luni, 24 iunie 2013

Cum să faci bani pe YouTube

Ei bine, răspunsul: în scopul de a numerar pe YouTube, va trebui să facă câțiva pași simpli.
1. Filmati un film interesant, și puteți face nu numai cu un aparat de fotografiat, dar chiar și cu ajutorul unui telefon mobil obișnuit.
2. Prin înregistrarea pe YouTube.com, unde umple filmul, care este deja 10 minute este disponibilă pentru toți utilizatorii rețelei.
3. Ai loc pe pagina cu unitatea dvs. de role cu publicitatea, cu care sunt plătite pe baza deja bine cunoscut anunț rețeaua AdSense. Dacă nu știi nimic despre asta, atunci să învețe regulile sale de pe prima pagina a Google.

4. Dar, dacă doriți să fiți plătit pentru opiniile, atunci ai nevoie pentru a plasa link-uri pentru videoclipuri lor pe schimburi, pentru a primi bani pentru fiecare 1000 de vizionări ale videoclipului. Avantajul de primul serviciu care este - site-ul rusesc, care vă permite să retragă bani de la $ 1. Un al doilea avantaj - faptul ca el plateste 5 dolari pe 1.000 de vizualizări, dar plățile sunt posibile numai după ce video de scanare cel puțin 20.000 de persoane. Și pe lângă asta, ai nevoie de cel puțin un pic de cunoștințe de limba engleză.
Și acum detalii cu privire la modul de a face publicitate dvs. video pentru a începe a face bani de pe Youtube.
Pentru a începe, veți avea nevoie pentru a crea contul dvs. Google AdSense la adsense.google.com. Asta nu este o sarcină dificilă, care necesită doar - capacitatea de a scrie corect adresa în litere limba engleză. Rețineți, totuși, că noțiunea de "dreapta", în acest caz, înseamnă că trebuie să scrie numele tău și numele străzii, astfel că au putut să citească poștașilor dumneavoastră locale și nu angajați ai Google, deoarece aceasta va depinde de prima, veți obține rezultatul verificați cu banii câștigați de pe Youtube sau nu.
Dar există un secret. Pentru a înregistra un program de Google AdSense cere să aveți un site web care va fi o lungă perioadă de timp, în ciuda tuturor promisiunilor, moderate, decide să vă permite să lucrați sau nu. Pentru că, dacă nu aveți un site, acesta este sarcina ta chiar mai ușor. În primul rând, te duci la www.blogger.com și înmatriculeze acolo propriu Google-cont, deschis blog-ul dvs. la faimosul Blogger.com platformă. Apropo, datorită contului Google, ai acces la toate de multe alte servicii Google, care vă va învăța ca dezvoltarea pe acest serviciu.
Prin crearea de blog-ul dvs., nu puteți angajat să vă faceți griji cu privire la faptul că acesta nu este un web-maestru avansat și nu am făcut așa ceva, pentru că Google, care detine serviciul, și vă oferă un gata-făcute template-uri pe blog-și tutoriale pentru a le gestiona.
Sarcina ta este prin postarea pe blog 1-2 dorit original post, el a conectat imediat la Google AdSense. Doar asigurați-vă că toate informațiile dvs. de înregistrare complet privat coincide cu detaliile de pașaport, altfel nu va primi un cec cu banii câștigați.
După ce vă conectați la AdSense pentru video - https://cms.youtube.com/cyc_adsense_settings, precum și crearea contul personal de pe YouTube de logare in prin intermediul Google, contul. Bine, acum puteți începe pentru a câștiga.
Cel mai interesant este că, în ciuda unei astfel de descriere lunga, tot înregistrarea și deschiderea de blog-ul nu vă va lua o jumătate de oră. Singurul lucru - va trebui să așteptați până când Google va oferi acces la serviciul de publicitate al Google AdSense, și poate dura de la 2 zile la 2 săptămâni. Dar, după aceea, de fiecare dată prin postarea video pe YouTube și bifați caseta de lângă proprietatea "Permite suprapuse anunțuri AdSense pentru acest film," plasați în mod automat la începutul filmului un pic de publicitate pe Google, care vă va aduce bani.
Exact cât de mult - este foarte greu de spus, pentru că în primul rând, va depinde de cât de mulți oameni se vor uita la video, și, în același timp, fac clic pe anunț. Dar la un anumit procent de optimism sunt de așteptat să fie 1.000 de dolari pe lună, și pe o sumă mult mai mare.
Asta e tot, dacă vorbim despre posibilitatea de a câștiga de pe YouTube scurt timp. Mai multe informații detaliate vă veți găsi, de îndată ce începe să dezvolte acest tip de venituri. Ei bine, dacă ne lipsește ceva, vă rugăm să ne trimiteți un email, sau lăsați comentarii în comentarii. Dacă acestea sunt foarte importante, suntem bucuroși să le publice pe site-ul nostru într-un articol separat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu