duminică, 23 iunie 2013

Cum de a face bani cu dropshipping

În ciuda faptului că occidentalii de mult câștiga bani prin intermediul rețea de marketing, pentru termenul nostru compatrioții "dropshipping" suna ca ceva necunoscut și înfricoșătoare.
Dropshipping în sine sau în alte cuvinte, livrare directa, este un fel de afacere virtuala, care prevede vânzarea de produse printr-un intermediar. Ultimele produse achiziționează de la un producător strict după ce clientul va comanda prin serviciul corespunzător și să facă plata. Mediator profit constă în diferența dintre prețul cu ridicata oferit de către producătorul și distribuitorul de la care se vinde bunuri.

Aspectele pozitive ale dropshipping
- Mediator eliberat de orice costuri up-front, toate prevazute de schema - produse plătite de client;
- Intermediar nu este îngrijorat de problema de depozitare, ambalare și expedierea produselor. Acest lucru va conduce compania este un furnizor direct;
- Pentru a crește vânzările și comenzile prin plasarea de anunțuri pe rețelele sociale, site-uri de licitație, sau propriile magazin-online;
- Afaceri legate de furnizarea directă, face posibil de a lucra cu mai mulți furnizori, în același timp, ceea ce, de asemenea, ajută la creșterea gamei de produse și o creștere în total vânzări;
Toate start-up de capital sau lipsa de ea
Această afacere a elimina, practic, riscul de faliment, și toate că dropshipping nu are nevoie de o anumită investiție de intermediar. Acesta este cazul atunci când puteți începe o afacere de la zero.
Produsul plată în avans vine direct din contul de client și intermediar nu trebuie să pre-cumpărare a bunurilor, ca el are întotdeauna posibilitatea de a comanda imediat produsele de la producător.
În acest context, exclus, de asemenea, plata chiriei depozit sau alte clădiri pentru depozitarea mărfurilor. Și după cum se menționează mai sus, pentru ambalarea și transportul maritim de încărcare este același producător.
Cum de a începe dropshipping
Prinderea dropshipping, puteți uita de lucruri, cum ar fi documentare, personal, echipamente, chiria și cum ar fi. În această afacere, regulile și prioritățile.
În scopul de a câștiga bani pe dropshipping, mediator, trebuie mai întâi să determine alegerea producătorului și produsul, care va fi implementat. Cel mai bine este să se aboneze la un catalog de produse plătit, ca nici unul dintre motoarele de căutare nu vă va da un link la o companie buna dropshipping. Faptul că furnizorii care oferă livrare directă, de obicei, nu își vând produsele pe site-urile lor respective (de exemplu, eBay). Prin urmare, prețurile lor, în orice caz, să fie mai mică decât a ta. Un director mare de companii pe care le puteți găsi furnizori care oferă produse a căror valoare este de 10-20% mai mic decât în ​​mod normal.
Este important să citiți comentarii despre un anumit furnizor. Vă rugăm să rețineți că produsul a fost disponibil, și de livrare - la timp. Fiti atenti la calitatea produselor, ca de multe ori nu se prea potrivea cu imaginile din catalog sau, în general, este defect. Acest lucru este deosebit de caracteristică a produselor de producători chinezi, care este motivul pentru care lucreaza cu furnizori americani de preferat, în ciuda prețurilor mai mari en-gros.
În ceea ce privește producția - ideea cea mai comună a dropshipping este, de departe, punerea în aplicare a îmbrăcăminte și electronice. Pentru acest domeniu de activitate a fost fructuoasă, trebuie să găsim furnizorul cu prețurile minime sau de a merge în jurul și să implementeze alte idei. De exemplu, să se angajeze în comerțul de ore sau cosmetice.
Deci, după ce s-au stabilit pe unul sau mai mulți furnizori, trebuie să vă înregistrați ca un mediator. Pentru a face acest lucru, creați un cont personal pe companie de servicii. Operatia se efectueaza în modul on-line, si nu produce nici o dificultate. În unele cazuri, producătorii au nevoie de o fotocopie a documentelor de identitate, dar de multe ori completarea unui formular de înregistrare este suficient.
În cazul în care înregistrarea este de succes, puteți începe să se vândă. Implementarea se poate face printr-o placa electronica buletin, comercianții cu amănuntul online, rețele sociale sau licitație - poate fi rusesc, dar puteți încerca pentru a face bani pe eBay. Este de dorit să se stabilească prețurile în funcție de cerere și având în vedere costul de același produs de la competitori.
Pentru a atrage mai mulți clienți, ia plăților recomandate în toate modurile posibile. Din acest motiv, serviciile tale va fi în cerere serioasă.
Hai sa vorbim despre profit
În cele din urmă, la rândul său, mai plăcută - acesta este un câștig. Aceasta înseamnă diferența dintre prețul cu ridicata și prețul de vânzare. În cazul dropshipping, prețul produselor de mai jos cu amănuntul de 15-20%. Care va fi dimensiunea acesteia în termeni de bani este în întregime până la tine.
Până în prezent, dropshipping este o activitate foarte promițătoare și în creștere rapidă. Când etic și comunicarea cu clienții, o gama larga de produse si preturi bune, va fi capabil să obțină rezultate excelente și să devină un om de afaceri de succes, sau chiar o femeie de afaceri.

Un comentariu:

  1. Interesant. Practic lucrezi ca un agent de vanzari. Iti trebuie cumva vre-o autorizatie ( PFA , SRL) sa poti face asta ?

    RăspundețiȘtergere