miercuri, 26 iunie 2013

Cum de a face bani prin vânzarea picturi ale tale și ale altor oameni

Într-un fel, se crede că din pictura poate câștiga doar artiști. Deși sa fim sinceri - se dovedește nu fiecare dintre ei, majoritatea artiștilor contemporani si-au atribui deja titlul de "geniu" (nerecunoscut, după cum știți), iar acum sunt în așteptare în studio ca va veni un patron sau colector bogat să le cumpere acum pentru un milion desenele.
Cu toate acestea, ei nu înțeleg nici măcar două lucruri de bază:
1 - pictura moderna poate aduce milioane lu cineva care vrea să înceapă sa vinda picturi;
2 - a face o pictura contemporana poate oricine, chiar și cei care nu pot.

Tot ce ai nevoie pentru acest lucru este un tablou. Deseneaza-l sau cumpara-l, deoarece are doar o valoare pe care le au. După aceea, se procedează imediat la vânzarea de pictura. Dar amintiți-vă că, dacă doriți cu adevărat să facă o pictură, va trebui inițial să știe ce imagine ai de gând să vândă, ar trebui să aibă următoarele calități:
1 - Ar trebui să fie la fel de mare ca un minim de 1 m - 1,6 m, de la scopul său principal - să fie atârnat pe perete a unui apartament imens sau un conac scump.
2 - Ar trebui să fie foarte modernă, dar, în scopul de a înțelege tendințele de pictura contemporana, trebuie doar ca să citesc câteva articole pe tema de "artă modernă" și "cele mai scumpe picturi contemporane".
3 - Imaginea trebuie să fie frumos decorata - targă, cadru și cuie (nu și pentru clipuri), care fixa pe panza sunt obligatorii!
Si acum ai imaginea de acum ar trebui să încercați să-l vândă. În acest scop, există mai multe moduri. Unul dintre ei - pentru a încerca să vândă pictura prin intermediul magazinelor virtuale nenumărate prin postarea unei fotografii de pictura la număr cât mai mare de astfel de site-uri. Dar practica arată că există picturi bine vândute, al căror preț nu depășește 100-150$, și tot ceea ce scumpe, atârnă în arhivele site-ului pentru anii care vor veni.
Puteți crea propriul site-ul dvs., preluarea de publicitate sau de pe Internet, și dacă ați aranjat compania de publicitate va fi de succes, atunci ai vinde pictura o lună după înregistrarea site-ul dvs. la motoarele de căutare on-line.
Și a treia opțiune, care este corectă și profitabilă a tuturor. Și este în care a eliberat documentele de export și vânzare de picturi în străinătate (adică America, Europa de Vest și țările dezvoltate din Asia), du-te cu pictura fa, în oricare dintre capitalele țărilor marcate de mai sus. Și apoi petrece câteva zile în jurul la toate galeriile de artă, care la Paris costa numai mai mult de 1.500, și că nu este cu siguranță mai puțin decât în ​​Londra, Berlin și Tokyo.
Crezi că n-are rost? În acest caz, este timpul să vorbim despre prețul de pânză exportate de către artiști și negustori pentru pictura în străinătate. Deci, aici merge:
Saloane din Europa și Asia sunt de cumparare picturi care stau în noastre 300-400 de dolari, un preț care este mai mare decât ne-am sunat de cel puțin zece ori la posta aceste imagini în camerele lor pentru a obține, pentru fiecare dintre ele pentru 5, 7 sau chiar și mai multe mii!
De altfel, puteți, de asemenea, mai aproape de obtinerea a marcat de mai sus, sumele prevăzute, totuși, că banii pentru salon pictura va plăti după vânzare, luarea lor "legal" 50-60%. Dar nu ne-ar sfătui să faceți acest lucru dacă nu sunteți o mulțime de bine scris și un artist al cărui nume vă puteți relaxa prin modă, și, prin urmare, perfect plătit. Este de acord cu opțiunea de vânzare instantanee de tablouri prin obtinerea lor 3-4 mii de euro pentru fiecare dintre voi vândut pânze. Crede-ma - e mai mult decât salariul nu e rau de doua saptamani de lucru. Și asta este cât de mult va trebui să cumpere pictura, întocmirea documentelor pentru export, să ia și să vândă tot ce ai cumpărat material și o persoană confortabil pentru întoarcă acasă
Deci, după cum puteți vedea, în scopul de a deveni bogat prin vânzarea de tablouri, pentru a putea trage nu este absolut necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu