duminică, 23 iunie 2013

Ideea de afaceri - cumparare si revanzarea hosting

Aspectul pozitiv al revânzării
Hosting - este spatiu pe disc, care găzduiește tot ceea ce este necesar pentru funcționarea site-ului și accesibilitatea acesteia. De afaceri de a vinde astfel de produs este numit ca gazduire web si revanzarea este cumpărat en-gros de companie, un furnizor de spatiu pe disc si vinde clienți s-au trezit. Aspectele pozitive ale acestei afaceri este că nu este necesar să se furnizeze servicii tehnice. Tot suportul tehnic este la un furnizor de hosting, acesta este numit gazdă. Și persoana care vinde la hosting de vânzare cu amănuntul, reseller numit.

Ideea de afaceri este că de multe ori furnizorii de majore nu sunt interesați de clienți care au unul sau două site-uri mici consumatori de spațiu pe disc. Planuri tarifare pentru hosting pentru clienti, cum ar foarte inconfortabil. Distribuitorul poate crea o planuri tarifare convenabile, o mulțime de a vorbi cu clientul pentru a instrui incepatori, pentru a oferi clientilor cu unele bonusuri, de exemplu, care au abonat la lista de discuții. Și poate ajuta, de asemenea, la crearea un hosting de configurare non-standard. Găsirea de clienți pot fi automatizate pentru site-ul dvs. prin instalarea unui program de afiliere.

Măsurile necesare pentru a începe revanzarea
Pentru a începe o afacere, trebuie să încheie un contract cu furnizorul de achiziționarea sau închirierea de spațiu de stocare server pentru a avea un site web și nume de domeniu. În activitatea de pregătire include:
- Dezvoltarea planului de tarifare propriu;
- Totul pentru plăți electronice (facturare, portmonee privind sistemele electronice de plată);
- Crearea de propriile liste de mailing sau alte mijloace pentru a atrage clienti;
- Crearea unui program de afiliere pentru recrutarea și menținerea bazei de clienți lor.
Cum de a usura cautarea clientului prin automatizarea acesteia
Pentru a atrage clienții la site-ul dvs. este scris și publicat de conținut - apel la potențiali clienți, expunere detaliată a ofertei sale comerciale, care pot fi comandate de la copywriteri pe una dintre bursele. Puteți posta, de asemenea, un video în care vă vorbesc despre afacerea ta. Aceasta va determina clienții mai multă încredere decât textul uscat, și creșterea de conversie. Dacă în 1000 de vizitatori de a deveni clienti si 30 de parteneri - acesta este un rezultat foarte bun. Un bonus pentru un abonament - un motiv în plus pentru a deveni client.
Ar trebui să fie pe site-ul pentru a pune programul dvs. afiliat proprii. Datorită capacității sale de a lucra în jurul ceas, va fi în mod automat posibilitatea de a primi de la 2 la 5 clienti pe zi. Tu dormi, si afacerea ta se întâmplă!
Pentru a servi clientul poate tine proprii, dar puteți închiria un administrator, atunci salariul său va crește costurile, dar poate imbunatati calitatea serviciilor. În general, calitatea de afaceri depinde în mare măsură de gazdă, astfel încât va trebui să alegeți cu atenție companie cu care doriți să încheie un contract pentru revanzarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu