joi, 23 mai 2013

Tehnici de vizualizare averei


Tehnici de vizualizare averei
magnet atragere mani
Vizualizare - a fost mult timp cunoscut în tehnica psihologie care este folosit pentru a recrea mental evenimentul dorit. Desen o imagine în mintea ta, care a efectuat visele cele mai prețuite, puteți folosi propria energie pentru a accelera debutul evenimentului pe care doriți. Vizualizare și îi ajută pe cei care doresc să câștige o mulțime de bani pentru a începe propria afacere sau pur și simplu pentru a vă mări veniturile. Există mai multe metode populare și eficiente de vizualizare, care vă va ajuta să crească merge în mâinile a fluxului de numerar.

Magnet pentru bani
Această metodă imagistică este recomandat pentru cei care abia începe să învețe cum să atragă bani. Este ușor de realizat și necesită costuri energetice puternice. Esența metodei este să te prezinți la un magnet, capabil să atragă bani.
Realizarea cea mai clară imagine, imagina cât de bancnote "stick" la corpul tau. Odată ce numărul de facturi care aderă la magnet va fi suficient pentru a le-a pus într-un ambalaj - Fă-o prin stabilirea unui sentiment care apare aveți acest tip de bani. Colecta mai multe pachete și apoi le ascunde în orice loc ascuns - o geanta, valiza, în condiții de siguranță. Acest lucru va ajuta pentru a asigura fluxul de numerar și de a face vizualizarea mai eficient.

Money Tree
Bancnotele au propria lor energie, iar una dintre sarcinile de vizualizare - pentru a învăța cum să interacționeze cu ea. În scopul de a simți pe deplin Domnul bani, trebuie să utilizați în mod regulat tehnica de imagistica numita "arborele de bani." Pentru a face acest lucru, se ridice în picioare, îndreptați-vă spatele, bratele întinse si sa se simta tensiunea confortabil în fiecare mușchi.
Închizând ochii, cum poți să te joci mai mult imaginea de mai jos: ești un copac cu o coroană mare, verde, freamăt și sclipitoare în lumina. Numai că în loc de frunze din coroana de acest lucru - bani. Simte greutatea plăcută a frunzelor, și apoi, ușor în mișcare mâinile, frunze suficient de clare la picioare. Fără a deschide ochii, "transforma într-un" om nou, și ori ușor bani în pachete, le pre-numarate. Ascunde pachet, și mulțumesc din lume pentru ceea ce a dat posibilitatea de a deveni mai bogat.
În general, cu absolut orice metodă de a atrage avere, dacă acesta este un joc interesant cu universul, vizualizarea, sau Feng Shui, trebuie să vă mulțumesc întotdeauna lumea din jurul tau - acest lucru va ajuta pentru a stabili o relație cu el și va reveni feedback-ul pozitiv.

Banii zboară spre lumina
Aceasta tehnica imagistica este sincretic, care combină unele caracteristici ale celor precedente. Trebuie să se prezinte într-o poiană pădure, scăldată în lumina puternică a soarelui. Capac de lacrimi eoliene frunzele copacilor din jur, care la o examinare mai atentă sunt bancnote, și le transportă la picioarele tale. Lumina devine mai luminos și vântul - mai puternic, și după o perioadă scurtă de timp esti inconjurat de o sumă mare de bani. Îndoiți proiectul de lege într-un teanc, ascunde-le într-o pungă sau valiza, și este sigur de a sufla bolta de bani cu tine, nu uitați să-i mulțumesc pădure și soarele pentru un cadou de lux.
La tehnici imagistice au început să lucreze, aducând în viața ta de avere și de succes, care au nevoie să fie practicat în mod regulat, este cel mai bine - în fiecare zi. Nu este necesar să sperăm că, după prima dată suma de bani din portofel crească - pentru a obține ceva de la univers, trebuie să plătească o anumită sumă de energie, astfel încât numărul de sesiuni de vizualizare trebuie să fie semnificativă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu