joi, 23 mai 2013

Zodiile si afaceri


Zodiile si afaceri
Credeți că, scopul de a reuși și de a obține bogatii, aveți nevoie de o mulțime de aptitudini, abilități, și trăsături psihologice? Astrologii susțin că toate acestea - nu mai mult de un detaliu minor, punctul cel mai important - alege calea pe care v-au rânduit stele.

Berbec
Reprezentanții acest semn se pot aștepta pentru a face un profit și de a crește veniturile lor într-un singur caz - în cazul în care și economiile lor vor fi foarte departe unul de altul. Tendinta naturala de a extravaganta nu permite Berbec se angajeze în afaceri cu o cifra de afaceri constantă de bani. Este mult mai ușor și mai profitabil pentru ei să investească în titluri de valoare, depozite sau obligațiuni pe termen lung.

Taurul
Pentru a menține și a restabili bani - este un talent natural al oamenilor care s-au născut sub semnul Taurului. În acest caz, aceasta nu funcționează în mod necesar în adevăratul sens al cuvântului - ei pot trai destul de fericit pe veniturile pe care le primesc de la banal la cametei, care este foarte potrivit pentru a le prin natura. O altă opțiune care poate îmbogăți Taur - mediere. Știind cât de bine convinge pe ascultător că încheierea acestei tranzacții, este vital Taurul va primi dobândă bună de contracte primite.

Gemenii
Gemenii sunt rareori capabili de a crea proiecte concepute pentru a face un profit pe termen lung. Pentru ei, este important ca banii apărut în punga imediat după utilizare. Ei bine, sau, cel mult, de două ori pe lună, iar numerele care au fost pre-specificate în contractul de muncă. Cu alte cuvinte, afaceri - aceasta nu este cea mai bună cale pentru reprezentanții constelații zodiacale. Singura modalitate de a face afaceri de succes Twin - el este de a lăsa o moștenire de stabil de lucru caz, de a crește profitabilitatea de care nu va trebui să facă orice efort.

Rac
Racul sunt caracter prea contradictorii pentru a conduce o afacere stabilă de succes și, cel mai important,. Într-un timp foarte scurt, ele pot fi strâns-fisted și risipitoare, concentrat și lipsit de orice disciplină. Acesta este motivul pentru astrologi recomanda reprezentantii acest semn nu este încercarea de a porni o afacere, și menținerea și creșterea veniturilor prin, de exemplu, achiziționarea de bunuri imobile, pot închiria apoi afară. Chiar dacă este o casă de țară mică sau garaj, încă vă va aduce venituri mult mai pasiv decât orice punct de desfacere, sub controlul tău.

Leu
Un om de afaceri de succes, toate forțele și mijloacele de a da departe de dezvoltare și îmbunătățire a afacerii - acesta este un Lions tipic freaca. Nu contează ce fel de activitate care aleg - droguri de construcții, furnizare sau trafic, ei vor face cele mai profitabile. Ei nu se tem de concurență, impozite mari, precum și orice alte probleme - sentimentul de scop și să se concentreze pe câștigarea va ajuta să ieși cu brio la oricare dintre testele.

Fecioară
Virgin - generatoare de mari de tot felul de idei de afaceri, ei literalmente din tinerețea sa încercarea de a găsi cel mai bun mod de a face bani. Dar, de îndată ce acestea asigurați-vă că ei înțeleg cum de a face bani, uita imediat despre orice și să se dedice exclusiv pentru activitatea lor. Uneori, ei întruchipat în viața de propriile lor idei este mai important decât veniturile, astfel încât poate duce la entuziasm excesiv pentru prăbușirea de starea lor financiară.

Balanța
Reprezentanții acest semn poate deveni bogat fără lucru. Poate, dar din păcate, nu vreau mereu. Ele sunt capabile de a merge peste în mintea lui de ani intenționează să cucerească vârfurile financiare, invidie bogăția și deplânge altor oameni, care nu este prins, dar în cazul în care banii este pus în mâinile lor ... Dar, mai presus de toate, Balanta nu fac nimic pentru a câștiga ceva mai mult decât suma care este prevăzută în contractul lor cu angajatorul, și toate proiectele lor și să rămână doar vise. Și doar în cazul în care reprezentanții acestui semn va fi capabil să depășească lenea mea, ele nu se poate deschide doar propria afacere, dar, de asemenea, să-l aducă profit considerabil.

Scorpionul
Potrivit astrologilor, este un semn zodiacal cel mai de succes, care va fi capabil de a atinge un mare succes în afaceri și poate deveni cu ușurință un milionar. Augmentarea de avere - asteptare Scorpions, și acestea sunt destul de energic, permițându-le să stabilească cu ușurință obiectivele potrivite și le pune în aplicare. Dar cele mai multe din succesul pe care atinge nu este acolo, unde s-au născut, și destul de departe de casă.

Săgetătorul
Reprezentanții acestui semn - organizatori mari, dar numai în cazul în care acestea pot să împărtășească responsabilitatea pentru deciziile cu altcineva. Prin urmare, ei pot câștiga un bun, lucrează ca director adjunct al chiar și cele mai mari companii, dar atunci cand se ridice la cârmă - și capacitatea lor de a se evapora imediat. Prin urmare, comportamentul independent de afaceri - nu pentru ei.

Capricornul
Un reprezentant tipic al acestui semn - un om de afaceri, individualist. El nu are nevoie de ajutoare și consilieri prompter. Principalul lucru pentru Capricorn - cred în tine și nu-ți fie frică de a merge mai departe, atunci succesul de afaceri nu va dura mult timp.

Varsator
Efectua în mod independent de afaceri, și cu atât mai mult să se îmbogățească pe el - aceasta este povestea nu este despre tipic Varsator. Banii pe care curge printre degete. Și, uneori, el nu poate explica de unde au venit și unde apoi a dispărut. Atât de bogat Varsator - este extrem de rara, precum Varsatorul-manager sau antreprenor.

Peștilor
Inventa și de a dezvolta idei de afaceri care pot aproape zilnic. Dar asta e pentru Pesti de implementare a acestora, din păcate, de multe ori nu au curajul și încrederea în sine. Ele sunt foarte creativi, astfel încât sunt capabili de a face un bun poziții consultant de afaceri sau autor de cărți despre arta de a face afaceri.
Astrologii spun că, dacă alegeți domeniul de aplicare și gama de interese, în conformitate cu horoscop, va fi mult mai ușor de a face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu