miercuri, 26 iunie 2013

Cum sa faci bani pe jocuri de calculator

Iti plac jocurile pe calculator? Deci, de ce încă nu ai învățat să fac bani pe acest hobby?!
Momentul în care jocurile pe calculator s-au jucat doar copiii, sau unii hackeri sofisticate și programatori. Această pasiune a confiscat aproape 90% din populația adultă din Rusia (mai ales partea masculină din ea), la vârsta de 40-45 de ani. Și nu e ca în ultimii ani, jocul a devenit mai popular, și că a scăzut prețul mediu de calculatoare. Maturizat și au crescut o generație care este în copilărie obișnuiți să ne gândim de jocuri pe calculator o parte perfect normala din realitatea voastră, și, probabil, esti - unul dintre reprezentanții acestei generații.

Acest lucru înseamnă că aproape sigur acum că sunteți mai în vârstă și, probabil, mai responsabil decât jocurile pe calculator au devenit mai interesați de un astfel de lucru ca bani. Sau, mai precis - răspunsul la întrebarea care le face?
Știi, pe site-ul nostru nu ne va da sau imaginat fantastic îmbogățire rețete. Deci, acum suntem gata sa va oferim doua rețetă de lucru de modul de a face dragoste pentru jocuri pe calculator.
Reteta unul: Angajarea în scris revizuire
În web, există multe site-uri care spun despre jocurile pe calculator. Concurență unele cu altele, se umple paginile lor articole referitoare la modul în care noile produse din lume de jocuri de noroc, și de consiliere cu privire la trecerea deja lansat jocuri și retrospective, spune despre jocurile de vremurile de demult. Dacă vă sunt competente în cel puțin una dintre aceste subiecte (și chiar acestea sunt mult mai mult decât vă pot spune în acest articol), apoi mergeți mai departe și începe să scrie aceste comentarii.
Amintiți-vă că o revizuire bine scris de jocuri pentru PC, vă poate aduce 1-35 de dolari, în funcție de volum, abilități de scriere, precum și relevanța și exclusivitatea de ce îi spui. Și-l vinde pentru tine sau adresate direct prin scris despre site-ul de jocuri sau printr-unul dintre cele mai multe schimburi de articole.
Reteta Doi: face fișier multiple
Să presupunem că nu știu cum să scrie. Ei bine, în acest caz, vă sugerăm să vă face pe jocurile în sine. Mai precis cu privire la serviciu, care permite utilizatorilor de web pentru a descărca jocuri pe computer.
Pentru aceasta aveți nevoie de un site în cazul în care va posta link-uri către orice partajarea de fișiere, în cazul în care un spațiu disponibil pentru descărca gratuit de jocuri. Banii primiți de la ambele servicii de partajare, care plătesc de la 5 la US $ 15 pe 1000 de descărcări fișierul găzduit, și pe publicitate, care se plasa pe site-ul tau. Și vă poate aduce un alt 300-500 de dolari pe lună.

3 comentarii:

  1. Faci Bani reali cu market glory! Inregistrati-va pe link ul http://www.marketglory.com/strategygame/dariusbogstef si incepeti sa faceti bani din primele minute! Este un joc de strategie unde va puteti crea propria afacere. Succes!

    RăspundețiȘtergere