miercuri, 26 iunie 2013

Cum sa faci bani pe cunoașterea "Photoshop"

Știi, la fel ca cele mai multe dintre motivele pentru care oamenii stau acum, fără un ban? "Eu sunt unul dintre cei care știu aproape nimic și nu pot face nimic. Ei bine, ce pot să fac? Porniți calculatorul, reinstalați software-ul, ei bine, chiar și cum să lucreze în Photoshop și ... "Să ne oprim la asta, pentru că au cerut deja condiția ideală în viitorul apropiat pentru a face mai mult de destui bani. Și lăsați acest lucru să fie un milion de dolari, dar cred că o viață interesantă și confortabil vă va fi mai mult decât suficient.

Și pentru a vă ajuta cu această cunoaștere comună a unui program regulat de genul "Photoshop". Doar lăsați-l să vină la un adevărat creativă, realizând că cunoștințele noastre de utilizare a acestui program este de ajuns pentru a începe a face, oferindu-și serviciile pentru cei care nu-l place.
1. Creați imagini pentru rețele sociale
Dacă v-ați înregistrat cel puțin o rețea socială, atunci știi cum să iubești, s-ar părea, adulți și oameni serioși de la postarea de fotografii pentru a dovedi că viața lor a avut loc: "Eu sunt împotriva Turnul din Pisa", "și pe fundal scump "Mercedes", "" Sunt la bord linie Pacific. " Iar cei care nu se pot face astfel de suferință. Așa că le scăpa de suferința lor, face poze pentru a dovedi că viața lor este bună, și ei vor fi fericiți să plătească pentru asta.
2. Ne face cărți de vacanță
Toată lumea iubește o carte cadou. Mai ales plin de umor, plin de culoare și imaginație. Și o fac oamenii, de multe ori chiar de a nu cheltui banii pe un cadou, pentru ca oferind o carte poștală cu o imagine amuzant și rime simple, o persoană crede că zâmbet inzestreaza - mai mult de dovezi puternice că darul a fost un succes.
Prin urmare, este doar în firmele private mici din Rusia castiga pe carduri de non-standard, de peste 500 de milioane de dolari pe an. Deci, de ce nu încerci să vină cu carduri, care vor imprima și vinde?
3. Creați o mască pentru copii de Anul Nou
Și-l face, de asemenea, o afacere simplă - găsi desenul Internet, crește ea, editarea și tipărirea, sculpta din ea o mască de Anul Nou. Aveți posibilitatea să le vândă în orice tranziție sau în apropiere de metrou. Și să astfel de măști sunt produse de sezon, cred că dacă vă trateze această afacere serios, va fi în măsură să ofere pentru ei înșiși aproape tot restul anului.
4. Fotografii pentru o singurei
Esența această idee rezonează cu ideea de a numărului 1. Doar în această versiune să realizați fotografii care tinerii bărbați și femei singure, sau de femei singure și bărbați, vor fi prezentate în brațele de femei frumoase și bărbați frumoși, apoi să fie în măsură să spun prietenii lor despre "iubire pură și lumină" ... După cum vă puteți imagina, va plăti pentru: a) calitatea de instalare, și b) frumusețea unui partener fictiv sau partener, c) și, desigur, pentru faptul că ați pririsuete client un pic mai mult muschi, s client și așa fac de ani mai tineri, spun, ... unsprezece.
5. Cărți de vizită pentru start-up-uri
Această idee poate fi o afacere mare pentru cei care cunosc "Photoshop" - începe a face cărți de vizită pentru oricine care vrea doar să ia în considerare-le pe toate, "directorii executivi de corporatii", "președinți ai consiliului", "șeful Consulting (și alte companii) . " Și tot acest lucru - doar inscripția de pe cartea de vizită este perfect făcut pentru client va fi atât de important ca în dezvoltarea și producția de două sute de cărți de vizită el a fost fericit să vă cel puțin 250-300 $ plătească. Ei bine, sau un pic mai puțin de en-gros.
În același timp, noi, probabil, nu, cu toate că în această listă pot fi Bole 1000 de puncte. Și dacă vă arăta creativitatea și abordarea inovatoare - mult, mult mai mult. Și pentru a face acest lucru este necesar, deoarece numai în acest caz, veți vedea Masini de introducere aurifere, în care toată lumea a văzut doar un program de banal și inutil numit "Photoshop".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu