ar fi putut să meargă la facultate?
Trebuie remarcat faptul că majoritatea oamenilor bogați care nu au acces la educație din cauza ocupării forței de muncă imens în rândul tinerilor intra în învățământul superior ca un adult. Firește, educație - nu este garantul realizării avere, dar pentru oamenii de cultivatoare, aceasta este o valoare independentă. Setea de cunoaștere - este o parte integrantă a unei persoane de succes, și-l dă Universitatea cunoștințele cele mai sistematică și mai cuprinzătoare.

Oricine poate deveni un om de afaceri! Este pur și simplu
Cei mai mulți oameni au un artist de machiaj psihologic. Acest lucru nu se impune un comportament stereotip. Viața însăși sugerează că doar o minoritate poate deveni lideri pro-active. Da, de fapt, este în valoare de verificare dacă puteți rula o afacere și să se distreze. Dar, dacă îți dai seama că leadership-ul este pentru tine - acest lucru este tortură pură, poate fi mai înțelept să nu persiste în eforturile lor?
Rețineți că nu este un caz de înfrângere și lașitate, ci de a alege modul optim de viață care se potriveste cel mai bine machiajul psihologic. Nu este nevoie să depună eforturi pentru cel mai prestigios, aveți nevoie pentru a găsi exact ceea ce obiectivul dvs., este de până la tine. Numai în acest caz, va fi capabil de a atinge armonia și bunăstarea.
Să rezumăm. Citit cartea pentru a obține avere monetară, pot și ar trebui să fie. Dar este, de asemenea, necesar să se evalueze critic toate informațiile conținute în ele, să judece prezentarea a Consiliului referitor la eficacitatea lor. În cele din urmă, a fost aplicarea în practică sfaturi vă va permite să știu dacă te vor ajuta, sau mai bine să caute altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu