duminică, 23 iunie 2013

Secretul sucesului milionarilor

"A face un milion!" - Cât de copilăros sună acest obiectiv de neatins. Pentru multe persoane, o sumă mare de bani asociate cu a lua un împrumut de la bancă, câștiga la loterie sau o moștenire uriașă. Și toate beneficiile pe care vorbesc de avere în cap, se pare ridicol prostie, nu se încadrează în viața reală.
De fapt, pentru a se face, ca să spunem așa, prin muncă cinstită, o sumă mare de bani, de fapt, se dovedește a fi perspectiva pur și simplu de neconceput - există atât de multe capcane, provocări, crima. Și cum alții atinge obiectivele lor, doar un mister. Dar un lucru stim sigur - în scopul de a deveni un magnat de la naștere să fie cunoscut ca o personalitate extraordinar - fie activ, populare, și o defalcare pentru toate pentru a vedea. Mouse-ul gri pentru că oamenii nu se rupă în, dar ...

Într-un oraș american a trăit un băiat foarte obișnuit Stephen. A crescut într-o familie din clasa de mijloc: tatăl - un inginer, mama - un pianist. În plus față de părinții săi au avut trei fiice. Stephen nu a diferit de alte persoane - nu a strălucit în orice școală, în orice sport, cele mai multe au fost obiectul de colegii ridicol. Ce ar putea fi mai rău decât să joci clarinet în banda de școală? Da, sa nu care nici măcar nu a observat, și disprețuit. Acum, în cazul în care echipa de fotbal a fost, că ar fi în regulă ... și așa, pentru capacitatea de a juca clarinet decât dacă într-o secțiune specială de evacuare a intrat în album, iar apoi face o greșeală în numele. Băiatul a fost de fapt invizibil, și bucurie doar pentru el a fost un cadou pentru părinții puține progrese în studiile lor - a 8-mm camera video. Steven sunt atat de placerea de a trage mini-filme pe care a ratat adesea de la ore la școală, dar asta mult observat, ca, într-adevăr, și hobby-urile sale. Și să cumpere de film pentru aparatul de fotografiat, a trebuit să câștige bani ca un pictor. Câțiva ani mai târziu, 16 de ani, a făcut primul său film de scurt în care actorii erau toți membrii familiei sale. Dar mi sa părut o glumă simplă și ocuparea complet obișnuită.
Desigur, nu aș spune că această poveste ... în cazul în care acest lucru nu este un mouse-ul gri pe nume Steven Spielberg, ale căror filme sunt cunoscute peste tot în lume (Jaws, Indiana Jones, Jurassic Park, Saving Private Ryan, War of the Worlds, etc), și în cazul în care ar fi, în 2008, ea nu a fost inclus în lista celor mai bogati oameni din lume de către revista forbs ...
Ca de ieri ratat-clarinetist deveni un miliardar? De ce o școală nimeni nu a observat abilitatile sale de mare? Și, după cum hippie abandonului Steve Jobs a transformat brusc în celebrul fondator al Apple?
Ei au împărtășit unul, nu se poate atât de vizibil pentru mulți caracteristică - o obsesie de ideea lui. Acești oameni bogați au crescut "de la zdrențe la bogății" doar din cauza următoarele agresiv de vis. Ele nu sunt doar face lucrurile pe care le iubesc, și să-i dea complet, nu de reziduuri, indiferent de ce! Rețineți că nici Steven Spielberg, nici Steve Jobs nu a adăuga până arme din cauza eșecuri temporare, dar a mers mai departe cu ideea de a arde în inima mea.
"A face un milion!" - Cum de neatins pentru noi în acest scop? Se pare că toate barierele creăm noi înșine. Dacă vrei să ai succes, să fie obsesiv despre afacerea lor! Îl iubesc cu toată inima mea. După toate, aceste exemple sunt multe: ca și Coco Chanel, care nu a petrece o zi fără să mă gândesc noi stiluri de îmbrăcăminte, și Janice Dickinson, care sa văzut doar modelul, și JK Rowling, pasiune dat scris este "Harry Potter."
Deveni un milionar - acest lucru nu este ficțiune, ci o realitate adevărată. Deci, dacă aveți un vis și un hobby, să o ia în stăpânire mintea și de a crea ... și apoi, cine știe, poate că mâine, vom scrie despre tine ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu