miercuri, 26 iunie 2013

Cum poate câștiga un șofer experiment

Consultare atunci când cumperi o mașină folosită
De afaceri automobile a fost întotdeauna foarte promițătoare și profitabile. O masina folosita de afaceri  - chiar mai mult, mai ales acum, în timpul crizei economice. Da, ca prima sa masina, cele mai multe nu prefera frumusetea noului brand, și anume o mașină folosită ca acesta va fi un păcat să nu zgâriați dacă ceva este în neregulă. Dar achiziționarea unui astfel de vehicul necesită anumite cunoștințe, în scopul de a evalua în mod obiectiv starea mașinii și să fie încrezători că achiziția dvs. ca nu va necesita reparații după câteva săptămâni sau chiar zile de la cumpărare ..
Nu este nici un secret faptul că cei pentru care vânzarea de mașini second hand a devenit o sursă de venit, poate converti o masina arata dulce, în timp ce toate măruntaiele sale sunt putred. Acest lucru este de înțeles, pentru că au nevoie să-și vândă mașina, iar cumpărătorul este adesea limitată la o privire sumară, mai ales dacă acesta este un automobilist novice.
Începător automobilist, în cele mai multe cazuri, nici măcar nu știe ce este necesar să se acorde o atenție deosebită pentru a nu fi prins atunci când cumpără o mașină. Aici ar fi fost asistență ajutor de un automobilist cu experiență, care va fi capabil de a evalua modul în care mașina corespunde cu ceea ce vânzătorul spune.
Desigur, această idee de afaceri este potrivit doar pentru cei care cunosc masinile și, de preferință, are o experiență cumpara o masina folosita. Nu atașamente, dar cunoștințele și experiența nu este necesară, deoarece tot ce trebuie sa faci - este de a merge împreună cu clientul pentru a inspecta masina si foarte examina cu atenție toate defectele posibile și deficiențele sunt identificate în cursul de raportare a acestora la client. Ar fi foarte frumos dacă nu sunt masini slabe doar expuse, dar sfătuit clientul de cât de mult poate fi depanare valoare. Astfel, îi dai o imagine mai completă a vehiculului selectat.
Aceasta afacere poate fi pentru tine ca un venit principal, și opțional. Pentru a începe, aveți nevoie să faceți pentru a începe o auto-promovare - pentru ei înșiși și serviciile lor de publicitate. Din nou, acest lucru se poate face gratuit. Online o mulțime de forumuri auto în cazul în care poate oferi serviciile dvs., pentru că în zona dumneavoastră există un ziar de specialitate - anunturi gratuite si post-acolo .. În plus, fiecare oraș are o piață auto, unde puteți găsi cu ușurință primii clienți.
Dacă sfaturile tale sunt complete și profesionale, lipsa de clienti pe care nu trebuie să fie, ca din gură în gură funcționează imediat - mai bine decât orice alte forme de publicitate.
Să ne uităm la avantajele și dezavantajele unei astfel de afaceri. Avantajele includ programul liber, funcționarea fără praf, faptul că investițiile specifice nu trebuie sa.
Dintre minusuri - este o muncă, de obicei, în aer liber, și în timpul iernii, nu poate fi foarte confortabil. Și oamenii pot fi diferite - există o șansă reală de a se certe cu vânzătorul de masina, deoarece nu sunt de acord cu evaluarea dumneavoastră. Și dacă el vinde vehiculelor utilizate în mod constant, atunci poți să-l întâlnesc o dată.
Cât de mult poate costa un serviciu similar? Totul depinde de ceea ce rata ați stabilit pentru tine, și acest lucru, la rândul său, depinde de nivelul de profesionalism al orașului în care va fi furnizarea de servicii, și mulți alți factori. Dar, în opinia noastră, dacă luăm o mașină pentru inspecție, chiar la doar 100 de lei., Ar putea să avem cel puțin o creștere bună în rezultatul de bază. Ei bine, dacă puteți oferi clienților nu doar o examinare superficială a masinii, si un sasiu si motor de diagnosticare complete (pe care le puteți face în avans, pentru a închiria un loc aproape de piața auto), atunci puteți cere în condiții de siguranță pentru o sumă mult mai mare. Amintiți-vă, mulți lipsiți de experiență în materie de diagnosticare proprietarilor de automobile vor plăti bucuros pentru expertize înainte de a plăti o sumă frumușică pentru vending vehicul.
Ideea de un nou și foarte interesant, și cel mai important - este foarte ușor și nu necesită costuri suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu